Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na bazarek naszych dwóch bid:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-%C5%81aski-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi...?p=17559480#post17559480[/URL]

Posted

[quote name='Anetka83']hej
Prosiłabym o jakiś [B]kontakt do kogoś kto zajmuje się bezpańskimi kotkami[/B]:p wczoraj jak roznosiłam ulotki o imprezie na błoniach w jednym ze sklepów zaczepiła mnie pani która próbuje dokarmiać takie dwa maleństwa wyrzucone ponoć z samochodu. Bardzo sie o nie boi bo są w ogóle nieprzystosowane do życia na polu:p[/QUOTE]

skontaktuj sie z ktorakolwiek z osob, obecnych na tym watku:
[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130594[/url]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Cioteczki pilnie szukam kogoś na wizytę w Krakowie (Nowa Huta) os. Piastów.
Czy możecie jakoś pomóc??
Bardzo proszę.
[/I][/QUOTE]Mogę sprawdzić ale dopiero w niedzielę lub jutro późnym wieczorem. Proszę na pw dane. Czy to chodzi o adopcję Rysia z hoteliku w Iwanowicach?

Posted

czy ktokolwiek z wolontariuszy wybiera sie jutro na akcje KTOZu na bloniach i bylby w stanie pomoc przy moim psiaku? milo jakbym znalazla dwie osoby do pomocy, wtedy wzielabym 3, a tak to nie wiem czy sie wybrac, planowalam wziasc kocieta ale nie mam nikogo do pomocy :(

czy w Niedziele ktos wybiera sie na marsz jamnika?? i moglby podrukowac i porozdawac na marszu plakaty ktore podeslalabym na maila? pilnie szukaja domu dwa jamniki, suczka wiekowa, i mlodziutki samiec

[IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/torri/torri1[/IMG]

[IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/wafel/wafel1[/IMG]

Posted

[quote name='paoiii']Ja będe chyba cały dzień na Błoniach bo będe robiła fotorelacje. Więc w razie czego moze ewentualnie mogłoby mi się udac :)[/QUOTE]
ja musialabym dzis wiedziec, bo nie wiem czy sie wybierac

Posted

Dzisiaj w okolicy ul. Kurczaba (prokocim) widziałam gościa z chartem i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt że chart był PRZERAŹLIWIE chudy. Wystawały mu żebra, kręgosłup, kości biodrowe, dodatkowo miał wyłysienia na tylnej łapie.
Teraz żałuję że nie zagadałam do gościa, ale nie wyglądał przyjemnie, więc pewnie i tak nic by mi nie powiedział. Nie wiem czemu ten pies jest taki chudy, być może gość go nie karmi, ale też może być chory i nie jest leczony, albo to pies z 'odzysku' i chwilowo jest w tym stanie.... No nie wiem. Piszę tutaj bo być może ktoś z Bieżanowa, Prokocimia kojarzy tego gościa z chartem (pies jest rudy, z białymi znaczeniami). Chciałabym namierzyć go (imię, nazwisko lub adres) i prosić kogoś z KTOZu o interwencję. No ale bez żadnych danych będzie trudno o interwencję, więc jeśli ktoś mieszka w okolicy proszę rozglądajcie się za takim psem, powiadomcie znajomych, żeby zwracali uwagę na spacerach itp. Ja będę w tej okolicy codziennie i postaram się gościa wyśledzić no ale nie wiem czy mi się uda.

Posted

missieek napisał(a):
akcja trwa 13-19, ale nie wiem czy tak dlugo bym chciala byc

Mogłabym przyjść do pomocy, ale ja nie jestem oficjalnym wolontariuszem - jedynie dogomaniakiem z dość długim stażem ;)

Posted

Isabel napisał(a):
Mogłabym przyjść do pomocy, ale ja nie jestem oficjalnym wolontariuszem - jedynie dogomaniakiem z dość długim stażem ;)

Isabel missieek nie potrzebuje legitymacji wolontariackiej ;) możesz do niej wysłać smsem, albo zadzwonić że pomożesz? Bardzo Jej zależało jechać tam 504 060 219 - prosze :modla:

Posted

Isabel napisał(a):
Do tej pory nie mam odpowiedzi...

wiem, że missieek jechała dzisiaj do Krakowa na rtg z psiakiem którego samochód potrącił więc może jeszcze nie wróciła albo jedzie autem - odpowie
edit: dzwoniłam do niej - jeszcze jedzie z Krakowa, za 10-15 minut do Ciebie zadzwoni

Posted

malawaszka napisał(a):
wiem, że missieek jechała dzisiaj do Krakowa na rtg z psiakiem którego samochód potrącił więc może jeszcze nie wróciła albo jedzie autem - odpowie
edit: dzwoniłam do niej - jeszcze jedzie z Krakowa, za 10-15 minut do Ciebie zadzwoni

OK, czekam :)

Posted

missieek napisał(a):
czy ktokolwiek z wolontariuszy wybiera sie jutro na akcje KTOZu na bloniach i bylby w stanie pomoc przy moim psiaku? milo jakbym znalazla dwie osoby do pomocy, wtedy wzielabym 3, a tak to nie wiem czy sie wybrac, planowalam wziasc kocieta ale nie mam nikogo do pomocy :(

czy w Niedziele ktos wybiera sie na marsz jamnika?? i moglby podrukowac i porozdawac na marszu plakaty ktore podeslalabym na maila? pilnie szukaja domu dwa jamniki, suczka wiekowa, i mlodziutki samiec

Misieek, przecież wiesz, ze po wszelkie informacje mogłaś się zwrócić do mnie.... tak samo jak po wolontariuszy do pomocy przy Twoich psach.....:roll:

akcja adopcyjna jest OD 15 do 17.....

co do jamników to PILNIE skontaktuj się z Andrzejem z chwili dla pupila, szukał jamnika bezdomniaka na niedzielny marsz!!!!!!!

Posted

BeataDz napisał(a):

Beatko i inni dogomianiacy z Krakowa i okolic, prosze piszcie na pw do mnie, jak jest jaki bazarek dla waszych podopiecznych, tylko zeby zaznaczyc krótko dla którego psa, z jakaś skrótową informacją (- no chyba że jest zbiorczy dla wielu) np. dla niewidomego boksera przebywajacego w hotelu itp.

to będę wraz z takim tytułem wklejać na pierwszą stronę wątku krakowskich
zwierzaków. juz tam trzy linki dałam a jak bedzie bazarek skończony, to też napiszczie na pw, żeby wykasować.