mar.gajko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Toska napisał(a):19 marca /poniedzialek/o godz.19 w krakowskim teatrze "Bagatela" odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bezdomnych zwierząt organizowany przez KTOZ . Wystąpią m in.Halina Frąckowiak . Jerzy Polomski , Marcin Daniec, Boguslaw Mec, Zbigniew Wodecki, Leszek Dlugosz ,Agnieszka Chrzanowska,Zofia Czerwińska,Michal Zablocki, Jacek Zieliński . Bilety kosztują 25 zl i są do kupienia w kasie teatru i kasie KTOZu na ul.Floriańskiej . może ktoś się wybierze ? ja bylam w zeszlym roku -koncert byl piekny i bardzo sympatyczny-polecam :lol: -w tym roku też idę :lol: wkleilam tutaj info , bo tu same krakusy ! Toska, daj sobie spokój z tym KTOZEM i jego zarobkami, bo to niesmaczne jest. Quote
taks Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mar.gajko napisał(a):Toska, daj sobie spokój z tym KTOZEM i jego zarobkami, bo to niesmaczne jest. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie rozumiem i proszę o wyjaśnienie Quote
violka49 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 też się zastanawiam dlaczego post Toski jest tutaj niby nie na miejscu i nie smaczny :hmmmm: Quote
kiwi Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mar.gajko nie wywoluj kolejne burzy, to zupelnie nie ma sensu, a juz napenwo Tosce nie nalezy sie za takie rzeczy ochrzan... Quote
Toska Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wiesz Mariolu , nie interesują mnie Twoje sympatie i antypatie, więc wrzuć na luz .... Wpisalam TYLKO info o koncercie i to wszystko . Może ktoś chcialby skorzystać i się dokulturalnić ;) Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kochani, podbijajcie bazarek, dobrze? to na nasze krakowskie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51217 Quote
black sheep Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zanim weszłam na ten wątek i przeczytałam twój post noemik, wiedziałam co będzie pisać;) Już nie chwal się tak na każdym wątku, no pięknie, pięknie! Quote
AniaB Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 black sheep - reklama jest dźwignią handlu!!! :) Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 black_sheep napisał(a):Zanim weszłam na ten wątek i przeczytałam twój post noemik, wiedziałam co będzie pisać;) Już nie chwal się tak na każdym wątku, no pięknie, pięknie! :P wiesz, jaka to trema, Kasiu. :D Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nie wiem co robic od 3 dni chodzi za mną młody pies jakis rok ma ,teraz wlazł ze mna do klatki jak go poszlam odniesc na pole to skakal po drzwiach i szczekal ,caly czas za mna łazi ,dzieciaki dzisiaj mu dawały szynke jest bez obrozy ,mieszkam w ogrodzonym bloku nie znam nikogo jak myslicie to czyjś pies , bo nie wiem czy nie szukac mu jakiegos domu :-( Quote
krolik132 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 miniulka91 napisał(a):nie wiem co robic od 3 dni chodzi za mną młody pies jakis rok ma ,teraz wlazł ze mna do klatki jak go poszlam odniesc na pole to skakal po drzwiach i szczekal ,caly czas za mna łazi ,dzieciaki dzisiaj mu dawały szynke jest bez obrozy ,mieszkam w ogrodzonym bloku nie znam nikogo jak myslicie to czyjś pies , bo nie wiem czy nie szukac mu jakiegos domu :-( Może porozwieszaj ogłoszenia żeby sie ktoś zgłosił... albo jak możesz to weź go ze sobą do domku :) w ostateczności jak sie nikt nie zgłosi trzeba bedzie oddac go do schroniska :( jestem tu nowa i nie wiem czy dobrze radze... ale myśle że ja bym tak zrobiła :) Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 miniulka jeśli tylko możesz weź psiaka do siebie. Zrób zdjęcia, napisz o nim, zrobimy ogłoszenia, moze ktoś go szuka. ABSOLUTNIE NIE DO SCHRONISKA!!! Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Do siebie niestety nie moge bida już od1,5godziny siedzi przed moją klatką:-( on jest młodziutki skacze bawi sie podrzuca sobie patyczki jak była bez psa to skakal po mnie i prubowal lizac ,moze ktos go weźmnie na tymczasa?? raczej pies jest niczyj lata za wszystkimi kto go zawoła obrozy nie ma :-( Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jak ktoś chce to moge go pokazać a fotki zrobie jutro Quote
karusiap Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 biedny psaik,trzeba cos z nim zrobic...dobrze ze cieplo na razie jest..minulka nikt z sasiadow nie moze go pzretrzymac??popytaj osiedlowe psiary czy go nie kojarza...moze daj mu cos jesc jeszcze.. Quote
black sheep Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Rób fotki najważniejsze;) Noemik dobrze, że reklamuj reklamuj! Quote
black sheep Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Rób fotki najważniejsze;) Noemik dobrze, że reklamuj reklamuj! Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 lerzy pod klatka ,popytam choć nikogo nie znam :-( nowa jestem niedawno się wprowadziłam tak to by było mi łatwiej on nigdzie nie zwieje bo jest w bloko ogrodzonym i nigdzie nie zamierza się wybierać ,tak mi go żal:-( Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 biedne psisko :( szkoda że nie możesz zabrać żeby się przynajmniej wyspał bezpiecznie, ogrzał, odpoczął :( Popytaj sąsiadów, psiarzy, może ktoś coś wie...? No i zdjęcia koniecznie. W ostateczności można go zawieźć do hotelu byle nie schron. Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no mam już psa i to zazdrosnika , i freciaka nie mam gdzie tego psaupchac popytam i zrobie fotki ,piesek jest naprawde bardzo młodziutki i piękny :loveu: do wszyskich się lepi aportuje,jak chcialam mu odebrac patyk to dal nie warczał no śliczny jest Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A łazienka :evil_lol: ??? Może tam by się zmieścił :cool3: Quote
Asior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 karusiap napisał(a):popytaj osiedlowe psiary czy go nie kojarza...moze daj mu cos jesc jeszcze.. to miniulka jest osiedlowa psiarą :evil_lol: To do niej znosza chore ptaki, koty, i inne zwierzaki i choć ma 16 lat, robi dla zwierzaków więcej niż nie jeden dorosły :) Miniulka jutro moze bym podeszła obfociła psiaka, co???? Quote
sugarr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 miniulka, trzeba koniecznie psiaka poogłaszać! W której części Krakowa mieszkasz? Jaki to pies - mały, duży? Rozumiem oczywiście, że nie może zostać u Ciebie, ale trzeba coś zrobić... Biega sam po mieście, jeszcze mu się coś stanie :( Kiedyś chodził za mną jamnik szorstkowłosy, na szczęście zgłosili to do schroniska i po jednej samotnej nocy, psiaka odebrali właściciele :) Quote
Recommended Posts