Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilnie potrzebujemy surowicy na nosowke!!! Czy ktos ma moze??
A jesli nie, to psa ktory jest regularnie szczepiony od przynajmniej 3 lat z rzedu i jest w miare spokojny by wysiedziec u weta.
Bardzo prosze, szczeniak potrzebuje pomocy!

Posted

W okolicach Wieliczki znaleziono piękną sukę collie, jakbyście widzieli, że ktoś szuka...

Karusia, znaleźlście? W Kłaju Przybylski podobno miał i na Majora lekarki..

Posted

Lucyja napisał(a):
Przydałyby się fotki suni collie, to zamieściłabym na forach collie jako znalezioną. Może ktoś ją szuka.

wstawię wieczorem

Posted

[quote name='edit_f']prośba do mieszkańców Kielc i okolic..
kilka dni temu przejeżdzałam trasą kraków-kielce (obwodnica).. 5 minut przed granicą z gminą chęciny w stronę krakowa, po prawej stronie, leżał przy takiej budce pies.. na szmatach.. to budowa drogi.. a ta budka to taki mały barak, co to się stawia na budowie.. była niedziela, nikogo na budowie nie było, a on tam leżał, tuż przy drodze.. widziałam go w tym samym miejscu trzy dni wcześniej, w tej samej pozycji, w tym samym miejscu.. nie mogłam się zatrzymać, jechałam autokarem.. czy ktoś z kielc lub okolic może podjechać tam i sprawdzić, czy psiak ma właściciela/opiekuna, jak on tam sobie radzi? będę wdzięczna za info: 600 905 923..

przypomnę.. proszę o jakiekolwiek info.. czy ktoś mógłby to sprawdzić?

Posted

karusiap napisał(a):
Dziekuje bardzo. Surowicy nie znalazlam, ale z tego co wiem krew juz przetoczona:)

podobno to nie wystarczy, szukaja na jutro drugiego psa.
weszko, moge przekazac Twoj numer (jezeli nie znalezli dawcy na pewno beda dzwonic)

Posted

Soema napisał(a):
Kto ma czas i ochotę jeździć do Kłaja i pomagać przy sprzątaniu, wyprowadzaniu psów, podawaniu leków etc?

jakie dni i godziny?

Posted

Soema napisał(a):
Jadę zaraz. I codziennie pewnie, wczoraj byliśmy 11 godzin.. duuużo jest tam pracy.

Zbieram też chetnych wiec jestesmy w kontakcie.
Ja się pisze na pewno!

Posted

Aga-ta napisał(a):
podobno to nie wystarczy, szukaja na jutro drugiego psa.
weszko, moge przekazac Twoj numer (jezeli nie znalezli dawcy na pewno beda dzwonic)

Tak, oczywiście przekaż. Tylko ja dzisiaj i jutro mam kiepsko z czasem (jest wystawa psów w Krakowie) ale może jakoś uda się zorganizować jesli będzie potrzeba.