Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elza zaginęła przecznicę ode mnie. Szkoda tylko że pognała w przeciwną stronę bo tu małe osiedle i dużo psiarzy to by ją ktoś pewnie złapał, zwłaszcza jak ma smycz na sobie. Jutro wyjeżdżam ale dzisiaj przejadę po okolicy gdzie ją widziano.

Posted

Tydzień temu we środę 30 marca, około 16, na Woli Duchackiej (ul. Mochnackiego) zaginęła bura kotka Zelda, adoptowana z krakowskiego schroniska. Znaki szczególne to brak końcówki ogona, brak przednich ząbków (czasem wypada jej języczek) i czarne futerko na spodzie łapek. Jest zaczipowana, wysterylizowana i w trakcie leczenia (przewlekłe zapalenie dziąseł) i reaguję na swoje imię.
Na znalazcę czeka nagroda.
Karmicielki powiadomione, schronisko także, ogłoszenia rozwieszone, rodzina jej szuka.
Może ktoś mieszka w okolicy?

Tu jest jeszcze kilka zdjęć ze schroniska:
http://chwiladlapupila.pl/schronisko-w-krakowie/one-znalazly-juz-dom/zelda-1370710/

Posted

Ogromna prośba. Chodzi o sunię z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/193050-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTELIK-dla-zaglodzonej-suni

Czy ktoś nie znalazłby miejsca na swoim podwórku, czy w swoim ogródku dla budy i suni za opiekę weterynaryjną i karmę, którą sunia ma zapewnioną przez fundację? Sunia jest w bardzo złym miejscu, głodzona, niedawno urodziła szczeniaki, które udało się wykupić. Teraz zbieramy na hotelik, ale to może trochę potrwać, a ją trzeba zabrać JUŻ.

Posted

W 2008 roku z "hoteliku pod Wieliczką" został adoptowany
na ulicę Praską (Dębniki) w Krakowie - psiak Hugo.
Mały, szary, krótkowłosy, młody.
Szukam Ciotki, która znalazła mu dom :lol::lol::lol:
ewentualnie jego wątku na dogomanii
(jeżeli taki miał).

Posted

Poszukuję kogoś, kto mieszka w pobliżu M-1 albo Plazzy przy Al.Pokoju. Są tam ogródki działkowe na tyłach parku awf-owskiego. Podobno tam byla widziana nasza poszukiwana od stycznia Kamelia. W jednym z opuszczonych domkow widzialam wystawione miseczki i w beczkę wymoszczoną kocem - jakby legowisko dla psa. Bylam tam wczoraj przed godz. 19 i dzisiaj koło godz 7 rano, ale nie zastałam tam nikogo. Później wieczór boję się tam sama zapuszczać, bo to chaszcze niemożebne są. Czy ktoś mi może pomóc? Pliiiiiiiiiis

Posted

DORA1020 napisał(a):
Cioteczki z Krakowa,szukam kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie/Pradnik Bialy/.Czy ktos moglby ja zrobic w sobote lub niedziele?Bardzo prosze:lol:

Czy to czasem nie u rodziny z dwojgiem małych dzieci - 6 letnim chłopcem i 4 letnia dziewczynka?

Posted

AMIGA napisał(a):
Czy to czasem nie u rodziny z dwojgiem małych dzieci - 6 letnim chłopcem i 4 letnia dziewczynka?

Nie,ta pani ma na imie Kamila,mieszka z mezem,2,5 r. dzieckiem i ojcem.

Posted

Evelka napisał(a):
U wet. Szpeyera!:lol:
Jak coś to prześlę Ci później namiary na Niego.

Popieram! Ciachałam u dr Szpeyera kotkę bez najmniejszych komplikacji, błyskawicznie wróciła do siebie.
Nie pamiętam ceny, ale sądzę że "konkurencyjna".

Posted

Soema napisał(a):
Gdzie w Krakowie tanio i dobrze można ciachnąć kotkę?

oczywiście szpeyer ;)
powołaj sie na mnie ;) jak by co .. jak będziesz chciała to Cię umówię ;) będzie za 80 zł :p

PaulinaB napisał(a):
wprawdzie nie to forum, ale może ktoś z Was słyszał o domku chętnym do adopcji papużki? niebieska papużka falista szuka domu!

mam babkę chętną, ale namiary na nią mam w biurze...

Posted

szukam lokatorów - 2 pokojowe mieszkanie na Rusznikarskiej do wynajęcia
dowolna ilość zwierzaków - balkon i loggia - z profesjonalną siatką - dla kotów raj
gdybyż ktoś szukał mieszkania przyjaznego zwierzakom - proszę o PW

Posted

AMIGA napisał(a):
Poszukuję kogoś, kto mieszka w pobliżu M-1 albo Plazzy przy Al.Pokoju. Są tam ogródki działkowe na tyłach parku awf-owskiego. Podobno tam byla widziana nasza poszukiwana od stycznia Kamelia. W jednym z opuszczonych domkow widzialam wystawione miseczki i w beczkę wymoszczoną kocem - jakby legowisko dla psa. Bylam tam wczoraj przed godz. 19 i dzisiaj koło godz 7 rano, ale nie zastałam tam nikogo. Później wieczór boję się tam sama zapuszczać, bo to chaszcze niemożebne są. Czy ktoś mi może pomóc? Pliiiiiiiiiis

Olu ja tam chodzę z moimi psami na spacery, więc mogę sie porozglądac za pieskiem, ale napisz mi jak wyglada.