Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja o finansach od drugiej strony. Szukam fajnych prozwierzęcych organizacji pożytku publicznego - nie tylko ja i Krzys oddamy swoj 1% ale tez wiekszosc moich kolegow i kolezanek z pracy chce wlasnie przekazac te srodki na zwierzaki w potrzebie. Wiem że można na TOZ, ale wolałabym na jakąś dogomaniacką instytucję...

Posted

Perfi napisał(a):
no wlasnie ja tez bede dziadka rozliczala :) a na afn mozna juz?

lupak napisał(a):
też wybrałabym AFN tylko czy już można ?

Właśnie kontaktowałem się w tej sprawie z Tweety i niestety jeszcze w tym roku nie można. :shake:

Posted

Krakusy, słyszał z Was ktoś o tym psiaku?

http://krakow.gumtree.pl/krakow/04/8386704.html

Szczeniak błąkał się już jakiś czas po ulicach Kielc, teraz jest w domku tymczasowym, ale nie może tam zostać długo, dleto pilnie szukamy dla niego domku! Szczeniak został odrobaczony, dostaje witaminki, jest bardzo kontaktowy, uwielbia zabawy z suczką u tymczasowej opiekunki, bardzo kochany psiak,

Posted

zamiast na toz lepiej wpłacić na jakąś inną fundacje
a uciechów ma juz status schroniska?
ja tez mam ten dylemat
ja, adam, moi rodzice - chcemy wpłacić ten 1% ale wolałabym zrobic to na instytucje która na pewno dobrze wykorzysta te pieniądze..

napisze do justynavege - moze schronisko w uciechowie albo w ostródzie moga przyjmowac w ten sposób darowizny
jak nie to pozostaje psi anioł..

Posted

AniaB ja też właśnie razem z moją rodzinką jestem na etapie wyboru gdzie dać ten 1% - marny ale grosz do grosza i się zbiera. Myślę że Psi Anioł chyba że któreś z tych schronisk może. Mam w domu listę org. pp to wieczorem sprawdzę.

Posted

marny, nie marny (u nas to tez raczej drobiazgi) - kazda złotówka sie liczy

a jak tak 100 osób rzuci marny grosz to zrobi sie z niego całkiem zupełnie mniej marny..:lol:

zaraz pisze do justynavege

Posted

wątek sama został zablokowany natychmiast jak zacz eły sie posty opłakujące go :(
czyli był jakieś pare godzin od momentu jak dowiedzieliśmy się o jego smierci........

nie będe tego komentować, bo znowu dostane zrypkę :mad:

Posted

19 marca /poniedzialek/o godz.19 w krakowskim teatrze "Bagatela" odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bezdomnych zwierząt organizowany przez KTOZ .
Wystąpią m in.Halina Frąckowiak . Jerzy Polomski , Marcin Daniec, Boguslaw Mec, Zbigniew Wodecki, Leszek Dlugosz ,Agnieszka Chrzanowska,Zofia Czerwińska,Michal Zablocki, Jacek Zieliński .
Bilety kosztują 25 zl i są do kupienia w kasie teatru i kasie KTOZu na ul.Floriańskiej .
może ktoś się wybierze ?
ja bylam w zeszlym roku -koncert byl piekny i bardzo sympatyczny-polecam :lol: -w tym roku też idę :lol:

wkleilam tutaj info , bo tu same krakusy !

Posted

Asior napisał(a):
wątek sama został zablokowany natychmiast jak zacz eły sie posty opłakujące go :(
czyli był jakieś pare godzin od momentu jak dowiedzieliśmy się o jego smierci........

nie będe tego komentować, bo znowu dostane zrypkę :mad:

No to mamy jasność. Ryzgać się chce!

Jak by wszyscy niewiedzieli, ze tam zagryza sie prawie 200 psów rocznie.