Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elaja napisał(a):
Bardzo potrzebny dt na przetrzymanie suni po sterylce - około 2 tygodni - to matka szczeniąt z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/205324-Pom%C3%B3%C5%BCcie-mi-w-znalezieniu-dom%C3%B3w-dla-szczeni%C4%85t./page4 - sunia nie za długo będzie miała cieczkę a później znowu niechciane szczeniaki , ma niby właściciela , ale....

Bardzo proszę o pomoc ! Szukamy dt ( może być też hotel ) w okolicy Krzeszowic , może być płatny ale domowy , zapewnimy dla suni karmę i wszystko co potrzebne na czas rekonwalescencji . Sunia zostałaby przywieziona po zabiegu i odebrana w dniu zdjęcia szwów . Nie chcę szukać w ciemno , dom musi być rekomendowany przez dogomaniaków z okolicy.

Posted

To jest suczka z Arwetu , o której wcześniej pisałam , ma na imię Sonia , w łapce ma płytkę , którą będzie trzeba usunąć za ok 2 miesiące , za dwa tygodnie będzie ją można wysterylizować . Tel do lecznicy 12 278 18 00

Posted

Asior napisał(a):
Tamarko, a masz zdjecia????

Już mam, założyłam wątek http://www.dogomania.pl/threads/206675-Sunia-znaleziona-w-Bielsku-Bia%C5%82ej-prosi-o-og%C5%82oszenia. Zapraszam i proszę o pomoc w ogłaszaniu. Od 3,5 roku nie miałam tymczasowicza w domu (tylko w hotelu) i psy się odzwyczaiły. Gerda bardzo to przezywa, siedzi smutna, wiszą jej fafle i się ślini. Domek pilnie potrzebny bo Gerda ma 9 lat, padaczkę i nie mogę jej stresować. A mała to sama radość, ktoś będzie z nią szczęśliwy.

Posted

Kochani bardzo proszę o pomoc - pilnie szukam kogoś na wizytę w Cikowicach 5km od Bochni dla malutkiego szczeniaczka z mojej sygnaturki - po przejściach, uratowany od wyrzucenia na śmietnik - ma szansę być w nowym super zapowiadającym się domku już w ten weekend!:smile:

Czy ktoś z Was może jest stamtąd bądź może jakoś pomóc? bardzo mi zależy bo to wspaniała kilogramowa kruszynka, którą już strasznie pokochałam:)

EDIT: jedzie cioteczka
2411magdalenka ;)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Kochani bardzo proszę o pomoc - pilnie szukam kogoś na wizytę w Cikowicach 5km od Bochni dla malutkiego szczeniaczka z mojej sygnaturki - po przejściach, uratowany od wyrzucenia na śmietnik - ma szansę być w nowym super zapowiadającym się domku już w ten weekend!:smile:

Czy ktoś z Was może jest stamtąd bądź może jakoś pomóc? bardzo mi zależy bo to wspaniała kilogramowa kruszynka, którą już strasznie pokochałam:)

EDIT: jedzie cioteczka
2411magdalenka ;)

Podaj namiary na pw :imie ,nazwisko,adres i telefon i powiedz tym ludzia ze jutro koło 16,30 ktos przyjedzie na wizyte przedadopcyjna.
tel do mnie 504-470-635

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Podaj namiary na pw :imie ,nazwisko,adres i telefon i powiedz tym ludzia ze jutro koło 16,30 ktos przyjedzie na wizyte przedadopcyjna.
tel do mnie 504-470-635

Sory pislam i ktos do mnie zadzwonil wiec nie spojrzalam ze juz kogos macie

Posted

tak już umówione na jutro na 18 spotkanie, ale bardzo dziękuję za chęć pomocy!:loveu:

Posted

tel do mnie 504-470-635

Beatko wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:

Jak Agnieszka już pisała domek sprawdzi Madzia z Gdowa:)

Posted

Asior napisał(a):

Kolejna sprawa:

[B]PILNIE - maleńka 4-5 kg suczka szuka domu na cito!!!!

Do adopcji jest maleńka, ok 5 kg suczka Pepina, która szuka domu bo jej dotychczasowa Pani jest w bardzo podeszłym wieku (95 lat) i nie jest w stanie sprawować dłużej nad nią opieki.

Suczka jest młoda ma ok 3 - 4 lata, jest bardzo łagodna i uległa. Może mieszkać z innymi zwierzętami.

kontakt w sprawie adopcji: Biuro KTOZ

Czy to nadal aktualne ? Sunia dalej szuka domu?

Posted

dostaliśmy maila z prośbą o pomoc....

Z powodu złego stanu zdrowia oraz ciężkich warunków materialnych, muszę oddać moje kochane pieski - niestety całą rodzinkę.
Mama - mieszaniec haskiego z wilczurem ma 4 lata. Jest bardzo inteligenta i posłuszna.
Dzieci - suczka i dwa pieski, mają 7 tygodni. Są wesolutkie i mądre, jak ich mama.
Nie mam biedaków czym wykarmić! Nie chcę im robić krzywdy.
Proszę o kontakt na mój numer telefonu *****

Z góry dziękuję za wyrozumiałość.

Posted

To prawda, maluchy na zdjęciu robią wrażenie sporych. A czy nie dałoby się porozmawiać z panem/panią, czy nie mógłby sobie zostawić chociaż mamusi? Może gdyby zaproponować pomoc w sterylizacji? Na pewno łatwiej znaleźć dom szczeniaczkom niż czteroletniej suni.

Posted

bajk21. napisał(a):
Pilnie potrzebuję chętnej osoby do sprawdzenia domu w Krakowie i Oświęcimiu.

Napisz jeszcze w jakim rejonie lub ulice w Krakowie bo Krakow jest duzy.

Jeśli chodzi o Oświęcim dałem już znać na wątku schronu:
http://www.dogomania.pl/threads/176798-O%C5%9Bwi%C4%99cimskie-schronisko-OTOZ-Animals-pom%C3%B3%C5%BCcie-zaszczepi%C4%87-nasze-zwierz%C4%99ta?p=16777437#post16777437

Proszę Cię napisz jeszcze do Danusi - danal1983
Myślę że Danusia pomoże:)

Posted

skrzeli napisał(a):
Całkiem spore te "maluchy" ;)

one mają dopiero 8 tygodni.......

Pani dziś była u nas po karmę, bo zaproponowałam jej tą pomoc do czasu znalezienia psiakom domu....... Twierdzi, ze teraz mieszka z chorą mamą która dostała alergii ponoć. Do tego boryka sie z dużymi problemami finansowymi... tak twierdzi, niestety nie dojdziemy gdzie jest prawda :roll:

Posted

Napisz jeszcze w jakim rejonie lub ulice w Krakowie bo Krakow jest duzy.

Kraków ul. Kalwaryjska mój nr. tel 501 980 665
Oświęcim ul.Stara Droga

Posted

bajk21. napisał(a):
Kraków ul. Kalwaryjska mój nr. tel 501 980 665
Oświęcim ul.Stara Droga

Napisz na pw dokladny adres w Krakowie ,imie ,nazwisko i powiedz tym ludzia ,że dzisiaj wieczorem bedzie ktos do sparwdzenia domu .Napisz mi tex jakiego psa dotyczy wizyta.Po wizycie pusze ci gluchy telefon to oddzwon.moj nr.504-470-635