Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
Dzieki Karinko i bardzo bym prosila o ten namiar:)

Jutro jedziemy z Evelką i tym panem - wujkiem, po psiaka to go poproszę. Nawet dziś oglądałam kalendarz z seterami...:oops: nie pamiętam, kurczę.

Posted

karusiap napisał(a):
Czy kto wie kto zajmuje sie seterami? Jest do oddania swietny, mlody , rodowodowy...wlasciciel nawet na lancuch go da ....;/

Poszło już PW z wszystkimi namiarami:)

Posted

czytałam o tym właśnie dzisiaj, biedaczysko :( lecz mam nadzieję że z tego wyjdzie i znajdzie najfajniejszy domek(może mu w tym pomogę jeśli to haszczak :))

Posted

Pamiętałam właśnie o Kolorach, ze spotkania z Tobą :)
chciałabym gdzieś wyjść ze znajomymi, a Molly bardzo wyje jak zostaje i nie chcę drażnić współlokatorów póki co. Tylko teraz gdzie,...

Posted

Soema napisał(a):
O ja pierd.......e :(:(

chciałam spytać, do których knajp/restauracji w Krakowie można wchodzić z psami?

Na pewno Les Couleurs, czyli Kolory - na Estery, ale tam do jedzenia tylko tosty i coś słodkiego. I na rogu Estery restobar Nova - też widziałam tam psa z ludźmi kiedyś.

Posted

Pamiętałam właśnie o Kolorach, ze spotkania z Tobą :)
chciałabym gdzieś wyjść ze znajomymi, a Molly bardzo wyje jak zostaje i nie chcę drażnić współlokatorów póki co. Tylko teraz gdzie,...

Posted

A ja z innej beczki. Mam takie cudo na tymczasie do poniedziałku (bo zawożę go na kolejny DT do Warszawy...). Może ktoś ma kogoś kto szuka takiego psa? Młody, fajny przytulak, trochę wystraszony ale szybko potrafi zaufać człowiekowi jak się okaże mu trochę uwagi. A po tym co przechodził chciałbym go już w stałym domu ulokować niż znów przerzucać :(

Jego wątek:http://www.dogomania.pl/threads/202220-Kraków-Ciapek-.-6-letni-piękny-futrzasty-biały-misiek-do-tulenia!

Posted

Soema napisał(a):
chciałam spytać, do których knajp/restauracji w Krakowie można wchodzić z psami?

z takich na Kazimierzu to na pewno : Ptasiek, Kolory, Moment, Miejsce ;) a na rynku jest gorzej z tym niestety.

Posted

znalazłam takie coś na facebooku: UWAGA!
znalazlem na smietniku karton z dwoma zywymi szczeniaczkami!
Pomocy - moze ktos zechce je przygarnac?
W przeciwnym razie bede musial zawiezc je do schroniska!!!
RATUNKU! Udostepniajcie to dalej, kontakt na maila: rafal.zwirek@gmail.com

mnie się nie pytać! tylko znalazłam i myślę że to ważne, nawet nie wiem czy to z Krakowa

Posted

Jagienka napisał(a):
Orientujecie się może czy jest jakaś fundacja, która zajmuje się stricte kaukazami? Tak jak koci-świat to pekińczyki, ND dobki itd

Zwierzę nie jest rzeczą - Biafry.