Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miniulka91 napisał(a):
no nie mają pewnosci ,to rodzice ,moze ta córka by poznała bardziej miesiąc temu się zgubil , moze zapomnieli

Jak mozna zapomnieć o własnym psie który sie zgubił :shake: nie rozumiem tego...popytam sie ode mnie dziewczyn ze wzgórz czy nic nie wiedzą czy sie komus pies zgubił... chociaż tyle bede mogła zrobić :(:( jeju no żeby sie znalazł właściciel.... szkoda tak fajnego psiaka ;)

Posted

on lgnie do dzieci za wszystkimi chodzi do doroslych trzyma dystans jak ten pan chcial go pogłaskac to uciekal jak ja go wołałam to lecial z ogonkiem musialam go przytrzymac zeby pogłaskal
ja powiem tyle jak by ten pan sam przyjechał to mysle że by go wzioł bo tak nie był zdecydowany tylko ta pani za bramy kszykneła ze po głosie poznaje że to nie on nawet się do niego nie zbliżyła ,ale te same osiedle bardzo podomny tylko nie ten głos!!

Posted

nom moge zadzwonić ale jutro , piesek jest do kolan i nie jest agresywny do innych psow na poczatku obszczekuje takie wieksze ale się nie rzuca ,mogłam zaobserwować przypadek taki że szczekal a potem sie z nim ganiał ,jest młodziutki chętny do zabawy jak mu rzucalam patyk to aportował i podrzucal sobie tego patyczka ,skacze po dzieciach ladnie chodzi na smyczy(widziala jak go dzieciaki uwiazaly chodził przy nodze i się nie wyrywal

Posted

piesek teraz chodzi w obrożce ,bo wczoraj mu dzieciaki jej nie zdjeły(ubrały mu ją zeby z nim pochodzic i tak chodziły około 3 godziny potem poszli do domu a piesek został o 22 jak byłam z psem troche go nakarmiłam nie za bardzo chcial jesc jedzenia z puszki pewnie dlatego że dzieci go dokarmiają szynką i już się wycwanił
piesek już sobie lata bo widze go z okna ;(

Posted

aga przekazała nam nasza kase wiec podaje rozliczenie (do rozliczenia nie biore pod uwage kasy, ktora jest na koncie afn tylko ta ktora mam w rece) :
dostalam 2651,24
od tego odejmujemy opłaty za hotel:
Misio po zwrotce 70 zl
collie 120 zl
daje 2461,24 zl.
u doktora za ligockie psiaki i wodnika razem zapłaciłam:560 zl - pierwsze ogledziny, leki i sterylka dosi i kastracja ramzesa,
150 zl - wodnik
50zl- ropien mimi,
20 rivanol, coban i opatrunki dosi
163 zl -sterylizacja mimi i obsluga naszych psow przez tydzien
80 zl - nowe leki dla wodnika.
zostało wiec: 1438,24 - niech to bedzie ogólny fundusz
od tego odejmijmy wsyztskie puszki jakie kupilam psom zbye mialy co jesc po operacji:
najpierw 4 potem 8 - wczoraj
kazda po 9,20 = 110,40
szelki ramzesa 16 zl,

1251,84 - ogólny
- 60 zl za kotke w hotelu (teraz sobie przypomnialam)

do tego w miedzyczasie byly wplaty:

100 Ela i Krzyś -wodnik
150 - Małgosia K -Oskarek
100 zwrotka misia (ogolny bo mis juz zaplacony )
20 aga za perfumy (ogolny bo mis juz zaplacony)
50 Amiga - wodnik.

to daje razem:
1311,84 ogolny
150 oskarek
150 wodnik.

uff, myslalam ze mi sie nie uda!
jak ktos widzi błąd to niech raportuje

ogolny fundusz wyglada fajnie duzo, ale trzeba z niego zaplacic za biedy z ligoty i hotel oskarka
zaraz policze ile wtedy zostanie na dzien dzisiejszy, tylko zobacze do keidy sa

edit:
zakładajac ze w sobote dosia jedzie do domu i ze Pan Tomek policzy nam pierwsze 8 dni, kiedy psiaki byly w 1 boksie jako 1 psa :modla:
trzeba bedzie zaplacic:
Dosia 345 zl (do piatku 16,3,2007)
Ramzes 465 (do piątku 16.3.2007 bo napenwo nie pojdzie wczesniej do domu - raczej pozniej...)
Oskarek
525 -150 ze skarpety oskarka = 375
(zakladajac ze nie pojdzie do domu do czwartku 15,3,2007)

to wychodzi rozliczenie takie:

zarezerwowano:
Dosia 345 zl (do piatku 16,3,2007)
Ramzes 465 (do piątku 16.3.2007 bo napenwo nie pojdzie wczesniej do domu - raczej pozniej...)
Oskarek 525 -150 ze skarpety oskarka = 375
(zakladajac ze nie pojdzie do domu do czwartku 15,3,2007)

126,84 ogolny
150 wodnik.

Posted

Ja tam nic nie rozumiem:) Wstawiła bym jakieś aukcje na bazarku, tak jak noemik ostatnio, ale nie wiem na kogo, kto potrzebuje najbardziej na hotel, na doktora Kujawskiego, czy inne jakieś tam;):D ???

Posted

black sheep - studnia bez dna bedzie wodnik - na neigo mzoesz zawsze wystawiac.
moszesz tez na oskarka, bo nie bedzie z czego zapalacic hotelu za tydzien, zreszta wodnikowego hotelu tez moze nie byc czym zaplacic...