weszka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Elza zaginęła przecznicę ode mnie. Szkoda tylko że pognała w przeciwną stronę bo tu małe osiedle i dużo psiarzy to by ją ktoś pewnie złapał, zwłaszcza jak ma smycz na sobie. Jutro wyjeżdżam ale dzisiaj przejadę po okolicy gdzie ją widziano. Quote
j3nny Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tydzień temu we środę 30 marca, około 16, na Woli Duchackiej (ul. Mochnackiego) zaginęła bura kotka Zelda, adoptowana z krakowskiego schroniska. Znaki szczególne to brak końcówki ogona, brak przednich ząbków (czasem wypada jej języczek) i czarne futerko na spodzie łapek. Jest zaczipowana, wysterylizowana i w trakcie leczenia (przewlekłe zapalenie dziąseł) i reaguję na swoje imię. Na znalazcę czeka nagroda. Karmicielki powiadomione, schronisko także, ogłoszenia rozwieszone, rodzina jej szuka. Może ktoś mieszka w okolicy? Tu jest jeszcze kilka zdjęć ze schroniska: http://chwiladlapupila.pl/schronisko-w-krakowie/one-znalazly-juz-dom/zelda-1370710/ Quote
dorota1 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ogromna prośba. Chodzi o sunię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/193050-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTELIK-dla-zaglodzonej-suni Czy ktoś nie znalazłby miejsca na swoim podwórku, czy w swoim ogródku dla budy i suni za opiekę weterynaryjną i karmę, którą sunia ma zapewnioną przez fundację? Sunia jest w bardzo złym miejscu, głodzona, niedawno urodziła szczeniaki, które udało się wykupić. Teraz zbieramy na hotelik, ale to może trochę potrwać, a ją trzeba zabrać JUŻ. Quote
agnieszka24 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Elza znalazła się! :multi: Jest już w swoim domku. Mam nadzieję, że właściciele dostali nauczę i teraz będą jej lepiej pilnować. Quote
missieek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 pies w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/205563-WI%C4%98ZIE%C5%83-3-lata-w-kom%C3%B3rce-kto-pomo%C5%BCe-staruszkowi-%C5%9Bl%C4%85sk 3 lata w komorce Quote
Topi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 W 2008 roku z "hoteliku pod Wieliczką" został adoptowany na ulicę Praską (Dębniki) w Krakowie - psiak Hugo. Mały, szary, krótkowłosy, młody. Szukam Ciotki, która znalazła mu dom :lol::lol::lol: ewentualnie jego wątku na dogomanii (jeżeli taki miał). Quote
Rumi. Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA PSIAKÓW POD OPIEKA KARUSIAP I JAGIENKI!!! http://www.dogomania.pl/threads/205582-MN%C3%93STWO-BIBELOT%C3%93W-na-KRAK%C3%93W-do-20.04.2011r!!-ZAPRASZAMY Quote
AMIGA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Poszukuję kogoś, kto mieszka w pobliżu M-1 albo Plazzy przy Al.Pokoju. Są tam ogródki działkowe na tyłach parku awf-owskiego. Podobno tam byla widziana nasza poszukiwana od stycznia Kamelia. W jednym z opuszczonych domkow widzialam wystawione miseczki i w beczkę wymoszczoną kocem - jakby legowisko dla psa. Bylam tam wczoraj przed godz. 19 i dzisiaj koło godz 7 rano, ale nie zastałam tam nikogo. Później wieczór boję się tam sama zapuszczać, bo to chaszcze niemożebne są. Czy ktoś mi może pomóc? Pliiiiiiiiiis Quote
3 x Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 może ktoś z osób podczytujących watek zechce dołaczyć do pomocy rodzinie z Tarnowa chcemy im zakupic drzewa aby byli jak najbardziej samowystarczalni: Posadź drzewo rodzinie w potrzebie! a także w ramach pomocy doraźniej chcemy zapełnić ih stół i szafki na Wielkanoc: Koszyczek Wielkanocny - nie bądź obojetny - pomóż Quote
DORA1020 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Cioteczki z Krakowa,szukam kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie/Pradnik Bialy/.Czy ktos moglby ja zrobic w sobote lub niedziele?Bardzo prosze:lol: Quote
AMIGA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 DORA1020 napisał(a):Cioteczki z Krakowa,szukam kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie/Pradnik Bialy/.Czy ktos moglby ja zrobic w sobote lub niedziele?Bardzo prosze:lol: Czy to czasem nie u rodziny z dwojgiem małych dzieci - 6 letnim chłopcem i 4 letnia dziewczynka? Quote
Soema Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Gdzie w Krakowie tanio i dobrze można ciachnąć kotkę? Quote
Evelka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Soema napisał(a):Gdzie w Krakowie tanio i dobrze można ciachnąć kotkę? U wet. Szpeyera!:lol: Jak coś to prześlę Ci później namiary na Niego. Quote
Rumi. Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Evelka napisał(a):U wet. Szpeyera!:lol: Jak coś to prześlę Ci później namiary na Niego. tu jak by co jego strona z namiarami: http://www.weterynarz-krakow.pl/ też bardzo polecam! Quote
DORA1020 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 AMIGA napisał(a):Czy to czasem nie u rodziny z dwojgiem małych dzieci - 6 letnim chłopcem i 4 letnia dziewczynka? Nie,ta pani ma na imie Kamila,mieszka z mezem,2,5 r. dzieckiem i ojcem. Quote
PaulinaB Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 wprawdzie nie to forum, ale może ktoś z Was słyszał o domku chętnym do adopcji papużki? niebieska papużka falista szuka domu! Quote
sugarr Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Evelka napisał(a):U wet. Szpeyera!:lol: Jak coś to prześlę Ci później namiary na Niego. Popieram! Ciachałam u dr Szpeyera kotkę bez najmniejszych komplikacji, błyskawicznie wróciła do siebie. Nie pamiętam ceny, ale sądzę że "konkurencyjna". Quote
Asior Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Soema napisał(a):Gdzie w Krakowie tanio i dobrze można ciachnąć kotkę? oczywiście szpeyer ;) powołaj sie na mnie ;) jak by co .. jak będziesz chciała to Cię umówię ;) będzie za 80 zł :p PaulinaB napisał(a):wprawdzie nie to forum, ale może ktoś z Was słyszał o domku chętnym do adopcji papużki? niebieska papużka falista szuka domu! mam babkę chętną, ale namiary na nią mam w biurze... Quote
Yorija Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 szukam lokatorów - 2 pokojowe mieszkanie na Rusznikarskiej do wynajęcia dowolna ilość zwierzaków - balkon i loggia - z profesjonalną siatką - dla kotów raj gdybyż ktoś szukał mieszkania przyjaznego zwierzakom - proszę o PW Quote
rita60 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Cioteczki potrzebuje kontaktu z kimś z Czestochowy,najlepiej wolontariuszka ze schroniska. Pilna sprawa. Quote
PaulinaB Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Asior napisał(a): mam babkę chętną, ale namiary na nią mam w biurze... O to super, to jak będziesz w biurze i bedziesz mieć namiary to prosze przeslij mi na PW! Quote
Rudzia-Bianca Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Gdyby ktoś chciał sobie szafę odświeżyć ubraniowo ;) zapraszam na bazarek ubraniowy z podpisu :) Quote
Lucyja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 AMIGA napisał(a):Poszukuję kogoś, kto mieszka w pobliżu M-1 albo Plazzy przy Al.Pokoju. Są tam ogródki działkowe na tyłach parku awf-owskiego. Podobno tam byla widziana nasza poszukiwana od stycznia Kamelia. W jednym z opuszczonych domkow widzialam wystawione miseczki i w beczkę wymoszczoną kocem - jakby legowisko dla psa. Bylam tam wczoraj przed godz. 19 i dzisiaj koło godz 7 rano, ale nie zastałam tam nikogo. Później wieczór boję się tam sama zapuszczać, bo to chaszcze niemożebne są. Czy ktoś mi może pomóc? Pliiiiiiiiiis Olu ja tam chodzę z moimi psami na spacery, więc mogę sie porozglądac za pieskiem, ale napisz mi jak wyglada. Quote
Recommended Posts