Rudzia-Bianca Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 To ja też zaproszę na bazarek dla siedmioosbowej ;) rodzinki psiej z Kielc obecnie w hoteliku w Krakowie http://www.dogomania.pl/threads/198175-Dla-psiej-rodzinki-z-Kielc-mama-i-6-c%C3%B3rek-do-20.12-kalendarze-frisbee-zestaw-biuro?p=15920052#post15920052 Quote
kopciuszek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Asior napisał(a):cholerka, jak by był ktoś chętny na pilnowanie klatki łapki, to możemy ją tam rozstawić Ja nie bardzo mam kiedy ... Rano jadę do Foksa potem do szkoły ze szkoły wychodzę o 20 i znów po Foksa ... Potem powrót do domu dłuuuuugi spacer z psami i spać ... ewentualnie komputer i ogłoszenia całą noc, a potem z kawą w ręce popierdzielam na każdej przerwie w szkole Niby kamery są, ale wiesz jak z tym monitoringiem ... Szczerze to ja nie wiem czy to SM nagrywa czy jak .... Lepiej nie ryzykować Oprócz wtedy co go widziałam to śmignął mi jeszcze raz na działkach ... obawiam się, że mógł się już zapuścić w dalszą trase albo działkowiczom kury wyjada (a wtedy są zagrożone te psiaki a'la bernardyn z działki, bo będzie, że to one) No cóż jedyne co narazie (póki go nie spotkam znowu) mogłam zrobić to powiadomić sąsiadów żeby dawali cynk jak go zobaczą .... A jak mi serce wali za każdym razem gdy z klatki wychodzę z psami (Tobi zadziora do psów, a Tiger rudych nie lubi) .... Modlę się byle by jatki nie było jak go spotkamy, bo ani psy na ręce wziąć ani nic .... Quote
Therion Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Asior nie wiem czy ten chart w Olkuszu doczeka waszej kontroli jest przerażliwie chudy , nie wychodzi z budy. Quote
Jagienka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Takie to to zgarnęłam z S7 koło Jędrzejowa jadąc do pracy, do piątku siedzi w świętokrzyskim, jeżeli do tego czasu nic się nie znajdzie, trafia pod opiekę moją i karusiap do Wieliczki... ratunku :placz:! Nie mamy pieniędzy na piątego psa, jest piękny, młodziutki i łagodny, bardzo prosze o pomoc w ogłaszaniu :modla::modla: Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/198184-Magia-świąt-a-niech-to!-Młody-łagodny-w-typie-collie-wyrzucony-przy-S7.?p=15921170#post15921170 Quote
Kinya Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jakaś biszkoptowo-rudawa psina średniej wielkości błąka się obok Cmentarza Podgórskiego. Niestety, osoba ktora dzwoniła do mnie w tej sprawie, nie jest w stanie określić - choćby w przybliżeniu - rasy. Quote
Lucyja Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 karusiap napisał(a):Nie jedzie ktos w najblizszym czasie do Katowic? Żor? Być może, że moja koleżanka z pracy pojedzie w okolice Katowic. Napisz o co chodzi. Zawiezienia psiaka czy cos innego. Quote
irenaka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Lucyja napisał(a):Być może, że moja koleżanka z pracy pojedzie w okolice Katowic. Napisz o co chodzi. Zawiezienia psiaka czy cos innego. Ja jadę w czwartek, psa nie przewiozę, chyba że w drodze powrotnej, ale będzie to nocą. Quote
karusiap Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 irenaka napisał(a):Ja jadę w czwartek, psa nie przewiozę, chyba że w drodze powrotnej, ale będzie to nocą. Chodzi o przewiezienie duzego poslania wiklinowego..:) Tylko nabywca:) jest z Zor,ale moze ktos w Katowicach by przetrzymal do odbioru,.... Quote
supergoga Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Pomóżcie, pilnie poszukuje kogoś z Zakopanego kto mógłby przeprowadzić wizytę adiopcyjną. Nasz Pele ze schroniska, tyle juz czeka - ma tam szanse na dom. Przed Świętami jest nawet opcja transportowa. Mam już ankietę wypełnioną. Nie znam nikogo z Zakopanego - pomóżcie. Quote
Asior Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 supergoga napisał(a):Pomóżcie, pilnie poszukuje kogoś z Zakopanego kto mógłby przeprowadzić wizytę adiopcyjną. Nasz Pele ze schroniska, tyle juz czeka - ma tam szanse na dom. Przed Świętami jest nawet opcja transportowa. Mam już ankietę wypełnioną. Nie znam nikogo z Zakopanego - pomóżcie. dzwoń do mnie jutro ;) załatwię Ci naszą inspektorkę w zakopanem ;) Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Asior napisał(a):dzwoń do mnie jutro ;) załatwię Ci naszą inspektorkę w zakopanem ;) już ktoś z TOZ w Zakopanem ma sprawdzać ten sam dom dla innego psa... :roll: a jakiśrok temu naszego Broka ten pan chciał i do adopcji w koncu nie doszło bo atmosfera wokół adopcji była nie taka :lol: Quote
supergoga Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ooo, dobrze że piszecie. Mam prośbę - to dajcie znać co z tym jest. Bo nie wiem, muszę jakoś Pawłowi powiedzieć. Z ankiety był super wywiad. Asior - jaki jest Twój tel to jutro zadzwonię. I w jakich godzinach? Malawaszka, wiesz coś więcej. Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 supergoga napisał(a):Ooo, dobrze że piszecie. Mam prośbę - to dajcie znać co z tym jest. Bo nie wiem, muszę jakoś Pawłowi powiedzieć. Z ankiety był super wywiad. Asior - jaki jest Twój tel to jutro zadzwonię. I w jakich godzinach? Malawaszka, wiesz coś więcej. podałam Ci linki do poczytania na wątku Pelego bo w tamtych już pisałam ja i agamika o tym panu Quote
masienka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 irenaka napisał(a):Ja jadę w czwartek, psa nie przewiozę, chyba że w drodze powrotnej, ale będzie to nocą. a moglabys zabrac 30kg karmy dla naszych hotelowych malamutek? Z Katowic do WIeliczki konkretnie Przebieczany. Quote
Asior Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 malawaszka napisał(a):już ktoś z TOZ w Zakopanem ma sprawdzać ten sam dom dla innego psa... :roll: a jakiśrok temu naszego Broka ten pan chciał i do adopcji w koncu nie doszło bo atmosfera wokół adopcji była nie taka :lol: jestem w biurze miedzy 10-18 (akurat jutro), więc dzwoń w tych godzinach ;) nr 12-429-43-61 Quote
karusiap Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Asia dzieki za namiar na p.Agnieszke:) Jesli ktos by potrzebowal dla psiaka,ktorego np dokarmia, wolowe kostki do obgotowania, watrobki i inne takie rzeczy to prosze o pw. Quote
zdwrdwd Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 BAZAREK ZE SŁODKOŚCIAMI na Zivę: http://www.dogomania.pl/threads/198291-S%C5%81ODKO%C5%9ACI-i-szal-na-ZIV%C4%98-do-18.XII?p=15930541#post15930541 Quote
supergoga Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Asior napisał(a):jestem w biurze miedzy 10-18 (akurat jutro), więc dzwoń w tych godzinach ;) nr 12-429-43-61 Niestety dopiero teraz weszłam na wątek - wczoraj już nie przeczytałam. Nie zdążyłam. I co teraz? Quote
irenaka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 masienka napisał(a):a moglabys zabrac 30kg karmy dla naszych hotelowych malamutek? Z Katowic do WIeliczki konkretnie Przebieczany. Niestety do Przebieczan w nocy nie pojadę, ale do Krakowa mogę coś zabrać. Zadzwoń do mnie w tej sprawie: 500-18-19-20 karusiap napisał(a):Chodzi o przewiezienie duzego poslania wiklinowego..:) Tylko nabywca:) jest z Zor,ale moze ktos w Katowicach by przetrzymal do odbioru,.... Jak dużego Karolinko? Może zadzwoń, bo szkoda na wątku dyskutować. Quote
ewikS Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='irenaka']Niestety do Przebieczan w nocy nie pojadę, ale do Krakowa mogę coś zabrać. Zadzwoń do mnie w tej sprawie: 500-18-19-20 jeśli będzie potrzeba to zawiozę do hoteliku karmę. To moja droga do domu ;) Quote
Kenny Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Asior wiesz coś o szczeniaku z ul.Kingi znalezionym dzisiaj ? podobno pojechał na Rybną. Quote
karusiap Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dziewczyny szukaja pomocy w transporcie tego psiaka siedzi juz bardzo dlugo w Olkuszu (jesli jeszcze jest) a czeka na niego hotelik. Chociaz do Katwoic lub Tarnowskich Gor.... Quote
karusiap Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Czy ktos z hotelujacych psy w Lednicy zamawial z Krakvetu karme Purine do hotelu? Pani Irenko,bede dzwonic jak sie dogadam czy Katowice beda ok:) Quote
Soema Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dzwoniła do mnie kkanarekk, jej koleżanka widziała małego rudego pieska na os. Szkolnym. Pies był podobno do Chanell. Nie mamy wielkich nadziei, ale może wart sprawdzić, ja niestety w Sandomierzu. Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Soema']Dzwoniła do mnie kkanarekk, jej koleżanka widziała małego rudego pieska na os. Szkolnym. Pies był podobno do Chanell. Nie mamy wielkich nadziei, ale może wart sprawdzić, ja niestety w Sandomierzu. Dzięki Chanel nie jest ruda ani trochę ale wkleję informację na jej wątek. Quote
Recommended Posts