Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polećcie mi proszę jakąś dobrą lecznicę na Bronowicach - jeśli tam nie ma żadnego godnego lekarza, to proszę o propozycje. Chodzi o moją podopieczną Amelkę, która dziś trafiła do domu na Grenadierów. Domek chce jakiegoś sprawdzonego, dobrego weta weta.

Posted

Kochane Ciotki prosimy o pomoc.
Pies z naszego schronu (Gliwice) zaginął w woj. małopolskim w miejscowości Kasinka Mała koło Mszany Dolnej lub Myślenic.
Nie znam tamtych okolic, nie wiem na jakich portalach miejscowych mogę jeszcze umieścić ogłoszenia. Bardzo proszę o podpowiedz. Na podstawowych portalach już zrobilam. Jeśli u Was w schronie pojawi się taki bardzo pilnie prosimy o pomoc. Czy oprócz Krakowa i Nowego Targu są jeszcze w pobliżu schroniska? Moze jakies organizacje, które mogą pomóc w ogłaszaniu?

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 380, align: left"]17.09.2012 w Kasinie Małej woj. małopolskie zaginął pies. Młody, brązowo-żólty. Wabi się Dyzio. Wszystkich, którzy przyczynią się do znalezienia psa czeka nagroda. Bardzo prosimy o pomoc: 602 175 022
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Telefon: 602 175 022[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Miejsce utraty: Kasina Mała
Data utraty: 17.09.2012

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted (edited)

Znaleziono tego psa:

0_0 by IwoniaD, on Flickr

Labrador, biszkoptowy

Przebywał, biegał kilka godzin na osiedlu kolorowym, nikt go długo nie szukał
przyprowadziły go dzieci

Gdyby ktoś coś na jego temat wiedział = pojechał do schroniska, ma tam imię Kris - nr 125/09/12
Iwonia

Edited by iwoniam
Posted

mogę pojechać za zwrotem kosztów w jedną stronę w środę po południu o ile pieski nie są groźne.
Wyjazd z N. Targu ok 15ej, ktoś musiałby czekać w Krakowie ok 16.30, bo tak bym pewnie tu była.
W razie czego jestem pod telefonami,
online już dziś nie będę

[quote name='Aga-ta']poszukuje transportu Nowy Targ - Krakow [SIZE=3](dla 2 psow)
i
[SIZE=5]Krakow - ŁÓdź
(dla jednego)
Czy ktos moze pomoc?

Posted

[quote name='iwoniam']mogę pojechać za zwrotem kosztów w jedną stronę w środę po południu o ile pieski nie są groźne.
Wyjazd z N. Targu ok 15ej, ktoś musiałby czekać w Krakowie ok 16.30, bo tak bym pewnie tu była.
W razie czego jestem pod telefonami,
online już dziś nie będę

Dziekuje bardzo za odpowiedz. Jezeli tylko uda nam sie wszystko zorganizowac do srody bede dzwonic.
Duzy psiak jest bardzo wycofany (boi sie nawet wzroku czlowieka)

Maly, przez kraty nie sprawia wrazenia agresywnego

[FONT=Verdana]
[/FONT]

Posted

mam podobnego pieska w razie telefonów
ma ok 4 mies, grzeczny, kontaktowy
bede wdzieczna za przeslanie mi zapytan,

pozdr

[quote name='eliza_sk']Macie coś podobnego, wczoraj obfociłam, zdążyłam ogłosić na Kraków i właśnie się dowiedziałam, że znalazł dom poza mną. Ogłoszenia w necie wiszą, więc pewnie ktoś zadzwoni.

Posted

bardzo, bardzo, bardzo proszę o pomoc!!
pilnie potrzebuję DT dla amstaffa z możliwością separacji go od innych psow, blagam! pies ma ostatnie 3 dni na ratunek, jesli pomoc się nie znajdzie.. psiak odejdzie z tego swiata!!! :(

Posted

[quote name='vega17']czesc czy mieszka ktos w okolicahc ul zachodniej ? mam dom ale potrzebny mi wizytator, prosze o pomoc[/QUOTE]

a dla jakiego psiaka? ja mieszkam niedaleko, ale wolałabym nie isc sama ;)

Posted

[quote name='Noelle']jak nikt inny się nie znajdzie, to mogę pójść.[/QUOTE]

dzieki, w razie czego jak bedziecie juz gotowe prosze o pw. nie czesto zagladam na dogo.

Posted

karusiap dlaczego kazałaś fundacji s.o.s dla zwierząt oddać mi 100 ,wysłałem je tobie,gardzisz 100 zł MAJĄC DŁUG 16. 000 ZŁ? kpisz normalnie z ludzi,TO JEST KPINA,nie tylko ze mnie z ludzi którzy wpłacają pieniądze,co DZIELISZ LUDZI: NA TYCH OD KTÓRYCH BIERZESZ PIENIĄDZE I NA TYCH OD KTÓRYCH NIE BIERZESZ?.