Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eliza_sk napisał(a):

Noooo pięknie - już Merlisia się wirtualnie kochana opiekunka pozbyła :eviltong:

PS
oby, obyyyyy.

Noooooooo przynajmniej by mi widok klatki nie przypominał na każdym kroku jej mieszkańca :-(

Posted

znajomi szukają dobrego, sprawdzonego hotelu z dobrą opieką w okolicach Krakowa, w którym mogliby zostawiać psa, gdy jadą na urlop. warunki, wiadomo, muszą być dobre! wiecie coś na temat takiego hoteliku? ja nie miałam więcej do czynienia z hotelami tu w okolicach, więc jakby ktoś coś wiedział, to proszę napisać.

Posted

UWAGA.
Na Bronowicach od środy zaginęła SUCZKA KUDŁATA BIAŁA niewielka.
Ma na imię Tracy, jeśli ktoś ją widział to bardzo prosze o znak !
Taką info podała mi koleżanka, szuka tego pieska i tęskni za nim.

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
A czy sprawdzała w schronie?

Tak, ale pytam jeszcze tutaj osoby które są lub bywają w okolicach Bronowic, im wiecej osób wie tym większa szansa dla psiaka.

Posted

Dogo07 napisał(a):
UWAGA.
Na Bronowicach od środy zaginęła SUCZKA KUDŁATA BIAŁA niewielka.
Ma na imię Tracy, jeśli ktoś ją widział to bardzo prosze o znak !
Taką info podała mi koleżanka, szuka tego pieska i tęskni za nim.

a fotka albo podobienstwo do innego psa?

Posted

Szukam dobrego hotelu ze szkoleniowcem/ behawiorystą - sprawa bardzo pilna ! Najlepiej na południu Polski , możecie kogoś sprawdzonego polecić ?

Posted

elaja napisał(a):
Dzięki :lol: widzę , że daleko ale mam bardzo mało czasu i w zasadzie najważniejsza jest dobra opinia .

Z Krakowa są tam m.in amstaff Heks czy golden Wigo

Posted

tak jak pisze paoiii, mój Heks to pies z dużymi problemami (żaden hotel nie chciał go przyjąć w sumie), bardzo rozwiniętą agresją lękową, w Bogatyni sobie z nim radzą, pies jest szczęśliwy - polecam! ;)

Posted

Witam prawie już poświątecznie :-)
Nie mam jeszcze zdjęć ale gdyby przypadkiem ktoś miał chętnych na kotkę...piękną czarną persicę, domową, dwuletnią, wysterylizowaną... Poproszono mnie o pomoc w znalezieniu domku dla kici. Starsza pani została nią obdarowana ale nie ma siły zajmować się kotem. W tej chwili kicia mieszka razem z małą suczką i nie ma problemów.

Posted

Hej! Piszę do Was ze Śląska. Pilnie potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej dla tej suni

http://www.dogomania.pl/forum/threads/235942-Lisa-nie-ma-już-czasu-Pomóżmy-jej-!!!-Potrzebne-deklarcje_POMOCY!/page1

Bardzo nam zależy na kimś doświadczonym, bo sunia dużo przeszła i mamy ogromną nadzieję, że właśnie znalazła dom.

Czy ktoś w najbliższym czasie mógłby przeprowadzić taką wizytę. Miejscowość jest położona ok. 20 km od Krakowa.

Pozdrawiam