Jump to content
Dogomania

Olusiowo - mopsikowa - Willusiowa galeria!

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam zdjecia Olusia z dzisiejszego spacerku :)

Z profilu:

Na dywanie :lol:

Wspinaczka :D

Pies nurkujący :evil_lol:

i czołgajacy się. Prawdziwy komandos :cool3:

Odpoczywający

I trzymający panią na dystans :roll:

Posted

Kurcze,myslalam ze nie lubie mopsow(zadnego na zywo nie widzialam :shake: ) :oops: ale Olus jest slodki,bardzo mi sie podoba :multi: i mam takie wrazenie ze jest calkiem zywy na spacerkach :evil_lol: Taka rozkoszna kuleczka :loveu: A macie jakies fotki jak byl szczeniaczkiem? :cool3:

Posted

Już jestem w domu i przytulam co nie miara mojego fufaczka:loveu:

kamila-dog- przeważnie wszyscy ludzie się dziwią, że Olo jest taki aktywny. Niestraszne mu są długie spacery, ciągnięcie sanek w zimie czy wspinaczka po górach. A i tak dla mnie Olo jest za mało ruchliwy:razz:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Dlaczego :placz: :placz: :placz:

Bo jak Oluś był mały, to niestety aparatu cyfrowego jeszcze nie mieliśmy :-(

Są jakieś zdjecia zrobine normalnym, jak kiedyś się do nich dogrzebie, to zeskanuje i wstawie :cool3:

Posted

D0minika napisał(a):
Bo jak Oluś był mały, to niestety aparatu cyfrowego jeszcze nie mieliśmy :-(

Są jakieś zdjecia zrobine normalnym, jak kiedyś się do nich dogrzebie, to zeskanuje i wstawie :cool3:

Ja mam ten sam problem,tzn mam fotki jak Lala byla mala ale nie cyfrowka,do tego nie mam skanera i nie mam ich jak wstawic do galerii :-(
W takim razie poprosze o wiecej aktualnych foteczek :multi:

Posted

D0minika napisał(a):
Zdjęć na razie nie będzie, bo ja chora, to Karolina sama musiała z Chrumkaczem wychodzić :roll:

Ale jesteś chora... A na balangi se latasz:evil_lol:

kacpru- Olo na pewno pamięta Gucia. Może kiedyś zorganizujemy spotkanie w Zabrzu i chłopaki polatają razem:razz:

Posted

Jak sobie przypominam to nikt nie focił na zlocie Ola, który bawił się frisbee:-( Może jak olekg18 pożyczy czerwonego frisbika i Olo zapomni na chwile o suczkach to fotki będą;)

• 2 weeks later...
Posted

Z tym językiem to on nam jeden wielki wstyd robi :oops:
Czasami to mało go wystawi, ale czasami cały wywali i koniec. Ludzie się śmieją, pytają czemu język pokazuje i tłumacz tu każdemu, że krzywe zęby ma :evil_lol: Albo najlepiej jak coś znajdzie do wąchania fajnego i z wrażeń zapomni o języku, przygryzie go sobie i ten mu potem się trzęsie... Normalnie wygląda jakby niedorozwinięty był :diabloti: