zaba14 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dokładnie jak i ja tak i moj Dawid twierdzi że jezyk Olusia dodaje mu tylko uroku! :loveu: Quote
D0minika Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='misiaczek']Filmik z walkami też fajowy.A mówią,że mopsiki takie nieruchawe :evil_lol:. Olo jest aż za bardzo "ruchawy" :evil_lol: Raz o mało choinki przez swoje szaleństwa nie wywrócił :mad: Co do języka to się wole nie wypowiadac :mad: My dziś wstaliśmy dopiero koło 12 z Olem :oops: Ale udało nam się załapać na resztki słoneczka na spacerku :cool3: Olkowi się prawdziwy kopiec kreta z ciastem pomylił... Ale i tak musiał skosztować :evil_lol: Resztki przetrzymuje na słynnym języku :diabloti: Popatrzcie na te fałdki... Za dużo smakołyków, oj za dużo :angryy: Mops stepowy: Rozgryzacz: Pies widmo: Arystokrata: A teraz zdjęcia z serii "Oluś zrób ładną minkę do galerii, żeby Cie dogomaniacy mogli podziwiać" :diabloti: Czasem jednak potrafię słodko wyglądac :loveu: I po spacerku, obślinanie zasłużonego śmierdzielstwa: Quote
tanina Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :loveu:Mój słodki fufaczek:loveu: Echm jeszcze kilka godzin i będę miziać mopsiora... Quote
Juszes Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='D0minika']Olo jest aż za bardzo "ruchawy" :evil_lol: Raz o mało choinki przez swoje szaleństwa nie wywrócił :mad: Co do języka to się wole nie wypowiadac :mad: My dziś wstaliśmy dopiero koło 12 z Olem :oops: Ale udało nam się załapać na resztki słoneczka na spacerku :cool3: Olkowi się prawdziwy kopiec kreta z ciastem pomylił... Ale i tak musiał skosztować :evil_lol: Resztki przetrzymuje na słynnym języku :diabloti: Popatrzcie na te fałdki... Za dużo smakołyków, oj za dużo :angryy: Mops stepowy: Rozgryzacz: Pies widmo: Arystokrata: A teraz zdjęcia z serii "Oluś zrób ładną minkę do galerii, żeby Cie dogomaniacy mogli podziwiać" :diabloti: Czasem jednak potrafię słodko wyglądac :loveu: I po spacerku, obślinanie zasłużonego śmierdzielstwa: Super sesja, Olo jest przecudny!!!! Quote
misiaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Olo-słodziaczek :loveu:.Jestem pod wrażeniem:lol:. Te fałdki,też słodziutkie :eviltong:. Dominika,w jakim wieku jest Oleczek? Quote
D0minika Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Olo ma 5 lat już, ale się zachowuje jakby 5 miesięcy nie miał... Głupie toto i koniec :evil_lol: Olek tak potrafi się zagrzebać w pościeli, że tylko jedną łapinę widać: Ciekawe na co potwór tak czeka... Oczywiście że na... CZERWONĄ RĘKAWICZKĘ :evil_lol: Tu się oblizuje na myśl o rękawiczce... Tu już po zjedzeniu :diabloti: Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 D0minika napisał(a):Olo ma 5 lat już, ale się zachowuje jakby 5 miesięcy nie miał... Głupie toto i koniec :evil_lol: Olek tak potrafi się zagrzebać w pościeli, że tylko jedną łapinę widać: Dominika,no coś Ty :mad:.Widać po oczach,ze chłopczyk mądrusi :lol:.A że psoty mu w głowie...to inna bajka :lol:. Moja Misia tak potrafi zagrzebać się w poscieli,że nic nie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
kacpru Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Olo jest BOSSki :loveu: a zwlaszcza ta jego lapka wystajaca z poscieli :lol: Quote
Juszes Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Łojeju, ale słodki pulchniaczek :***:loveu::loveu::loveu: Quote
D0minika Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Juszes napisał(a): Łojeju, ale słodki pulchniaczek :***:loveu::loveu::loveu: Jaki pulchniaczek... :mad: Quote
kacpru Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 On nie jest pulchny tylko...napakowany :evil_lol: toz to same miesnie sa,strong men z niego :cool3: Quote
Juszes Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 eeeeee.... pulchniaczek w sensie, ze... ten... no... mmm... noo wiesz, a w sumie to Kacpru świetnie to wyjaśnił/a :D Chciałam napisać właśnie ze w sensie, że ma pulchne mięśnie, a tz. że duże :D Nie, przeciez nic złego na mysli nie miałam ;-) Quote
Korenia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Swietny Olo i Willy :) Przejrzałam całą galerię :) Super jęzorek :D Super zdjęcie Oliego w śniegu :evil_lol: Quote
KarolaBox Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witaj! Dziękuję za odwiedzenie mojej galerii :) Ja nie wiedziałam, że mopsiki takie fajniutkie są :) Super piechu :) Quote
misiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dominika,a gdzie nowe fotki ślicznego jęzorka??? :evil_lol: Oj zaniedbujesz galerię Olusia :mad:. Quote
Chefrenek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witam. To moja pierwsza wizyta w Twojej galerii, ale wiem, że będę tu częściej zaglądać przez sentyment do mopsiów. Sama też miałam 2 (teraz za TM). Tak wyglądały. Quote
D0minika Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Chefrenek temu jednemu to języczek wystaje identycznie jak Olowi :loveu: Witamy w naszej galerii, postaram się w weekend powstawiać nowe zdjęcia Olka :) Quote
clockwork Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witam!! zaglądam na mopsika... ten jego jęzor- jest przefajny!! Olo zachowuje się jak mój Clockwork- też ma 5 lat ale czasem mu się zdaje że jest jeszcze szczeniaczkiem... ale śpi już coraz więcej;)... pozdro i całusy w pomarszczoną morduchę.. i ten jęzor!:eviltong: Quote
Chefrenek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mopsik bez jęzorka jest jak portfel bez pieniędzy :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
Mada&Teodor Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ależ On Cudny, własnie takiego bym chciała mieć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mada,Oluś jest najpiękniejszy jak mu jęzor zwisa :lol:.Jest wtedy taki słodki,że ach...schrupać tylko grubolka ;) :calus: Quote
Mada&Teodor Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 CUDO :loveu: :loveu: :loveu: Prawie jak bulwa, Prawie robi różnicę :loveu: Śliczniutki ! misiaczek napisał(a):Mada,Oluś jest najpiękniejszy jak mu jęzor zwisa :lol:.Jest wtedy taki słodki,że ach...schrupać tylko grubolka ;) :calus: Masz rację z tym jężorkiem jest cudowny :multi: :multi: :multi: Quote
D0minika Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No to trochę zaległych zdjęć :lol: Najpierw te z czasu, gdy leżała u nas jeszcze ta gartska śniegu... :evil_lol: I Olo wczorajszy, odpoczywający po cięzkim dniu :roll: I bonus dla miłośników Olkowego jęzora :cool3: Mam jeszcze zdjęcia z zamordowanym króliczkiem, ale strasznie ciemne wyszły, może uda mi się je poobrabiać jak znajdę chwilę czasu :roll: I znaleźliśmy zdjęcia Olka, takie papierowe :evil_lol: z czasu gdy był szczylem młody, śmieszny był strasznie, taka mała główka :evil_lol: I jaka chudzina z niego była :diabloti: Jak znajdę chwilę, to zeskanue :) Quote
bonita Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A to :), no ssuperaśny mopsio z ozorkiem :) Pozdrowinka :) Quote
Recommended Posts