Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny kto jest na dogo od kaukazów? czy w ogóle ktos jest?
W radomsku w schronie jest kaukaz - a tam starszna bieda w schronie - głód i brak karmy:(

Posted

AniaB napisał(a):
dziewczyny kto jest na dogo od kaukazów? czy w ogóle ktos jest?
W radomsku w schronie jest kaukaz - a tam starszna bieda w schronie - głód i brak karmy:(

Wiem, że na pewno Biafra. Czy Ktoś jeszcze to już się niestety nie orientuję...
Ale podbij do Niej to na pewno pomoże coś wymyślić...

Posted

dziekuje:) bardzo, o biafrze wiem, ale nie mam sumienia jej zawracać głowy
pomyśle jeszcze..moze na molosach ktos..
kiedyś w Krakowie była Kasie, ale ja nie wiem czy ona jeszcze sie kaukazami zajmuje..

Posted

[quote name='AMIGA']Bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej dla mojej szczeniaczki. Niestety w domu są małe dzieci, a Dorcia ze strachu strasznie szczekała i mlodsza dziewczynka sie jej za bardzo przestraszyła.
Państwo mieli do niedawna suczkę onkowata, ale miala bardzo chore serduszko i odeszla miesiąc temu. Teraz bardzo chcą pieska, a dokladniej mówiąć suczkę, średnią. Ale taką, ktora nie boi się ludzi, a zwłaszcza dzieci. Dom bardzo dobry, jest ogrodek - szkoda, zeby taki domek się zmarnował.
Ktoś coś może zaproponować?

bardzo lubiaca dzieci Foxa http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=554
raczej nie za duza 10kg

Posted

paulinken napisał(a):
Cioteczki, czy któraś ma może dzisiejsze Metro krakowskie? Dodałam ogłoszenie i nie wiem, czy wydrukowali...

Dzisiaj jest tylko apel fundacji Centaurus o pomoc w wykupieniu 4 kucyków i Figo - czarny-podpalany pies.

Posted

Do pilnej adopcji: 2 miesięczny szczurek Kredek. Samczyk uchroniony przed losem karmy dla węża.
Z opisu: "oswojony, przyjacielski, ciekawski, lubi biegać po wersalce, siedzieć na ramieniu,
je wszystko karme warzywa owoce nabial najbardziej lubi rzeczy maczne np pierogi albo makaron a za ziemniaka dal by sie zabić :)"
Pani, która go uratowała, chce bardzo pilnie wydać Kredka ze względu na swojego psa - staruszka, który zareagował alergią.
Kontakt do mnie:
509 166 430

Jeśli ktoś ma doświadczenie w pomocy adopcyjnej tym zwierzakom, bardzo proszę również o radę.
Kredek:

Posted

[quote name='salibinka']Do pilnej adopcji: 2 miesięczny szczurek Kredek. Samczyk uchroniony przed losem karmy dla węża.
Z opisu: "oswojony, przyjacielski, ciekawski, lubi biegać po wersalce, siedzieć na ramieniu,
je wszystko karme warzywa owoce nabial najbardziej lubi rzeczy maczne np pierogi albo makaron a za ziemniaka dal by sie zabić :)"
Pani, która go uratowała, chce bardzo pilnie wydać Kredka ze względu na swojego psa - staruszka, który zareagował alergią.
Kontakt do mnie:
509 166 430

Jeśli ktoś ma doświadczenie w pomocy adopcyjnej tym zwierzakom, bardzo proszę również o radę.

Być moze będe miała chętną

Posted

salibinka napisał(a):
Dziękuję serdecznie raz jeszcze , Paoiii :) - prawdopodobnie od wtorku Kredek zamieszka w nowym domu.

Czyli rozmawiałas już z Dominiką???