Ola164 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mam sporo zdjęć Krakowskich sprzed tygodnia. Jak coś to moge podesłać, bo nie wiem które mają wątki.... Quote
Ank@ Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ola posyłam zaraz pw. Komu można podesłać zdjęcie i info psa z prośba żeby wstawił na facebooka? Quote
paoiii Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Ola164']Mam sporo zdjęć Krakowskich sprzed tygodnia. Jak coś to moge podesłać, bo nie wiem które mają wątki.... Ja zawsze chętna do usług równiez ka_paulina@o2.pl Quote
eliza_sk Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 eliza_sk napisał(a):Ciotki, macie kogoś z Krzeszowic ? Potrzebuję wizyty dla psiaka. Ponawiam, czy ma ktoś może tel. do kkanerekk ? Quote
Rumi. Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ja prawdopodobnie mam! kkanarekk ma pod opieką Benjaminka a ja mu robiłam FB i podała taki kontakt w sprawie adopcji, na 80% to do niej: 509217118 jest tu: http://www.facebook.com/event.php?eid=153107141417196 Quote
salibinka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zapraszam na bazarek poświęcony mi.in. Pupilowi - szczebrzeszyńskiemu psiakowi, który przebywa w Krakowie - zbieramy na kastrację: http://www.dogomania.pl/threads/204244-Na-kastrację-Pupila-i-psy-szczebrzeszyńskie-UBRANIA-I-DODATKI-)-do-26.03. Quote
AMIGA Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Czy ktoś może wie kto mieszka w Ostrowcu Świętokrzyskim, albo gdzieś w pobliżu? Pilnie potrzebuję kogoś do wizyty prezedadopcyjnej dla "mojej" Dorci Quote
eliza_sk Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 AMIGA napisał(a):Czy ktoś może wie kto mieszka w Ostrowcu Świętokrzyskim, albo gdzieś w pobliżu? Pilnie potrzebuję kogoś do wizyty prezedadopcyjnej dla "mojej" Dorci Viris jest z Ostrowca :) Quote
AMIGA Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 eliza_sk napisał(a):Viris jest z Ostrowca :) Dzięki wielkie :-) Quote
iwop Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zrobimy wizytę z Jolą (inspektor ToZ) ale zaznaczam, ze jestesmy dość ostre jeżeli chodzi o oceny... Zawsze jak idziemy gdzieś, to oceniamy na zasadzie: czy zostawiłabys tutaj swojego psa czy kota? więc rozumiecie... A tak w ogóle, to mamy z Jolą stały dług wobec Krakowa, bo większość naszych psów i kotów zostało wyadoptowanych właśnie do Krakowa i przyznam szczerze, że zawsze jestem mocno zdziwiona jak ktoś z Ostrowca chce zaadoptować zwierzaka... :oops: Quote
Asior Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 nasz nowy "nabytek" http://www.dogomania.pl/threads/204607-KRAKÓW-potwornie-wychudzony-pit-bull-red-nose-już-w-hotelu?p=16542368 proszę o rozsyłanie... Quote
AniaB Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 o jak to dobrze, ze nasze Dziewczyny już wróciły z wygnania z powrotem na dogo:) Słuchajcie - dostałam informacje od jednej z dogomaniaczek: Witaj, jeżeli znasz wiersze Barbary Borzymowskiej, to może zainteresują Cię spotkania z pisarką w związku z promocją jej najnowszej książki „A pies siedzi i patrzy” (zawierającej również opowiadanie o krakowskim Dżoku), które odbędą się w Krakowie – 30 marca o godz. 18.30 w Klubie Pod Jaszczurami (w drugiej części wystąpi Andrzej Sikorowski) 31 marca o godz. 18.00 w Teatrze Ludowym w Nowej Hucie -salon NH+ (w drugiej części wystąpi Ryszard Styła) Podczas spotkań będą czytane wiersze Autorki. Wstęp wolny – myślę, że będzie miło :smile:. Mysle, ze warto:) Quote
AniaB Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 I jeszcze jedna wiadomosc - dla Przystani Ocalenie TERAZ TY PODAJ ŁAPĘ!!! - Piwnica pod Baranami charytatywnie dla ZWIERZĄT!!! Lokalizacja Piwnica pod Baranami, Kraków, Rynek Główny 27 Zapraszamy wszystkich WIELBICIELI ZWIERZĄT (tych o wielkim sercu, tych wspaniałomyślnych, tych o zasobnym portfelu i tych którzy podzielą się tym, co mają) 8 kwietnia 2011 r. od godziny 18.30 do Piwnicy pod Baranami na AKCJĘ CHARYTATYWNĄ pod tytułem „Teraz Ty podaj łapę” na rzecz ZWIERZAKÓW znajdujących się pod opieką PRZYSTANI OCALENIE. Przystań Ocalenie uratowała wiele zwierzęcych istnień, ale pomóc może każdy z nas, potrzeba ...naprawdę niewiele. (Zobaczcie sami: http://www.przystanocalenie.pl/) Dołączcie do nas, by poznać i wesprzeć podopiecznych Przystani, a przy okazji miło spędzić piątkowy wieczór. W programie: AUKCJA - licytacja obrazów i ciekawych przedmiotów ofiarowanych przez Wspaniałe Postacie Krakowa; KONCERT Piwnicznych Artystów i naszych Przyjaciół; KRAMY z ciastami i pamiątkami; NIESPODZIANKI oraz WYSTAWA fotografii ocalonych zwierząt - poznacie ocalone konie: m.in. Petrę, Kaszmirka, Misia, Dolly, Lumena, Vitę i Metaxe, krowy: m.in. Borutkę, Franię, Honoratkę, Milkę...; psy: m.in. Smutka, Murzynka, Anię, Jowitę, Lenkę, Lusię..., koty: Bartosza, Szkieletkę, Mańka, Piracika..., kozy: Agatkę, Olusię, Filipka..., świnki: Hajdi, Klusię i Mimi, owce: Hanusię, Jaśka i Jarka, Marcysię, Malwinę, Sylwusia... i wielu innych naszych Przyjaciół!!! UWAGA: Ważna informacja dla osób, które wysprzątały szafy na wiosnę! Prowadzimy ZBIÓRKĘ przedmiotów przydatnych dla zwierząt - takich jak KOCE, GARNKI, MISKI, prosimy również o KARMĘ i środki czystości. Można śmiało przynieść do nas każdą - nawet najbardziej symboliczną ilość! Wszystko się przyda! Bardzo serdecznie Was zapraszamy!!! inicjatywa i organizacja - Urszula Makosz - 48 502 393 296 wspołpraca - Patrycja Krauze - 48 502 73 96 73 koordynacja - Bogdan Micek - Impresariat Piwnicy pod Baranami - 48 12 421 25 kochani rozsylajcie zapraszamy Quote
wojtuś Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='AniaB']o jak to dobrze, ze nasze Dziewczyny już wróciły z wygnania z powrotem na dogo:) Słuchajcie - dostałam informacje od jednej z dogomaniaczek: Witaj, jeżeli znasz wiersze Barbary Borzymowskiej, to może zainteresują Cię spotkania z pisarką w związku z promocją jej najnowszej książki „A pies siedzi i patrzy” (zawierającej również opowiadanie o krakowskim Dżoku), które odbędą się w Krakowie – 30 marca o godz. 18.30 w Klubie Pod Jaszczurami (w drugiej części wystąpi Andrzej Sikorowski) 31 marca o godz. 18.00 w Teatrze Ludowym w Nowej Hucie -salon NH+ (w drugiej części wystąpi Ryszard Styła) Podczas spotkań będą czytane wiersze Autorki. Wstęp wolny – myślę, że będzie miło :smile:. Mysle, ze warto:) Też dostałem:);) i zaglądam czy na krakowskim jest już informacja.. i ...jest:):) Dla Cioteczek po wygnaniu:Rose::Rose::Rose: Quote
paoiii Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Apel KTOZu : Część psów przebywających w schronisku jest chora - regularnie dostają leki , odpowiednią karmę , tak by szybciej wracały do zdrowia. Niestety są też psy które stale musza otrzymywac karmę specjalistyczną . Zwracamy się więc ze szczególną prośbą do wszystkich którzy myśla by nas wspomóc o zakup karmy dla psów z alergią ( np. ROYAL CANIN Hypoallergenic ) gdyż jej zapasy się nam kończą. Quote
AniaB Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ciotki i wujki, prosimy o pomoc w głosowaniu krakwetu na Radomsko tam naprawde jest tragiczna sytuacja - psy głodują:(.. a przegrywamy z Toruniem, gdzie schronisko ogłosiło akcje w radio... http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-kandydat-na-marzec-wybrany-głosujemy-na-Radomsko! http://www.dogomania.pl/threads/202335-Schronisko-w-Radomsku-Ruszamy-z-adopcjami!-Prosimy-o-pomoc. Quote
wojtuś Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kochani Po AlinieS, Obornikach Śląskich, niewyjaśnionych spraw z Psiakami u Morii, teraz Arktyka, trzeba być ogromnie "silnym" na Naszym Dogo: http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki Quote
fizia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Czy znalazłby się ktoś, kto przeprowadziłby wizytę przedadopcyjną dla szczeniaczki - w BOCHNI? Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 fizia napisał(a):Czy znalazłby się ktoś, kto przeprowadziłby wizytę przedadopcyjną dla szczeniaczki - w BOCHNI? Moge sparwdzic po niedzieli. Czy ktos moze wie czy jutro Olkusz wydaje psiaki dostalam wiadomosc od missisek ,ze do zabrania jest coli suka ktora czeka na wywiezienie ,oraz czarna mala starsza suczka. Coli zabieramy bo fundacja colakow bedzie za nia placic ,niestety nie moge zabrac suczk bo oprocz psow w hotelu sama znalazalam przed Bochnia psa i nie ma za co go zabrac do hotelu i na razie siedzi na koszt gminy u weta. Quote
karusiap Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wydaja w soboty,tylko krocej jakos.Nie wiem,do 14? Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 karusiap napisał(a):Wydaja w soboty,tylko krocej jakos.Nie wiem,do 14? Dzieki Karolinko Quote
karusiap Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dzieki Karolinko Na ich stronie w necie jest napisane,ze od poniedzialku do soboty w godz 10-16 :) Quote
karusiap Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Czy ktos sie orientuje na jaka Fundacje wspierajaca konie warto przekazac 1%. Oczywiscie o Przystani i Zwierze nie jest rzecza pamietam,ale pyta mnie wiele osob i daje na kazdego troche. Quote
Rumi. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 pegasus http://www.konie-pegasus.pl/ osoby mi znane posiadające konia wspierają ją i mnie też namawiały Quote
karusiap Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='greatmadwomen']pegasus http://www.konie-pegasus.pl/ osoby mi znane posiadające konia wspierają ją i mnie też namawiały Dziekuje!! Quote
Recommended Posts