Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: kochane Krakusy! ja jestem w tej chwili w Rzeszowie, Elikiem zajmuje się mój brat, znaczy zajmował, koło 7.30 jak byli na spacerze, mój brat spuścił go ze smyczy i niestety jak któs puścił petardę, to Elik wpadł w panikę i uciekł.
Na spacerze byli koło sklepu Plusa na os. II Pułku Lotniczego, Uciekając Elik przebiegł przez pas płyt oddzielający dwa osiedla i pogiegł gdzieś wgłąb os. Dywizjonu 303. On nie zna tego osiedla, może nie umieć wrócić do domu. Elik ma adresówkę, tam jest nasz adres i mój telefon: 506 006 729. Jakby ktoś z was widział gdzieś Elika, to dzwońcie. Jeśli macie znajomych w czyżynach, przekażcie im proszę moją prośbę o pomoc w szukaniu Elika.
Numer mojego brata, który teraz szuka Elika: 8888 04 214.
Ja postaram się jak najszybciej wrócić do Krakowa, ale z Rzeszowa do Krakowa to min. 2,5 godziny pociągiem.
Ratunku. :-(

EDIT: staram się podchodzić do tego spokojnie, ale niebardzo mi wychodzi. mam nadzieję, że niedługo Elik się znajdzie i będę mogła Wam o tym napisać. Acha, numer do mnie do domu, na wszelki wypadek (może ktoś tam będzie) 012 649 44 24).

Posted

weszka, czy to ty podalas ze sznaucer szuka domu?
mamy pana, ktory mialysmy nadzieje ze cos adoptuje od nas ale "pie ze schrosnika ma zwichrowana psychike i on to wie napewno" albo " a ma pani rasowe" ;)
ale ogolnie pan nie jest zly, nawet powiedzialabym ze calkiem dobry
sznaucery kocha najbardziej na swiecie.

Posted

Aquirre ma na wydaniu olbrzymkę 6-7 letnią. Wczoraj była sterylizowana. Niestety okazało się że miała też dość paskudne ropomacicze. Teraz wraca do zdrowia. Suńka jest przekochana, spokojna, łagodna, z dobrymi manierami, taka psia dama. Wszystko znosi z godnością. Psi aniołek.

Posted

Przyniosła ja jakaś studentka, która wczoraj znalazła psinę przywiązaną pod Ikeą. Od tego nosi imię Ikea ;)
Pani kupiła jej obróżke, szampon, wykompała psinke (podobno miała strasznie posklejane futro) No ale, że ona wynajmuje mieszkanie nie mogła zostawić jej u siebie. Widać, ze się o nią troszczyła, zostawiając ją miała łzy w oczach…

Jeśli rzeczywiście suka niedawno rodziła, to nie chce myśleć co ze szczeniakami się stało…

Posted

kiwi napisał(a):
kurcze, nie wiem co sie dzieje, znikaja posty ktore pzred chwila tu byly :o

mnie przez godzinę nie udawało się nic wysłać ..żadnej odpowiedzi, ale juz wszystko działa ;)

Posted

Ikea miala mlode, ktos sobie pewnie malucha zostawil, reszte utopil a matke won. suczka jest bardzo chora, jestna szpitalu, musi miec odciagany pokarm i ma jakis krwotok wewnetrzny - powiklania po porodzie