tanina Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 D0minika napisał(a): :loveu: Jutro już wycałuję tą mordunie:multi: Quote
D0minika Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 A ja mam zdjecia Olusia z dzisiejszego spacerku :) Z profilu: Na dywanie :lol: Wspinaczka :D Pies nurkujący :evil_lol: i czołgajacy się. Prawdziwy komandos :cool3: Odpoczywający I trzymający panią na dystans :roll: Quote
Kamila Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kurcze,myslalam ze nie lubie mopsow(zadnego na zywo nie widzialam :shake: ) :oops: ale Olus jest slodki,bardzo mi sie podoba :multi: i mam takie wrazenie ze jest calkiem zywy na spacerkach :evil_lol: Taka rozkoszna kuleczka :loveu: A macie jakies fotki jak byl szczeniaczkiem? :cool3: Quote
tanina Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Już jestem w domu i przytulam co nie miara mojego fufaczka:loveu: kamila-dog- przeważnie wszyscy ludzie się dziwią, że Olo jest taki aktywny. Niestraszne mu są długie spacery, ciągnięcie sanek w zimie czy wspinaczka po górach. A i tak dla mnie Olo jest za mało ruchliwy:razz: Quote
tanina Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Raczej nie mamy zdjęć Ola jak był mały:( Przykro mi. Quote
Kamila Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 tanina napisał(a):Raczej nie mamy zdjęć Ola jak był mały:( Przykro mi. Dlaczego :placz: :placz: :placz: Quote
D0minika Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 kamila-dog napisał(a):Dlaczego :placz: :placz: :placz: Bo jak Oluś był mały, to niestety aparatu cyfrowego jeszcze nie mieliśmy :-( Są jakieś zdjecia zrobine normalnym, jak kiedyś się do nich dogrzebie, to zeskanuje i wstawie :cool3: Quote
Kamila Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 D0minika napisał(a):Bo jak Oluś był mały, to niestety aparatu cyfrowego jeszcze nie mieliśmy :-( Są jakieś zdjecia zrobine normalnym, jak kiedyś się do nich dogrzebie, to zeskanuje i wstawie :cool3: Ja mam ten sam problem,tzn mam fotki jak Lala byla mala ale nie cyfrowka,do tego nie mam skanera i nie mam ich jak wstawic do galerii :-( W takim razie poprosze o wiecej aktualnych foteczek :multi: Quote
kacpru Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 co to za przerwa? gdzie nowe zdjecia? :) Olo pamietasz jeszcze mojego Gucia ? ;) Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ten jęzorek na wierzchu poprostu wymiata :P Quote
D0minika Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Zdjęć na razie nie będzie, bo ja chora, to Karolina sama musiała z Chrumkaczem wychodzić :roll: Quote
tanina Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 D0minika napisał(a):Zdjęć na razie nie będzie, bo ja chora, to Karolina sama musiała z Chrumkaczem wychodzić :roll: Ale jesteś chora... A na balangi se latasz:evil_lol: kacpru- Olo na pewno pamięta Gucia. Może kiedyś zorganizujemy spotkanie w Zabrzu i chłopaki polatają razem:razz: Quote
olekg89 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A wiecie jak OLo na zlocie biegał za frisbe :D jak Border! Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 o jaaaa ale fajowo :) TO teraz musisz nam wstawić zdjęcia Olego z Frisbe :loveu::loveu::loveu: Quote
tanina Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jak sobie przypominam to nikt nie focił na zlocie Ola, który bawił się frisbee:-( Może jak olekg18 pożyczy czerwonego frisbika i Olo zapomni na chwile o suczkach to fotki będą;) Quote
Juszes Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ok, to mam nadzije, że się uda pstryknąć :-) Quote
tanina Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Hehe to będzie trudne, bo Olo bardzo żadko zapomina o suczkach:roll: Quote
tanina Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :mad:D0minika wklejaj zdjęcia fufaczka Quote
D0minika Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='tanina']:mad:D0minika wklejaj zdjęcia fufaczka Już nie marudź :evil_lol: Olo poderwał ostatnio nowe laski :lol: Quote
Juszes Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='D0minika']Już nie marudź :evil_lol: Olo poderwał ostatnio nowe laski :lol: OOO westie! Olo ma nieżły gust :razz::razz::razz: Quote
misiaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dominika i Olo...wreszcie do Was dotarłam i jestem zauroczona :loveu:. Klopsiczek jest cudny.A ten jego wystawiony,prawie na każdej fotce jęzor,wymiata :lol:. OLO JEST THE BEST Quote
D0minika Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Z tym językiem to on nam jeden wielki wstyd robi :oops: Czasami to mało go wystawi, ale czasami cały wywali i koniec. Ludzie się śmieją, pytają czemu język pokazuje i tłumacz tu każdemu, że krzywe zęby ma :evil_lol: Albo najlepiej jak coś znajdzie do wąchania fajnego i z wrażeń zapomni o języku, przygryzie go sobie i ten mu potem się trzęsie... Normalnie wygląda jakby niedorozwinięty był :diabloti: Quote
D0minika Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 W ogóle mi się przypomniało że mam jeszcze filmiki z gladiatorskimi walkami :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=QqNCO7vWI0M Quote
misiaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dominika,jak dla mnie,to ten jęzor na wierzchu mu tylko uroku dodaje :loveu:. Strasznie mi się podoba :). Filmik z walkami też fajowy.A mówią,że mopsiki takie nieruchawe :evil_lol:. Quote
Recommended Posts