Therion Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Stomatolog weterynaryjny jest jeszcze w Lublinie na ul. Głebokiej dr Polkowska. Quote
bahlsa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 nie wiem, czy ktoś już wklejał: akcja Tesco, może powalczymy o karmę dla krakowskiego schroniska? http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php Quote
Evelka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Czy kojarzycie Kogoś z Sanoka? Pilnie potrzebujemy tam wizyty PA dla terierowatego psiaka z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/195734-Bezdomny-TERIEROWATY-Diego!-Pilnie-potrzebna-wizyta-PA-w-SANOKU!!!!!-Pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99!?p=15662306#post15662306 Jego adopcja nie jest łatwa, na domek czeka już dłuższy czas, dlatego nie możemy zmarnować szansy na potencjalny dobry domek... Quote
anciaahk Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Spytaj też na mieleckim wątku, nie wiem, czy to nie bliżej? Quote
Lidan Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 karusiap napisał(a):Czy kojarzy ktos psiego dentyste w Krakowie lub okolicy? Wiem,ze jest w ARCE dr Gawor,a ktos inny jeszcze? 4 lata temu gdy szukaliśmy psiego stomatologa to inni weterynarze odsyłali nas właśnie do to tego ceniącego się bardzo dr Gawora. Chyba nic się tu nie zmieniło :hmmmm: Quote
karusiap Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Lidan napisał(a):4 lata temu gdy szukaliśmy psiego stomatologa to inni weterynarze odsyłali nas właśnie do to tego ceniącego się bardzo dr Gawora. Chyba nic się tu nie zmieniło :hmmmm: oj ceni to sie na pewno nadal bardzo;) Quote
Kenny Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 zapraszam na wątek Poldusia : http://www.dogomania.pl/threads/199555-Niezwyk%C5%82y-Poldek-w-typie-jagdterriera-tak-bardzo-prosi-o-dom!-(w-dt-u-mnie) Quote
ma_ruda Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 W mojej szkole kończy się akcja zbiórki darów dla krakowskiego schroniska. Poza drobnymi darami w naturze uzbieralismy ok.120 zł w gotówce. Może doradzicie na co najlepiej to przeznaczyć? O ile wiem nie możemy po prostu przekazać tych pieniędzy. Czy w schronisku bardziej przyda się sucha karma (jeżeli tak to jaka?), czy może obroże, smycze itp. Quote
Rumi. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 my, a tak właściwie ja kupiłam za te pieniądze konserwy i jedną dużą paczkę suchej karmy(22kg), ale dobrych firm, a nie takich z marketu, których tam mają pełno a w tych karmach nic nie ma, obroży i smyczy mamy pod dostatkiem więc nie trzeba. Najlepiej znajdź jakąś hurtownie gdzie można kupić taniej dobre karmy i detalicznie, ja kupowałam w hurtowni puma w łagiewnikach, bo miałam najbliżej, bo hurtownie w których się zaopatruje schronisko są w okolicach sklepu "nico" w zabierzowie. Jak byś chciała wiedzieć coś więcej to pisz :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zapraszam na bazarek z którego część dochodu zostanie przeznaczona na psy z Dymin obecnie znajdujące się w Krakowie :smile: Już za kilkanaście dni Święto naszych kochanych Babć i Dziadków Zapraszam w związku z tym na bazarek z prezentami dla Nich wykonanymi własnoręcznie przeze mnie , http://www.dogomania.pl/threads/199684-Na-sterylk%C4%99-Kory-Tworzy-si%C4%99-%29-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87?p=16060675#post16060675 Quote
ma_ruda Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 greatmadwomen napisał(a):my, a tak właściwie ja kupiłam za te pieniądze konserwy i jedną dużą paczkę suchej karmy(22kg), ale dobrych firm, a nie takich z marketu, których tam mają pełno a w tych karmach nic nie ma, obroży i smyczy mamy pod dostatkiem więc nie trzeba. Najlepiej znajdź jakąś hurtownie gdzie można kupić taniej dobre karmy i detalicznie, ja kupowałam w hurtowni puma w łagiewnikach, bo miałam najbliżej, bo hurtownie w których się zaopatruje schronisko są w okolicach sklepu "nico" w zabierzowie. Jak byś chciała wiedzieć coś więcej to pisz :)Dziekuję; nie wiem czy uda mi się zrobic zakupy w hurtowni, bo nie udało mi sie znaleźć żadnej w "moim pobliżu" a wyprawa na drugi koniec miasta chyba przy tak niewielkiej kwocie się nie opłaca. Quote
karusiap Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jakby ktos wiedzial o jakims pokoju do wynajecia we Wroclawiu,ktory przyjmie ludzia i psa to bede wdzieczna bardzo. Quote
Betta Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witam... poszukuje osoby do wizyty przedadopcyjnej w Krakowie na ul . Łokietka... dla kotka.... bardzo mi zalezy żeby ktos poszedł bo w przeciwnym razie kotka i tak pojedzie tam... wiec chciałabym bardzo aby ktoś zajrzał i porozmawiał ...mam dobre odczucia ale chciałabym aby ta kotka żyła po królewsku: ) ... ... wazna kwestia jest tu również ograniczona ilość czasu .... najpóxniej wizyta powinna odbyc sie do środy.... za ewentualne koszty dojazdu na miejsce zwróce pieniążki.... Quote
Asior Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ma_ruda napisał(a):W mojej szkole kończy się akcja zbiórki darów dla krakowskiego schroniska. Poza drobnymi darami w naturze uzbieralismy ok.120 zł w gotówce. Może doradzicie na co najlepiej to przeznaczyć? O ile wiem nie możemy po prostu przekazać tych pieniędzy. Czy w schronisku bardziej przyda się sucha karma (jeżeli tak to jaka?), czy może obroże, smycze itp. obroże sie przydadzą bardzo ;) Quote
rita60 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dziewczyny mam prosbe,potrzebuje znalezc kogoś z Czestochowy:roll: Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 LUDZISKA SPADAMY NA "PYSK" w głosowaniu Tesco... Sprężmy się kurdeeeee... http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php porozsyłać to znajomym!!!! Quote
marysia55 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asior']LUDZISKA SPADAMY NA "PYSK" w głosowaniu Tesco... Sprężmy się kurdeeeee... http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php porozsyłać to znajomym!!!!weszłam .... zagłosowałam, ale z tego co widzę to żeby załapać się na pierwszą piątkę brakuje prawie 200 głosów:shake: Quote
Grosziwo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Też zagłosowałam , jeden głos różnicy mniej :lol: Quote
weszka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ode mnie poszło 5 głosów bo tyle mam adresów mailowych ;) Podaję też akcję dalej. Quote
Rumi. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 właśnie! nie pomyślałam żeby z innych adresów wysłać, ok to dalej głosuję :) Quote
Evelka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 My też już zagłosowaliśmy:) Mam nadzieję, że się uda! A czytałyście może historię Lary? Oto ona: http://centaurus.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=317 Bezmyślność ludzi i to pewnie niezwykle szanowanych (bo zamożnych) jest po prostu nie do ogarnięcia... To jest przerażające. Może Ktoś mógłby założyć wydarzenie na fb? Ja nie potrafię, a tak można by trafić do wielu ludzi. Przecież musi się udać zebrać potrzebną kwotę... Prawda? Tylko nawet nie mogę się doszukać ile jeszcze brakuje. A czasu niewiele...;( Quote
moana Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 marysia55 napisał(a):weszłam .... zagłosowałam, ale z tego co widzę to żeby załapać się na pierwszą piątkę brakuje prawie 200 głosów:shake: Damy radę... Zaglosowałam. (Mam 9 adresów mailowych ;). Dobrze, że IP komputerów nie sprawdzają...) Quote
Recommended Posts