Rumi. Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Asior napisał(a):napisałam do dziewczyny, żeby nie dawała byle komu, bo sunia może skończyć w klatce rozmnażana co pół roku.. Powiedziałam,że pomożemy w sterylizacji i wtedy poszukamy jej domku, zobaczymy czy się odezwie... dzięki Asior :) A masz zdjęcia tego pudelka? Bo już wkleiłam twój cytat na pudle w potrzebie i czekam na fotkę :) Quote
Asior Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 nie, jeszcze nie dostałam :( Jak tylko dotrą od razu wkleję ;) Quote
Lucyja Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='greatmadwomen']A w jakim wieku mniej więcej? Gdzie będzie mieszkać? Musi być łagodny do psów innych lub kotów? Napisz coś! Pierwszy kandydat to ten psiak, lecz on wiekowy http://www.dogomania.pl/threads/205195-ONek-8-lat-b%C4%99dzie-u%C5%9Bpiony-je%C5%9Bli-szybko-nie-znajdzie-DT!-Ratunku!/page8 Wiem, że w tym domku, który poszukuje owczarka jest sunia i są koty. Sunia nie toleruje innych suczek natomiast mieszkała z psem owczarkiem niemieckim. Z tego co wiem to jest to domek, a nie mieszkanie w bloku. Ten link starszego ONka podeslę. Nie wiem czy maja jakies wymagania odnośnie wieku. Dwa miesiące temu odszedł im piesek za TM, więc podejrzewam, że pewnie woleli by teraz młodszego pieska. Quote
malawaszka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Kochani czy jest ktoś w Niepołomicach kto mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną dla jednej z suczek od missieek? Quote
wtatara Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Gucio bo tak go nazywam jest cudny. Jest przerażony, ale to minie, za to pięknie załatwia sie na dworze.W nocy spał na fotelu. Ma ogromny apetyt Quote
wtatara Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 takie miejsce wybrał w dzień, nawet kocyka tam nie mozna połozyć Obiecuję lepsze fotki. A piesek na już 10m. Quote
tamb Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Wczoraj, przy bardzo ruchliwej ulicy znalazłam suczkę około 9-miesięczną, waży 3 kilogramy, ma krótką sierść (biało ruda), lubi inne psy i koty, jest cudowna. Jakby ktoś miał nadmiar domków dla mikro suni, poproszę o pw. Quote
Asior Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 tamb napisał(a):Wczoraj, przy bardzo ruchliwej ulicy znalazłam suczkę około 9-miesięczną, waży 3 kilogramy, ma krótką sierść (biało ruda), lubi inne psy i koty, jest cudowna. Jakby ktoś miał nadmiar domków dla mikro suni, poproszę o pw. Tamarko, a masz zdjecia???? Quote
tamb Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dzisiaj zrobię, strasznie się wierci. Jest tak słodka, że można oszaleć na jej punkcie. Quote
Asior Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 zdjęcia szczeniaka pudelka... BŁAGAM O TYMCZAS dla niego, bo ten co ma jest awaryjny!!!!!! Musiałam mu znaleźć coś na CITO!!! Quote
paoiii Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Asior cudny jest, a nie wiesz jak on do innych psów?? i jak z czystoscią?? wiem ze to szczeniak ale moze cos wiadomo, a i szczepiony? Quote
eliza_sk Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Czy kojarzycie kogoś z Suchej Beskidzkiej ? Potrzebuję wizyty dla psiaka. Quote
Ank@ Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 To jest samiec? Jeśli suka to mogłabym zapytać..... Tylko nie wiem jak york rezydent by reagował ... Quote
Avaloth Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Zapraszamy do Julci: http://www.dogomania.pl/threads/206601 i Uciechy: http://www.dogomania.pl/threads/206604 Pudelek śliczny, tylko trochę zaniedbany. Ja niestety nie mam pro-zwierzęcych znajomych.. Quote
Asior Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 paoiii napisał(a):Asior cudny jest, a nie wiesz jak on do innych psów?? i jak z czystoscią?? wiem ze to szczeniak ale moze cos wiadomo, a i szczepiony? do psów, do kotów cudny!!! super się dogaduje ze wszystkimi, z czystością kiepsko, prawdopodobnie w tej pseudo co był siedział zamknięty w jakimś pokoju, oddzielony od życia codziennego, bo strachem reaguje na dzwonek telefonu, na odgłosy telewizora i tego typu codzienne dźwięki. Nie zna raczej spacerów, na razie jest w domu z ogrodem, więc się uczy, szybko się uczy, ale sika jeszcze w domu... Jednak jak dla mnie to nie przeszkoda, wyadoptowywałam amstafkę, która całe swoje młode 2 letnie życie spędziła w pseudo, na betonie, bez kontaktem z życiem domowym, nawet wejście po schodach było dla niej nie lada wyczynem, sikała coś około miesiąca, a to jest szczeniak... No i co najważniejsze, ma niesamowite pokłady miłości dla człowieka, uwielbia ludzi i jak by mógł, to by nie schodził z kolan... Quote
Grosziwo Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 ale piękny morelek :loveu: http://img857.imageshack.us/img857/3812/10018741.jpg Quote
coronaaj Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='wtatara'] takie miejsce wybrał w dzień, nawet kocyka tam nie mozna połozyć Obiecuję lepsze fotki. A piesek na już 10m. Gucio slicznotka i chyba w podroz sie wybiera. Zyczymy udanej operacji...trzymamy kciuki... Quote
j3nny Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wczoraj (23. kwietnia) około 11-12 przy Polo Markecie ul.Gertrudy zaginął 11-letni czarny podpalany piesek, kundelek, miał czerwoną obrożę i zieloną smycz, czekał na pana pod sklepem. Wabi się Brokat. Mam gdzieś zapisany nr telefonu, ogłoszenia wiszą przy plantach. Quote
paoiii Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Dzięki wspaniałej Oli164 krk bulle mają takie cudne banerki ( http://www.dogomania.pl/threads/174348-KRAKOWSKIE-BULOWATE-...jest-ich-cała-masa-( ) Jeśli ktoś miałby ochotę to proszę się częstować ciotki :D! Quote
Patia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Dostałam taką wiadomość, czy ktoś może pomóc tej suni ogłaszając ją ? ja zrobię allegro , plakat Zastanawiam się czy nie podac w ogłoszeniach mojego numeru telefonu , własciciele z pewnością oddadzą pierwszej osobie bez umowy i dopilnowania sterylki :( Witam, mama prosiła mnie żebym wysłał do Pani zdjęcia pieska. Arta bo tak ją chwilowo nazwaliśmy jest bardzo wesoła, przede wszystkim żywa, czwórka jej rodzeństwa znalazła domy z małymi dziećmi i nowi właściciele(nasi znajomi)są bardzo zadowoleni. Arta ma w tym momencie przeszło 4 miesiące, załatwia się na zewnątrz i jest posłuszna oczywiście na tyle, na ile pozwala jej wiek:D. Matka Arty, Axa jest niewiele większa co znaczy, że piesek nie urośnie już znacznie. Jest odrobaczona, początkowo Quote
Rumi. Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Patia pomogę ale potrzebuję jakis tekst, daj swój numer aby nic się nie stało. Ona jest w Krk? Quote
Patia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Moj numer 602 722 040 . Suczka mieszka gdzieś chyba koło mnie . Postaram się skontaktować z włascicielami i dopytać . Będę pr,obowała ich przekonać do sterylizacji matki . Zapytam też jakiego dokładnie rozmiaru jest mama , ile waży . Dziekuję Ci bardzo , martwię się o nią :( Może być taki tekst . Czteromiesięczna suczka , odrobaczona , nauczona czystości , wesoła i energiczna szuka odpowiedzialnego opiekuna . Domu poszukuje też pięcioletnia łaciata , gładkowłosa suczka ,nieduża , właściciele przyprowadzili ją do lecznicy w Wieliczce Arwet ze złamaną łapką ale nie aby leczyć , tylko uśpić . Lekarze szukają jej domu , mieszka w lecznicy w kenelce , potrzebuje domu stałego pilnie lub tymczasu . Łapka została zoperowana , suczka już na niej pomału staje , wiem , że suczka nie jest wysterylizowana , nie wiem jak ze szczepieniami , jutro dopytam , bo jadę zrobic jej zdjęcia . To domowy piesek , bardzo łagodny . Quote
Recommended Posts