Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avaloth napisał(a):
Wydaje mi się że Ani chodziło o tkalinę, gala anonima i resztę osób które pojawiły się tu w związku z 'aferą'. Jeśli już się pojawiły mogły by pomóc i tu ;)

Dokładnie o to mi chodziło :)

Posted

[quote name='missieek']
przypominam pytanie

moze i mnie ktos pomoglby oglaszac koty?

samych kociat mam u siebie 17 (Andre, Avila, Asha, April, Nihal, Śmietanka, Kefirek, Harmony, Blues, Jazz, Kisiel, Budyń, Śmigacz, Śmiałek, Magnus, Magi, Suri), plus 5 (Eureka, Enigma, Elegia, Element, Ekspres), ktore za okolo tydzien nie bedzie mialy sie gdzie podziac

z opieka nad nimi, karmieniem, leczeniem, odrobaczaniem, odpchlaniem (szczepienia to marzenie) jestem az sama jedna

a wymienilam tylko male kocieta...

zdjecia sa na stronie
http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=12

moge na kogos liczyc?

Misieek, już przekażę kolezance, która wie u kogo kupić ogłoszenia jakiś pakiet. Robi to dla moich tymczasów, też dla Twoich zrobi. Już do niej piszę. Trzymaj się, wiem, ze Ci ciężko..

Posted

[quote name='AgaG']Misieek, już przekażę kolezance, która wie u kogo kupić ogłoszenia jakiś pakiet. Robi to dla moich tymczasów, też dla Twoich zrobi. Już do niej piszę. Trzymaj się, wiem, ze Ci ciężko..

dziekuje ze choc dla Ciebie moj post nie byl niewidoczny :)

[quote name='Asior']poszukuję małego psa - samca jak najmniejszego, tak do 2 lat, czy ktoś coś o takim słyszał?? DOMEK bardzo dobry

Negro 4kg http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=34

Posted

[quote name='missieek']dziekuje ze choc dla Ciebie moj post nie byl niewidoczny :)

Zawsze do usług i Wielki szacunek mam dla Ciebie, dla tego, że tak się poświęcasz dla psów i kotów:lilangel::Rose::Rose::Rose:

Posted

missieek, szukając domu dla kotki, którą mam u siebie, złapałam ludzi, którzy stracili kotkę po 16 latach i szukają czarnej, lub prawie czarnej, młodej kici. Jestem z nimi w kontakcie, szukam dla nich kotka, mogę podesłać Twoje. Widziałam tam kotki, które mogłyby im przypaść do gustu. Domek jest oczywiście do sprawdzenia, ale wierzę, że warto próbować.

Posted

[quote name='hell_angel']missieek, szukając domu dla kotki, którą mam u siebie, złapałam ludzi, którzy stracili kotkę po 16 latach i szukają czarnej, lub prawie czarnej, młodej kici. Jestem z nimi w kontakcie, szukam dla nich kotka, mogę podesłać Twoje. Widziałam tam kotki, które mogłyby im przypaść do gustu. Domek jest oczywiście do sprawdzenia, ale wierzę, że warto próbować.

podeslij prosze http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=2
czarna kotke kociaka mam Nihal

jesli woleliby dorosla to tez takie mam
np Salsa
albo kotka ktora mam od niedawna, drobna z budowy, czarna, jeszcze nie ma jej na stronie bo jest przed sterylizacja

Posted

[quote name='missieek']podeslij prosze http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=2
czarna kotke kociaka mam Nihal

jesli woleliby dorosla to tez takie mam
np Salsa
albo kotka ktora mam od niedawna, drobna z budowy, czarna, jeszcze nie ma jej na stronie bo jest przed sterylizacja

Podoba im się Elegia, zależy im na tym, by otrzymać kotkę przed 1 września, czy to możliwe? Mówić im, żeby dzwonili na numer podany w ogłoszeniu, czy jeszcze mailowo coś sprawdzić/ przekazać? Będzie osoba do sprawdzenia domku?

Posted

hell_angel napisał(a):
Podoba im się Elegia, zależy im na tym, by otrzymać kotkę przed 1 września, czy to możliwe? Mówić im, żeby dzwonili na numer podany w ogłoszeniu, czy jeszcze mailowo coś sprawdzić/ przekazać? Będzie osoba do sprawdzenia domku?

no numer jest podany w ogloszeniu, gdzie mieszkaja dokladnie Ci ludzie?

Posted

missieek napisał(a):
no numer jest podany w ogloszeniu, gdzie mieszkaja dokladnie Ci ludzie?

Ok, mówię tej Pani, żeby dzwoniła na ten numer i trzymam kciuki.
Mieszkają na os. Oświecenia, to jest blisko multikina/ parku wodnego, albo od drugiej strony blisko pętli na Mistrzejowicach.