Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

2 albo 3 ;) tego złotego najmłodszego szkoda( zdjęcie w poście 426) bo z takim charakterkiem to ciężko...co z tego, że ludziom się podoba skoro jak słyszą o jego charakterze to go nie chcą? szkoda żeby tak siedział

Posted

[quote name='fochu']takiego chłopaka miałyśmy w niedzielę na spacerze :)

tak, to ten najgorszy ;)

[quote name='terierfanka']

Nr 8
imię:
boks 40, nr 395/11
opis: już trzeci raz wrocił do schroniska, wszystkie powroty spowodowane niby jego agresją. W trzecim przypadku ugryzł właściciela. Powiedziano mi o nim, że nie jest zły, miły spokojny psiak, zarówno do ludzi jak i zwierząt. Miał po prostu chłopak pecha i trafiał całkiem na nieodpowiednich ludzi. W jego przypadku też kolejny powrót do schronu = odejście za tęczowy most.

do ludzi całkiem ok, weszłam do boksu to miziać chciał się bardzo, podobno ma silne poczucie własności i goni inne psy od miski, skrzyneczki itp, bo MOJA! na pewno nie jest to jakiś killer i agresor, ale oczywiście lepiej nie do dzieci

a wczoraj do schronu trafił taki podpalany chłopaczek:

nic o nim jeszcze niw wiemy, oprócz tego, że przyprowadził go tatuś z synkiem i możliwe, że to był ich pies, bo panie z biura nie chciały go chyba przyjąć i pan interweniował u dyrekcji, ale to moje domysły na razie

Posted

ten podpalany spaniel ma 9/10 miesięcy i został ostatecznie wypuszczony przez "miłego pana" na teren schroniska.
do domu z nim!
ale jest dość podejrzliwy, taki nieufny. ja rozumiem strach i w ogóle ale coś czuję, że mógłby ugryźć ot tak. poza tym jakiś czas temu ktoś chciał oddać takiego samego spaniela, który był agresywny. i to chyba był ten sam psiur.
potrzebny DOŚWIADCZONY dom. i trzeba malca wykastrować

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witajcie, jest Pani która szuka Spanielka, do 3-4 lat, towarzysz dla jej suni, najlepiej kastrowany, jak jeszcze nie jest to też nie ma problemu ona to załatwi.
Nie ma małych gryzoni w domu, tylko jedna złota spanielka. Mieszka w Szczawnicy (?), mieszkanie 80m metrów, dziecko chłopiec w wieku 12lat, w weekend będzie we wrocławskim schronisku. Jakiego psiaka można jej polecić?

• 3 weeks later...
Posted

je mam na dt z Wrocławia spaniela Arona 4 lata(siedział na 39) już po kastracji do psów kotów ok w domu grzeczny i czysty jedyny "defekt" to to że broni dużych smakołyków mój nr tel 724 499 495

Posted

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/204/dscf3174ny.jpg/"][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/2666/dscf3174ny.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]

Posted

[quote name='Korenia']Kinga ty żyjesz :crazyeye::eviltong:[/QUOTE]

pewnie ze tak:) i cały czas mam dom pełen dt;p po prostu tu przestałam zaglądać :oops:

• 2 months later...