Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wróciłyśmy, było super:lol:

z tego co wiem, adoptowane zostały dwa koty i teraz nie chcę namieszać:oops: dwa szczeniaczki i trzy dorosłe pieski albo na odwrót:oops: w tym panienka od pani Ani.

Moja dziewczynka się rozemocjonowała;) przywitała się m.in. z pieskiem Aronem a potem zęby pokazała:oops:

Pan prowadzący nas zaczepił i się pytał, czy do adopcji. Ja na to, że dziewczynka adoptowana 1,5 roku temu:lol:

Posted

Luna123 napisał(a):
wróciłyśmy, było super:lol:

z tego co wiem, adoptowane zostały dwa koty i teraz nie chcę namieszać:oops: dwa szczeniaczki i trzy dorosłe pieski albo na odwrót:oops: w tym panienka od pani Ani.

Moja dziewczynka się rozemocjonowała;) przywitała się m.in. z pieskiem Aronem a potem zęby pokazała:oops:

Pan prowadzący nas zaczepił i się pytał, czy do adopcji. Ja na to, że dziewczynka adoptowana 1,5 roku temu:lol:

Poszly do adopcji 3 szczeniaki i 3 dorosle psy i to naprawde fajne domki ,wilczyca od pani Ani do znajomych Bozenki ,Dingo od Martusi do Liszek ,do super ludzi z dzieckiem, Agnieszka swoja znaleziona suczke tez zawiozla do super domku z drugim pieskiem ,a oni jeszcze dali 15 kg karmy rojala dla bezdomniakow od pani Ani,
Szczeniaki poszly do domow z ogrodem ale mieszkac beda w domkach i w dówch przypadkach sa to ludzie ktorzy mieszkali w krakowie ale wyprowadzili sie do domkow wiec maja inne podejscie do zwierzat ,a jeden szczeniaczek do mlodych ludzi ,maja juz jednego pieska ale za niedlugo rodzi sie im dziecko i chcieli szczeniaka zeby sie od malego przyzwyczaiali.

pare osob po wypytaniu poszlo z kwitkiem i nie dostali psiakow

Posted

To fajnie, że kilka zwierzaków ma nowe domy. Lunę to też w takim razie widziałam bo na szorściaki zawsze zwracam uwagę ;) Ja brałam udział w pokazie agility ;) W naszym klubie skacze Wydra - powodzianka z naszego schroniska, która dobrze wyszła na akcji ratunkowej :)

Posted

Dziewczyny i ewentualnie chłopaki, jak się jakiś uchował;), mam prośbę.
Podobno Pani Hejda ma jakąś rubryczkę w gazecie w tej chwili.
Czy ktoś ma namiary na tą rubryczkę, chciałam wysłać prośbę o ogłoszenia moich psów.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Luna ,a to ty bylas z tym szorstkowlosym czarnym z bialymi znaczeniami pieskiem? bo taki podobny masz w awatarku ,a zwrocilam na niego uwage bo troche podobny do mojego hotelowicza majora

też Cię widziałam:p, ale ja taka nieśmiała:oops:
tak, ja byłam z Fryzią:loveu:, po którą pojechałam w zeszłym roku do Hoteliku u Murki:p
a zakochałam się w niej, bo wcześniej mieliśmy Santę

• - czarnego czeskiego fouska adoptowaną dokładnie w Wigilię '99 roku z Krakowskiego schroniska.

http://www.dogomania.pl/threads/107202-Weso%C5%82a-cudowna-FRYZIA-juz-w-swoim-CUDOWNYM-domku!/page110

• [quote name='weszka']To fajnie, że kilka zwierzaków ma nowe domy. Lunę to też w takim razie widziałam bo na szorściaki zawsze zwracam uwagę ;) Ja brałam udział w pokazie agility ;) W naszym klubie skacze Wydra - powodzianka z naszego schroniska, która dobrze wyszła na akcji ratunkowej :)

a to już wiem, Wydra była kochana:loveu: a coś się zaznajamiała z Onkiem;)

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
    Poszly do adopcji 3 szczeniaki i 3 dorosle psy i to naprawde fajne domki ,wilczyca od pani Ani do znajomych Bozenki ,Dingo od Martusi do Liszek ,do super ludzi z dzieckiem, Agnieszka swoja znaleziona suczke tez zawiozla do super domku z drugim pieskiem ,a oni jeszcze dali 15 kg karmy rojala dla bezdomniakow od pani Ani,
    Szczeniaki poszly do domow z ogrodem ale mieszkac beda w domkach i w dówch przypadkach sa to ludzie ktorzy mieszkali w krakowie ale wyprowadzili sie do domkow wiec maja inne podejscie do zwierzat ,a jeden szczeniaczek do mlodych ludzi ,maja juz jednego pieska ale za niedlugo rodzi sie im dziecko i chcieli szczeniaka zeby sie od malego przyzwyczaiali.

pare osob po wypytaniu poszlo z kwitkiem i nie dostali psiakow

i superowo:cool3: rozmawiałyśmy z Panią Anią, że jej Mona został adoptowana:cool3:

Posted

[quote name='Luna123']też Cię widziałam:p, ale ja taka nieśmiała:oops:
    tak, ja byłam z Fryzią:loveu:, po którą pojechałam w zeszłym roku do Hoteliku u Murki:p
    a zakochałam się w niej, bo wcześniej mieliśmy Santę

• - czarnego czeskiego fouska adoptowaną dokładnie w Wigilię '99 roku z Krakowskiego schroniska.

http://www.dogomania.pl/threads/107202-Weso%C5%82a-cudowna-FRYZIA-juz-w-swoim-CUDOWNYM-domku!/page110

Nie ma powodu sie krepowac ,zasze do nas mozesz podejsc ,ja poprostu jestem cigle zabiegana ,bo nie dosc ze teraz przyjechal moj hotelowicz to jeszcze przywiozlam szczeniaki od pani Tosi wiec tez bylam odpowiedzilan aza adopcje dletgo tez nie mialam czasu ja zaczepiac ludzi male Fryzia zucila mi sie w oczy i w zyciu nie mprzypuszczalam ,że taki ładny pies jest z adopcji.
    Ja mam z mileca dwa psy wiec Ulke znam bardzo dobrz ,Murke zreszta tez bo pomagalm im adoptowac kilka psiakow z mileca ,a dotego byly raz u mnie jak przyjechaly z psami do programu wiec mamy wspolnych znajomych.Moje psiaki tez maja gdzies watki ale nie umiem odszukiwac bo i tak bardzo dlugo nic tam nie pisze.

• Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):

Nie ma powodu sie krepowac ,zasze do nas mozesz podejsc ,ja poprostu jestem cigle zabiegana ,bo nie dosc ze teraz przyjechal moj hotelowicz to jeszcze przywiozlam szczeniaki od pani Tosi wiec tez bylam odpowiedzilan aza adopcje dletgo tez nie mialam czasu ja zaczepiac ludzi male Fryzia zucila mi sie w oczy i w zyciu nie mprzypuszczalam ,że taki ładny pies jest z adopcji.
    Ja mam z mileca dwa psy wiec Ulke znam bardzo dobrz ,Murke zreszta tez bo pomagalm im adoptowac kilka psiakow z mileca ,a dotego byly raz u mnie jak przyjechaly z psami do programu wiec mamy wspolnych znajomych.Moje psiaki tez maja gdzies watki ale nie umiem odszukiwac bo i tak bardzo dlugo nic tam nie pisze.

wiem, i bardzo Was podziwiam za ogromną pracę i serce:loveu:

nasza Santa
  • odeszła dwa lata temu. Ale z pięć, sześć lat temu zaginęła. Dawaliśmy ogłoszenia, szukaliśmy i po ok. miesiącu oglądałam program Pani Magdy. Okazało się, że przygarnęli ją dobrzy ludzie i nie chcieli oddać do schroniska i była na nagraniu:crazyeye:. I dzięki temu odzyskałam dziewczynkę:multi:

• Posted

[quote name='weszka']MANIFESTACJA W SPRAWIE KIELECKIEGO SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestację-przyłącz-się-do-nas!!! Może ktoś może jechać - krakowscy wolontariusze, organizacje pro-zwierzęce, prywatni psiarze, każdy komu nie jest obojętne to co się tam dzieje :(

Masakra i od dłuzszego czasu urzednicy umywaja rece ,ostatnio byli tam tez z Tozu ,byly inne organizacje ,byla tez pani Agnierzka Chrzanowska ale nie zostali wpuszczeni na teren schroniska.:shake:
    Niestety 17 to dzien tygodnia ,a nie mam juz wolnych dni ktore mogla bym wykorzystac i wziaśc urlop:shake:

Posted

Czy ktos moglby pomoc?
    Monday napisala:
    Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w okolicy krakowa. Dokładnie Owczary - z tego co znalazłam, to 18km od centrum Krakowa na północ drogą 794. Obok są miejscowości Brzozówka, Przybysławice, Niebyła. Jeżeli ktoś mógłby pomóc to błagam o kontakt 606 916 915 - nawet sms. Proszę...mamy szansę oddać psiaka, który już jakiś czas siedzi w schronie!!!

Posted

[quote name='karusiap']Czy ktos moglby pomoc?
    Monday napisala:
    Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w okolicy krakowa. Dokładnie Owczary - z tego co znalazłam, to 18km od centrum Krakowa na północ drogą 794. Obok są miejscowości Brzozówka, Przybysławice, Niebyła. Jeżeli ktoś mógłby pomóc to błagam o kontakt 606 916 915 - nawet sms. Proszę...mamy szansę oddać psiaka, który już jakiś czas siedzi w schronie!!!
    ja mogę zrobić wizytę

Posted

Florentynka napisał(a):
    ja mogę zrobić wizytę

Florentynko mozesz sie jakos skontaktowac z Monday?Smsa nawet napisac,zeby zadzwonila do Ciebie ze szczegolami?
    Bo ja tylko prosbe przekleilam z "naszego" watku.

Posted

karusiap napisał(a):
    Florentynko mozesz sie jakos skontaktowac z Monday?Smsa nawet napisac,zeby zadzwonila do Ciebie ze szczegolami?
    Bo ja tylko prosbe przekleilam z "naszego" watku.

Już dzwoniłam wszystko ustaliłyśmy.

Posted

Florentynko - super, dziękuję :)
    Nie ze mną rozmawiałaś. Podałam numer do osoby, która ustalała adopcję Bandy. Dzięki.
    Jeżeli masz ochotę to podaj maila, wyślę ci zdjecia Bandy.

Posted

[quote name='Monday']Florentynko - super, dziękuję :)
    Nie ze mną rozmawiałaś. Podałam numer do osoby, która ustalała adopcję Bandy. Dzięki.
    Jeżeli masz ochotę to podaj maila, wyślę ci zdjecia Bandy.

Hihi, człowiek nawet nie wie z kim gada ;)... Zdjęcia chętnie i jeszcze poproszę jakieś info o suni - chyba, że ma gdzieś swój wątek, to sobie sama zajrzę.
    Mail : florentynka.psy@gmail.com

Posted

Bardzo prosze wszystkie osoby,ktore sa w mojej sprawie nekane smsami lub mailami przez zbanowanego majku33krakow o kontakt ze mna.
    Prawdopodobnie zglosze w koncu na policje nekanie przez ta osobe,gdyz dosc mam ciaglych,nieprzerwanych ciagow telefonicznych po kilkanascie,kilkadziesiat o kazdej porze dnia i nocy zakonczywszy po 1 w nocy, a rozpoczynajac od 5 rano.Nie dotycza nawet psow wiec mysle,ze beda sie kwalifikowac pod odpowiedni paragraf.
    Dodatkowo,gdyz ja juz nie odbieram od dawna,wiem,ze probuje mnie szkalowac w oczach innych osob. Zarzutem jest np. ze "lekka" reka wydalam oszczednosci moje i Jagienki placac u wetow>Skandal prawda?,ze choc tam nie chcemy miec dlugow i oplacilam leczenie naszego hotelowego psa.
    Nie wiem co ta osoba jeszcze wymysla,przeinacza siedzac i nudzac sie w domu.
    Kto zna mnie i Jego problem, rozumie.Jednak nie kazdy wie co to za osoba.
    Z gory dziekuje.

Posted

[quote name='olalolaa']Może jest ktoś z Was z Krakowa-Nowej Huty?
    Potrzebujemy osób do pomocy, przy rozwieszaniu plakatów zaginionej Chanel 3 tyg temu.
    Do drukowania moge przelać pieniażki. Bardzo proszę o pomoc..
    http://www.dogomania.pl/threads/179484-Kraków-Nowa-Huta!-Chanel-uciekła!-PROSIMY-O-POMOC-W-POSZUKIWANIACH!!!!
    panstwo, ktorym uciekla Chanel dzwonili do mnie w sprawie adopcji Majeczki, ktora mialam u siebie na tymczasie:shake:
    Postaram sie porozwieszac plakaty

Posted

Aga-ta napisał(a):
    panstwo, ktorym uciekla Chanel dzwonili do mnie w sprawie adopcji Majeczki, ktora mialam u siebie na tymczasie:shake:
    Postaram sie porozwieszac plakaty

Tak słyszałam o tym od Amigi, to chyba o tego samego psa chodzi.
    Niestety Państwo za bardzo Chanel nie szukają - teraz to juz w ogóle.
    Dzięki za pomoc- masz plakaty czy przesłać mailem?