Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KTO DZISIJA POMOZE W JEZDZENIU Z PSAMI PO PROGRAMIE??
DO HOTELU ALBO DO NOWEGO DOMU??
AGA NIE MA TRANSPORTU POTRZEBNY KTOS KTO PRZYJEDZIE PO 19 NA kRZEMIONKI...

Posted

w razie czego po 20:30 pewnie dam rade, wizyta skonczy mi sie ok. 19:45, musze dojechac do domu sie przebrac, wziac swoje auto i pojechac na krzemionki
dajcie znac jak nikogo nie znajdziecie - kiwi najlepiej pusc mi sygnal tel. a ja oddzwonie
tyle ze dysponuje tylko swoim wielkim pojazdem - ale jakos sobie chyba poradzimy jakby co?

Posted

Ja jadę za chwilę do hotelu i do weta. Nie wiem ile czasu mi zejdzie. Jak nikt się nie znajdzie to pojadę na Krzemionki. Tylko na komórkę mi dajcie znać bo za 10 min się zwijam z dogo

Posted

Zgłosiła się pani która była zainteresowana sznaucerem Guzikiem ale on jutro jedzie do nowego domu. Szuka psiaka najwyżej średniej wielkości, przyzwyczajonego do mieszkania, nauczonego czystości który by mógł być z 10 letnim dzieckiem. Mamy kogo zaproponować?

Posted

[quote name='karusiap']Asior Ty jestes niesamowita:loveu:
co Ty nie spisz cala noc??:crazyeye:

aaatam niesamowita
gUpia a nie niesamowita!!!!!
najwyżej będziecie mnie odwiedzać pod mostem albo w wariatkowie :eviltong:
[SIZE="5"]SUŃKA BĘDZIE W NIEDZIELE W SIEMNIANOWICACH ŚLĄSKICH!!!! CZY KTOŚ COŚ SŁYSZAŁ ŻE KTOŚ BĘDZIE W TYCH OKOLICACH??? ELU ??KRZYSIU??? WY NIE JESDZIECIE W TAMTE OKOLICE?????