sugarr Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Lidan napisał(a):Noo... Tak trochę... I zawsze strzele jakąś gafe... To już wolę się nie odzywać i nie robić z siebie głupka. W związku z tym po kalendarz pewnie już nie pójdę :p A w ogóle to trudno tam trafić :-P No ja się nie mogę zgodzić! :cool3: Quote
Lidan Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Lidan napisał(a):Noo... Tak trochę... I zawsze strzele jakąś gafe... To już wolę się nie odzywać i nie robić z siebie głupka. W związku z tym po kalendarz pewnie już nie pójdę :-P A w ogóle to trudno tam trafić :-P Asior napisał(a):no chyba sobie żartujesz!!! czekam na Ciebie w poniedziałek!!! W poniedziałek raczej tam nie dotrę. Może we wtorek (jeśli będę już po wypłacie) bo tylko wtedy jest dłużej czynne i mogę zdążyć po pracy. Quote
Asior Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Lidan napisał(a):W poniedziałek raczej tam nie dotrę. Może we wtorek (jeśli będę już po wypłacie) bo tylko wtedy jest dłużej czynne i mogę zdążyć po pracy. oka oka, to ja czekam na Cię ;) Quote
marysia55 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Lidan']Noo... Tak trochę... I zawsze strzele jakąś gafe... To już wolę się nie odzywać i nie robić z siebie głupka. W związku z tym po kalendarz pewnie już nie pójdę :p A w ogóle to trudno tam trafić :-P nie prawda :cool3: ... na Floriańską prowadzi prosta droga z każdej strony Krakowa :diabloti:[quote name='Asior']oka oka, to ja czekam na Cię ;) na mnie tez czekasz ????? Quote
Asior Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 no jak nie, jak tak :) nawet mimo tego, że jesteś wyrodną matką i w ogóle nie myślisz o asiorku :placz: Quote
marysia55 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Asior']no jak nie, jak tak :) nawet mimo tego, że jesteś wyrodną matką i w ogóle nie myślisz o asiorku :placz: że niby ja wyrodna matka :crazyeye::crazyeye: ... to że się nie odzywam (mam ciężkie chwile w swoim życiu) to nie znaczy, że nie myślę o Asiorku :loveu: 'paskudo jedna' :evil_lol: Quote
Asior Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ojtam ojtam czuję się porzucona :placz: Quote
marysia55 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Asior napisał(a):ojtam ojtam czuję się porzucona :placz: dobrze, że nie napisałaś "że czujesz się odrzucona od piersi":evil_lol: ... Ok ... poprawię się i zacznę spełniać godnie obowiązki "matki":cool3: Quote
Lidan Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 marysia55 napisał(a):nie prawda :cool3: ... na Floriańską prowadzi prosta droga z każdej strony Krakowa :diabloti: Na Floriańską tak,ale siedzibę KTOZu już trudniej namierzyć. Niby wiem mniej więcej w którym to miejscu,a za każdym razem muszę wracać bo minę tą bramę. Później stresuje się bo nie ma strzałki gdzie dalej iść i dopiero gdy odważe się sprawdzić co jest za wielką bramą odkrywam napis i ciemne wąskie schodki :p A przy okazji mam pytanie. Czy rejestracja psa jest obowiązkowa? Czy robi się to raz w życiu psa czy co roku? Pytam bo zdziwiła mnie pewną emerytka która podobno co rok jeździ po numerek dla cały czas tego samego psa :hmmmm: Quote
Asior Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Lidan, numerek kupuje się co roku nowy ;) nie jest obowiązkowa, ale kiedy psiak zgubi się to jest do odnalezienia właśnie po tym numerze (jeśli ktoś go znajdzie z tym numerkiem na szyi) Koszt to 8 zł i wszystko idzie na psiaki ;) Quote
Kenny Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 dziewczyny na wątku potrzebują pomocy, DT niezbędne dla maluszka i ogłoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/197978-oko%C5%82o-czterotygodniowy-podrzutek Quote
supergoga Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Przepraszam, miałam totalną awarię komputera, i musiałam na nowo uczyć się wszystkiego po instalacji. Czy wiecie może co z tym domkiem w Zakopanem - udało się dotrzeć? Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='supergoga']Przepraszam, miałam totalną awarię komputera, i musiałam na nowo uczyć się wszystkiego po instalacji. Czy wiecie może co z tym domkiem w Zakopanem - udało się dotrzeć? Supergoga domek z Zakopanego zaklepał sobie kolejnego psa: http://www.dogomania.pl/threads/197187-Vincent-w-typie-sznaucera-mamy-ma%C5%82o-czasu!?p=15956814&viewfull=1#post15956814 i jestem pewna na 100% że to ten sam bo pisałam pw do leonardy Quote
Ank@ Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Czy w Krakowie jest coś organizowane z okazji dnia ryby (20.12) ?? Jakiś happening? Quote
Kenny Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 bardzo potrzebnyDT dla szczeniaczka 6tygodniowego! proszę popytajcie kogo możecie. Quote
supergoga Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='malawaszka']Supergoga domek z Zakopanego zaklepał sobie kolejnego psa: http://www.dogomania.pl/threads/197187-Vincent-w-typie-sznaucera-mamy-ma%C5%82o-czasu!?p=15956814&viewfull=1#post15956814 i jestem pewna na 100% że to ten sam bo pisałam pw do leonardy Nie wytrzymałam i napisałam tam na wątku - może warto żeby wiedzieli, że cos sporo psów ma tam niby jechać. U nas Pan nie odwołał zamiaru adopcji Pelego. Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 supergoga napisał(a):Nie wytrzymałam i napisałam tam na wątku - może warto żeby wiedzieli, że cos sporo psów ma tam niby jechać. U nas Pan nie odwołał zamiaru adopcji Pelego. ale leonarda wie o tym wszystkim bo jej posłałam linki do wątku Pelego i innych i pisałam co myślę o tym Quote
Asior Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 to ja może wypromuje najnowszą piosenkę napisaną dla Krakowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, zachęcającą do wpłacania 1% podatku na naszą instytucję ;) [video=youtube;N_zPblZ28Bw]http://www.youtube.com/watch?v=N_zPblZ28Bw[/video] wszystkie zdjęcia (oprócz dwóch) są moje ;) i przedstawiają psiaki z naszego schroniska.... Quote
Asior Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam wszystkich na mega szybki bazarek z ozdobami świątecznymi WSZYSTKIE SĄ RĘCZNIE ROBIONE. są tu stroiki na drzwi i kartki świąteczne... Wszystkie rzeczy są do odbioru na ul. Floriańskiej http://www.dogomania.pl/threads/198657-Stroiki-świąteczne-kartki-WSZYSTKO-ręcznie-robione-do-22.12.2010-r-godz-22?p=15965070 Quote
Kinya Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Słuchajcie, ostatnia plaga trucia psów ogarnęła już cały Kraków. Zaczęło się od Podgórza http://www.gazetakrakowska.pl/aktualnosci/344564,ktos-truj******-na-krakowskim-podgorzu,id,t.html Dziś dowiedziałam się, że w weekend ofiarą padł pies mojej koleżanki z pracy (okolice Wrocławskiej), cały czas walczą o niego (m.in. wymiotuje czarną mazią). Są już też przypadki w Nowej Hucie. Tego dnia kiedy koleżanka pojechała do lecznicy, był to czwarty przywieziony otruty pies tego dnia - z czego jeden nie przeżył. Makabra. Quote
Lidan Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Kurcze...Moja koleżanka chyba miała rację, że niepotrzebnie nagłaśnia się takie sprawy bo nawet jeśli wcześniej jakiemuś wrogowi psów czy kotów nie przyszło do głowy to, że może w ten sposób pozbyć się znienawidzonych zwierzaków to teraz już wie jak to zrobić bezkarnie i robi to. Lepiej, żeby nagłośnić jakie kary czekają sprawców rozkładających trutki. No cóż...Świrów zawsze było sporo a teraz jest ich jakby więcej. Moja wszystkożerna Kola już nie wyjdzie z domu bez kagańca nawet na smyczy :shake: Quote
Evelka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wspaniała piosenka... Oczywiście łzy mi się polały... Quote
Soema Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Evelka napisał(a):Wspaniała piosenka... Oczywiście łzy mi się polały... Nie tylko Tobie... Quote
kkanarekk Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czy jedzie ktoś w najbliższym czasie Kielce- Kraków? Potrzebny transport dla szczeniaczka który cały czas na mrozie mieszka... Quote
Recommended Posts