Kenny Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 paoiii napisał(a):kenny jaki on śliczny!!! no śliczny, śliczny i dlatego ludzie go wzięli i tak bardzo im zależało, żeby akurat do nich trafił. a teraz oddają mówiąc, że głupi :( Quote
Evelka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kenny napisał(a):no śliczny, śliczny i dlatego ludzie go wzięli i tak bardzo im zależało, żeby akurat do nich trafił. a teraz oddają mówiąc, że głupi :( Amorek faktycznie prześliczny... A ludzie, choć czy to w ogóle jeszcze ludzie(?), podli, po prostu podli...:shake: Niestety ja kompletnie nie mam jak pomóc, ale trzymam kciuki, żeby udało się coś zorganizować! Quote
Asior Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jak by coś, to jest jeszcze jedno miejsce w aucie z którym ja sie zabrałam :) Jak mnie zamkną, to mam nadzieje, ze mnie wykupicie :megagrin: albo i nie.. kilku osobom by chyba pasowało, żebym tu szybko nie wróciła :cool3::evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 w razie co, to dzwoniła do mnie p. Magda, która drukowała plakaty, ze ma 3 wolne miejsca - wyrusza rano o 8,30 do Kielc - jej tel w razie, gdyby ktos się chciał zabrac: 602132820 Quote
BeataDz Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kenny jeśli to bardzo pilne ja mogę opłacić mu tydzień w hoteliku, niestety na tym czas nie mogę go wziąć bo mam już od marca sunię ze Starachowic, która miała trafić do kieleckiego schroniska, sunia jest śliczna ale ciężka do adopcji bo z adehade. Quote
Florentynka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Asior napisał(a): Jak mnie zamkną, to mam nadzieje, ze mnie wykupicie :megagrin: W każdym razie będziemy Ci wysyłać cebulę. Ale w końcu wykupimy - zrobi się jakiś bazarek, pozbiera deklaracje.:eviltong: Quote
Kenny Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 BeataDz napisał(a):Kenny jeśli to bardzo pilne ja mogę opłacić mu tydzień w hoteliku, niestety na tym czas nie mogę go wziąć bo mam już od marca sunię ze Starachowic, która miała trafić do kieleckiego schroniska, sunia jest śliczna ale ciężka do adopcji bo z adehade. sytuacja jest krytyczna. dziś o 17.30 muszę go stamtąd odebrać,a później nie mam zupełnie pomysłu gdzie z nim pójść. hotel uratuje go z pewnością przed schroniskiem, dziękuję! zadzwoniłam już do hoteliku, mają miejsce dla niego, zaklepywać? mam jeszcze deklarację od Efry na 50zł dla Amorka...musi się udać! Teraz jeśli wszystko wypali to będzie problem z transportem jak zwykle. Nie mam auta, a psiaka trzeba będzie dowieźć do Przebieczan, ktoś może pomóc? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 czy ktos ma pozyczyc klatke łapke ,moze byc kocia bo musze złapac psa ,a jest malutki ale bardzo płochliwy i nie da dojsc do siebie. Od miesiaca przychodzi na posesje obok do firmy gdzie maja w kojcu suke . Wciska przez kratki tam cos podjada.na poczatku pracownicy go gonili(bo to jest rozpoczeta budowa)ale teraz kiedy prosilam zeby go nie wyganiali tylko dali mi znac jak pies bedzie za ogrodzeniem to go sprubuje złapc, to go nie gonia ale on sam juz teraz jak tylko otwieraj bramke to pies sam ucieka i leci w pola. Pozwolił mi własiciel posesji na ustawienie klatki łapki / Czy ktos ma i moze pozyczyc? Quote
Kenny Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 amor potrzebuje transportu z nowej huty do przebieczan na dziś! Jeśli go dziś nie odbiorę to go wywalą lub w najlepszym wypadku zawiozą do schroniska. Bardzo proszę kogoś kto miałby czas i możliwość o zawiezienie go dzisiaj do hoteliku ze mną. Ten psiak już tyle przeszedł...błagam o transport!!! :( Quote
Florentynka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Foksia i Dżekuś napisał(a):czy ktos ma pozyczyc klatke łapke ,moze byc kocia bo musze złapac psa ,a jest malutki ale bardzo płochliwy i nie da dojsc do siebie. Od miesiaca przychodzi na posesje obok do firmy gdzie maja w kojcu suke . Wciska przez kratki tam cos podjada.na poczatku pracownicy go gonili(bo to jest rozpoczeta budowa)ale teraz kiedy prosilam zeby go nie wyganiali tylko dali mi znac jak pies bedzie za ogrodzeniem to go sprubuje złapc, to go nie gonia ale on sam juz teraz jak tylko otwieraj bramke to pies sam ucieka i leci w pola. Pozwolił mi własiciel posesji na ustawienie klatki łapki / Czy ktos ma i moze pozyczyc? Mamy taką klatkę - wypożyczoną. Ale muszę spytać dziewczyny z wątku Chanel, czy się zgadzają. Czy to ogrodzona posesja i można tam przypiąć do czegoś tę klatkę? Quote
Asior Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Florentynka napisał(a):W każdym razie będziemy Ci wysyłać cebulę. Ale w końcu wykupimy - zrobi się jakiś bazarek, pozbiera deklaracje.:eviltong: aaa bardzo dziękuje.. nie zamknęli mnie, byłam grzeczna ;) Pomijając fakt, ze jechaliśmy autem bez dokumentów to obyło się bez stresów :roll: Było sporo osób, była Uwaga i TVP Kraków oraz jakieś tam lokalne stacje .. Udało się za to!!! Prezydent kielc powiedział, ze nawet jutro może oddać prowadzenie schroniska jakieś organizacji prozwierzęcej ;) :multi: Quote
Lidan Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Świetnie, niech oddaje... Ciekawe czy będzie jakaś transmisja w dzisiejszych wiadomościach :???: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Florentynka napisał(a):Mamy taką klatkę - wypożyczoną. Ale muszę spytać dziewczyny z wątku Chanel, czy się zgadzają. Czy to ogrodzona posesja i można tam przypiąć do czegoś tę klatkę? Florentynka dziekuję bardzo .Dam znac czy bede potrzebowac bo znajoma o 20 ma mi dac znac czy jest wstanie załatwic ,jezeli tak to jeszcze dzisiaj po nia jade .jak sie okaze ze nici z tego napisze i i wtedy bedziemy dziewczyna zawracac głowę. Tam jest teren ogrodzony od przodu bo to jest ogromny teren i prowadzona jest tam budowa ale w dzien tam sa pracownicy ,a na noc wypuszczaja psa ,a mam zamiar umiescic klatke przy kojcu suki . Quote
Florentynka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Foksia i Dżekuś napisał(a):Florentynka dziekuję bardzo .Dam znac czy bede potrzebowac bo znajoma o 20 ma mi dac znac czy jest wstanie załatwic ,jezeli tak to jeszcze dzisiaj po nia jade .jak sie okaze ze nici z tego napisze i i wtedy bedziemy dziewczyna zawracac głowę. Tam jest teren ogrodzony od przodu bo to jest ogromny teren i prowadzona jest tam budowa ale w dzien tam sa pracownicy ,a na noc wypuszczaja psa ,a mam zamiar umiescic klatke przy kojcu suki . W każdym razie dziewczyny nie mają nic przeciwko, jakbyś potrzebowała to klatka jest, a Amiga ma klucz od łańcucha, którym klatka jest przytroczona do balkonu. Quote
Asior Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Lidan napisał(a):Świetnie, niech oddaje... Ciekawe czy będzie jakaś transmisja w dzisiejszych wiadomościach :???: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kielce/protestuja-przeciwko-warunkom-w-schronisku,1,3788560,wiadomosc.html http://www.dailymotion.pl/video/xfo0ba_manifestacja-w-obronie-zwierzyt_animals http://kielce.naszemiasto.pl/artykul/660604,manifestacja-w-obronie-zwierzat-z-dymin,id,t.html http://kielce.naszemiasto.pl/artykul/658288,manifestacja-w-sprawie-schroniska-w-dyminach,id,t.html http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101117/POWIAT0104/99788124 Quote
weszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Asior ja bym ostrożnie podeszła póki co do tych górnolotnych deklaracji ale oby był to początek końca. Fajnie wyszła manifa! Bardzo żałuję że nie mogłam być :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Florentynka napisał(a):W każdym razie dziewczyny nie mają nic przeciwko, jakbyś potrzebowała to klatka jest, a Amiga ma klucz od łańcucha, którym klatka jest przytroczona do balkonu. Florentynko ,klatkę mam juz postawiłam ale psa na rzie nie ma ,a zawsze rano przychodzil do jedzenia >martwie sie ,a pozatym ta klatka jest mala wiec jak przyjdzie tez nie wiem jaki bedzie skutek ,tak ze jak by co to bede prosic o klatke od was bo ona podobno jest duza Quote
Asior Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Każdy z Was przynajmniej raz w życiu odwiedził stronę Polskiej Akcji Humanitarnej „Pajacyk”. Z pewnością wielu z Was kliknęło na „brzuszek Pajacyka” przekazując w ten sposób jeden posiłek dla głodnego dziecka. Teraz macie szansę w analogiczny sposób wspomóc Krakowskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt przekazując posiłek dla zwierzaka. Wystarczy kliknąć w miskę… Zapraszamy każdego dnia. Pamiętaj codziennie jedno kliknięcie… Quote
irenaka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [FONT=Tahoma]Bardzo proszę o pomoc w szukaniu Pretty!!![/FONT] [FONT=Tahoma]Sunia zaginęła w obrębie Libertowa ul. Szlachecka, obok hotelu SPA Nefretete, [/FONT][FONT=Tahoma]wiek 7 lat.[/FONT] [FONT=Tahoma]Kontakt 501669477 lub 505102309.[/FONT] Mała ma cieczkę!!!! Za zwrot psa wyznaczono nagrodę!!! Edit: Mała się znalazła:multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Florentynka napisał(a):W każdym razie dziewczyny nie mają nic przeciwko, jakbyś potrzebowała to klatka jest, a Amiga ma klucz od łańcucha, którym klatka jest przytroczona do balkonu. Jednak ja bede potrzebowac ,napisze do amigi jak bys my sie mogly umowic po odbiór. Piesek przyszedl ,chodzil kolo klatki ,siedzial kolo kojca suki ale do klatki nie wszedł ,byc moze jest zamała .Kurczaczka tam umiescilam i nic. Quote
tamb Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 irenaka napisał(a):Asiorku, ja nie wiem, czy nie trzeba z tą Panią od Rexa porozmawiać:shake:. Jeżeli pies ma problemy ze stawami, to szkoda go do budy. Może Tamb puści Rexa do Dziennika? Sprawa moim zdaniem jest poważna i pilna, jeżeli Pani ma postawione weto od właściciela lokalu. Udało się sprawdzić, czy Rex u tej Pani zostaje, czy szukamy domu? Quote
Jagienka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Można już głosować: Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz aktualnego beneficjenta i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Foksia i Dżekuś napisał(a):Jednak ja bede potrzebowac ,napisze do amigi jak bys my sie mogly umowic po odbiór. Piesek przyszedl ,chodzil kolo klatki ,siedzial kolo kojca suki ale do klatki nie wszedł ,byc moze jest zamała .Kurczaczka tam umiescilam i nic. dzisjaj tez nie udalo sie ,poprostu ma gdzies miesko i klatke ale jestem juz umowiona z Amiga dzisiaj wieczorkiem i w poniedzialek od razu ta siatke ustawie .Wielkie dzięki ,bede miec potem tylko problem z jego oswajaniem ale moze dam rade. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 tamb napisał(a):Udało się sprawdzić, czy Rex u tej Pani zostaje, czy szukamy domu? Tak jak juz pisałam Rex zostaje u tej pani ,koleznka w tej sprawie dostala maila z taka informacja dwa dni wczesniej niz ukazal sie moj wpis ,a dzisiaj to potwierdzila. Quote
Recommended Posts