Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy zagląda tu ktoś z wolontariuszy, kto wie coś na temat TAWORA zółtego boksera z krakowskiego schroniska (np. wychodził z nim na spacery w schronisku )???

Posted

próbowalam sie juz kiedys dowiedziec, ale nie dodzwonilam sie do wlasciwej osoby

[quote name='Faro']Czy zagląda tu ktoś z wolontariuszy, kto wie coś na temat TAWORA zółtego boksera z krakowskiego schroniska (np. wychodził z nim na spacery w schronisku )???[/QUOTE]

Posted

[quote name='Faro']Czy zagląda tu ktoś z wolontariuszy, kto wie coś na temat TAWORA zółtego boksera z krakowskiego schroniska (np. wychodził z nim na spacery w schronisku )???[/QUOTE]

Ja go kojarze ale tylko z widzenia ,wychodzi z nim Grazynka ale ja nie mam do niej telefonu .Zawsze ja spotykam w niedzile w schronisku.

Posted

Macie coś podobnego, wczoraj obfociłam, zdążyłam ogłosić na Kraków i właśnie się dowiedziałam, że znalazł dom poza mną. Ogłoszenia w necie wiszą, więc pewnie ktoś zadzwoni.

Posted

[quote name='Aga-ta']Rubik PILNIE SZUKA DT.Ten maluszek ma szanse chodzic! Osoby odpowiedzialne za pieska gwarantuja wszelka pomoc. Czy ktos przyjmie Rubika?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232395-SPARALIŻOWANY-SZCZENIAK-pilnie-szuka-domu!!!-Inaczej-zostanie-UŚPIONY!!/page7

POMOCY!!!

Dzięki Agatko :loveu::loveu::loveu:
za wstawienie Rubika
Maluch ma 6 tyg, jest cudny i jest szansa by sprawnie biegał. Szukamy Kochani DT