Cez Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 o, a ja wlasnie dzisiaj taki plakat w Krakowie widzialam :) Quote
Ela_and_Krzys Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A ja o finansach od drugiej strony. Szukam fajnych prozwierzęcych organizacji pożytku publicznego - nie tylko ja i Krzys oddamy swoj 1% ale tez wiekszosc moich kolegow i kolezanek z pracy chce wlasnie przekazac te srodki na zwierzaki w potrzebie. Wiem że można na TOZ, ale wolałabym na jakąś dogomaniacką instytucję... Quote
Perfi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no wlasnie ja tez bede dziadka rozliczala :) a na afn mozna juz? Quote
Therion Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 1 % podatku mozna przeznaczyc na rzecz Fundacji Ostatnia Szansa p. Bozeny Wahl, ktora utrzymuje pod Rawa Mazowiecka schronisko z z ok 750 psami. Quote
lupak Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Perfi']no wlasnie ja tez bede dziadka rozliczala :) a na afn mozna juz? też wybrałabym AFN tylko czy już można ? Quote
sugarr Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jak sie dostac do watku z Twojego podpisu Therion? Quote
paulus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Perfi napisał(a):no wlasnie ja tez bede dziadka rozliczala :) a na afn mozna juz? lupak napisał(a):też wybrałabym AFN tylko czy już można ? Właśnie kontaktowałem się w tej sprawie z Tweety i niestety jeszcze w tym roku nie można. :shake: Quote
Anashar Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Krakusy, słyszał z Was ktoś o tym psiaku? http://krakow.gumtree.pl/krakow/04/8386704.html Szczeniak błąkał się już jakiś czas po ulicach Kielc, teraz jest w domku tymczasowym, ale nie może tam zostać długo, dleto pilnie szukamy dla niego domku! Szczeniak został odrobaczony, dostaje witaminki, jest bardzo kontaktowy, uwielbia zabawy z suczką u tymczasowej opiekunki, bardzo kochany psiak, Quote
weszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Owszem ja słyszałam o collie a co? Dałam go nawet na psie adopcje i w rózne ogłoszenia Quote
Anashar Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A bo właśnie nie wiedziałem czy już go ktoś ogłaszał czy nie :) I czy to pewne ogłoszenie. Weszko, czy dałaś go na wątek collie na dogomani? Quote
weszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja nie ale on ma swój watek na PwP i na kolaki ktoś go chyba też dawał. Quote
Anashar Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dobra, dziękuje Ci :) I przepraszam za zamieszanie, ale właśnie dostałem o nim wieść, że to bardzo pilne i napisałem zanim poszukałem ;) Wybaczcie:) Quote
AniaB Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 zamiast na toz lepiej wpłacić na jakąś inną fundacje a uciechów ma juz status schroniska? ja tez mam ten dylemat ja, adam, moi rodzice - chcemy wpłacić ten 1% ale wolałabym zrobic to na instytucje która na pewno dobrze wykorzysta te pieniądze.. napisze do justynavege - moze schronisko w uciechowie albo w ostródzie moga przyjmowac w ten sposób darowizny jak nie to pozostaje psi anioł.. Quote
weszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 AniaB ja też właśnie razem z moją rodzinką jestem na etapie wyboru gdzie dać ten 1% - marny ale grosz do grosza i się zbiera. Myślę że Psi Anioł chyba że któreś z tych schronisk może. Mam w domu listę org. pp to wieczorem sprawdzę. Quote
AniaB Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 marny, nie marny (u nas to tez raczej drobiazgi) - kazda złotówka sie liczy a jak tak 100 osób rzuci marny grosz to zrobi sie z niego całkiem zupełnie mniej marny..:lol: zaraz pisze do justynavege Quote
Therion Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja i moi znajomi wpłacamy tutaj www.schronisko.alpha.pl Quote
mar.gajko Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kto tak błyskawicznie zablokował ten wątek o zagryzionym maluchu w krakowskim schronie???? Jakiś nakaz "Kochanego Pana Kierownika" - cytując niektórych. Quote
Perfi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 co?????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
noemik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jasna cholerka! czemu wątek Sama nie działa? Co jest grane???!!?? Quote
mar.gajko Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No też się dziwię; nie działa chyba jako jedyny... Quote
Asior Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wątek sama został zablokowany natychmiast jak zacz eły sie posty opłakujące go :( czyli był jakieś pare godzin od momentu jak dowiedzieliśmy się o jego smierci........ nie będe tego komentować, bo znowu dostane zrypkę :mad: Quote
Toska Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 19 marca /poniedzialek/o godz.19 w krakowskim teatrze "Bagatela" odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bezdomnych zwierząt organizowany przez KTOZ . Wystąpią m in.Halina Frąckowiak . Jerzy Polomski , Marcin Daniec, Boguslaw Mec, Zbigniew Wodecki, Leszek Dlugosz ,Agnieszka Chrzanowska,Zofia Czerwińska,Michal Zablocki, Jacek Zieliński . Bilety kosztują 25 zl i są do kupienia w kasie teatru i kasie KTOZu na ul.Floriańskiej . może ktoś się wybierze ? ja bylam w zeszlym roku -koncert byl piekny i bardzo sympatyczny-polecam :lol: -w tym roku też idę :lol: wkleilam tutaj info , bo tu same krakusy ! Quote
mar.gajko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asior napisał(a):wątek sama został zablokowany natychmiast jak zacz eły sie posty opłakujące go :( czyli był jakieś pare godzin od momentu jak dowiedzieliśmy się o jego smierci........ nie będe tego komentować, bo znowu dostane zrypkę :mad: No to mamy jasność. Ryzgać się chce! Jak by wszyscy niewiedzieli, ze tam zagryza sie prawie 200 psów rocznie. Quote
Recommended Posts