Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co ? Za sterylizację kotki 250-300 zł. :crazyeye: Ja za swoje kicie płaciłam po 100 zł., cięcie u jednej mikroskopijne, u drugiej ciut większe (aborcyjna), wszystko bez komplikacji. Fakt, że to była cena ulgowa. Ogólnie 150 zł. to już najwyższa cena. Jak dobrze, że nie mieszkam w Krakowie, ufff...

Posted

Gdyby komuś chciało się jeździć do Myślenic polecam też panie dr z Dobrego Weterynarza .
Cena do uzgodnienia zwłaszcza jak to bezdomniaki - warto zadzwonić i się dowiedzieć .
Kotki mogą zostać na jakiś czas z psami jest problem ale w razie wielkiej potrzeby też nie odmówią ;)

Posted

Miałam praktyki w Arce - jeśli chciałby ktoś zweryfikować swoje poglądy, zapraszam na pw lub gg.
W AmaVecie (na Centralnej) również miałam okazję popracować i porównać obydwie kliniki "od kuchni".

Posted
Posted

dzisiaj po m1 latał przerażony nieduży piesek czarny-podpalany, budowy corgi, wyraźnie szukał właściciela. niestety nie udało nam się go złapać, ochrona go wywaliła :angryy: i pognał prosto na ulicę, a tam w stronę Dąbia. jakby ktoś słyszał o poszukiwaniach takiego psiaka to niech przekaże to info.

Posted

W naszym schronisku jest podrzucony komuś szczeniaczek. Weci oceniają go na jakieś 3 tygodnie. Potrzebny jest dla niego dt - najlepiej z jakimś psem, żeby się maleństwo uczyło zachowań od starszyzny.
Ja niestety nie mogę, bo mój staruszek Bonuś przez swojego ukochanego Cuschinga nie może być szczepiony. Nie mogę ryzykować, że go czymś zainfekuję.
HEEELLLP

Posted

8 msczna czarna suka w typie labradora bardzo pilnie szuka chocby DT!!!
Dzis przyprowadzono ja do uspienia, jest chyba zbyt zywiolowa a w domu starsze osoby.
bardzo prosze,moze ktos ja uratuje?

Posted

karusiap napisał(a):
8 msczna czarna suka w typie labradora bardzo pilnie szuka chocby DT!!!
Dzis przyprowadzono ja do uspienia, jest chyba zbyt zywiolowa a w domu starsze osoby.
bardzo prosze,moze ktos ja uratuje?

Ludzie już całkiem oszaleli :(

Posted

a gdzie sunia jest teraz? tylko na DT rozumiem? (proszę nie brać do siebie tych pytań, ja tylko się pytam jak by co! bo raz po takich pytaniach dziewczyna zrobiła sobie nadzieję że wezmę psa i to juz od razu)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
a gdzie sunia jest teraz? tylko na DT rozumiem? (proszę nie brać do siebie tych pytań, ja tylko się pytam jak by co! bo raz po takich pytaniach dziewczyna zrobiła sobie nadzieję że wezmę psa i to juz od razu)

Suka jest dalej u tych ludzi chyba...jeden wet nie uspil...inny....
Na Dt lub Ds oczywiscie....

Posted

AMIGA napisał(a):
W naszym schronisku jest podrzucony komuś szczeniaczek. Weci oceniają go na jakieś 3 tygodnie. Potrzebny jest dla niego dt - najlepiej z jakimś psem, żeby się maleństwo uczyło zachowań od starszyzny.
Ja niestety nie mogę, bo mój staruszek Bonuś przez swojego ukochanego Cuschinga nie może być szczepiony. Nie mogę ryzykować, że go czymś zainfekuję.
HEEELLLP

Czy jest szansa na jakieś zdjęcie tego psiaka?

karusiap napisał(a):
Suka jest dalej u tych ludzi chyba...jeden wet nie uspil...inny....
Na Dt lub Ds oczywiscie....

Masakra... Nigdy nie pojmę głupoty ludzkiej...:shake:
Może lepiej byłoby zabrać psiaka choćby do schronu i na spokojnie szukać Jej dt? Wiem, że to nie jest idealne wyjście, ale tam przynajmniej nie groziłaby Jej igła... Zresztą wiadomo co tacy ludzie mogą jeszcze wymyślić?

Posted

szukam pilnie kogoś z samochodem kto mógłby ze mną przeprowadzić 3 wizyty przedadopcyjne. Jedna w Krakowie na Podgórzu, druga w Krzeszowicach a trzecia w Jankowicach. lub chociaż jedną z nich. niestety zepsuł mi się samochód, a wizyty muszę zrobić dla "mojego" Poldzia. chodzi mi tylko o transport do tych miejsc. Na Podgórze to jeszcze skoczę tramwajem, ale 2 pozostałe są za daleko. bardzo proszę o pomoc! dzień i godzina są mi obojętne, dostosuję się.

Posted

Kenny napisał(a):
szukam pilnie kogoś z samochodem kto mógłby ze mną przeprowadzić 3 wizyty przedadopcyjne. Jedna w Krakowie na Podgórzu, druga w Krzeszowicach a trzecia w Jankowicach. lub chociaż jedną z nich. niestety zepsuł mi się samochód, a wizyty muszę zrobić dla "mojego" Poldzia. chodzi mi tylko o transport do tych miejsc. Na Podgórze to jeszcze skoczę tramwajem, ale 2 pozostałe są za daleko. bardzo proszę o pomoc! dzień i godzina są mi obojętne, dostosuję się.

Dziewczyny pamiętajcie i o nas,bardzo nam zależy,czy jest ktoś kto nam pomoże,jesteśmy z aż z Łowicza?

Posted

kkanarekk napisał(a):
Kenny ja mieszkam obok krzeszowic :)

o proszę :) fajnie, tylko że ja muszę na tą wizytę pojechać z Poldziem bo trzeba sprawdzić tam jego reakcję na kota rezydenta...

Posted

kkanarekk napisał(a):
To mozemy się jakoś umowić :) zabiorę Cie z miasta i przywiozę do Krzeszowic a poźniej podrzucę do miasta

wooooooooooow, byłabym bardzo wdzięczna :) zadzwonię do Ciebie i się umówimy, masz już sprawny tel ?