Dzika_Figa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wielkie dizęki!!!! Schronisko poinformowane telefonicnzie, przez formularz zgłoszeniowy na stronie i mailowo... Quote
Asior Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://chwiladlapupila.pl/informacje/21-pazdziernika-w-krakowie-na-os-dywizjonu-303-zaginela-suczka-chanel/ :) Andrzejek też wrzucił ;) Quote
Szarotka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Mam prosbe, sytuacja jest podbramkowa, dwa maluchy szukaja dt. jak nie to musza wraz z mama zostac na ulicy, bo nie ma ich gdzie wziac: http://www.dogomania.pl/threads/194977-jeszcze-2-DT-...7MALUCH%C3%93W-KOCZUJE-POD-CMENTARZEM-W-BROKU-ONE-ZGIN%C4%84-TRAGICZNIE-! Quote
olalolaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 właśnie dzwoniłam do pani, tyle co po obudzeniu sie, i Chanelka się nie znalazła. Cholera.. Tak jak było pisane wyszła sobie z szeleczek, Pani-jej nowa właścicielka która z nią była na spacerze chodziła troche i szukała ale podobno to starsza osoba i nie ma za bardzo sił.. Tak mi powiedziała. W nocy jak wróciła z pracy szukali jej po wszystkich krzkach i nic. Wieczorem zgłosili jeszcze patrolowi policji jakby ją widzieli. Teraz Pani szła do przedszkola, pozniej porozwiesza plakaty-mowiła ze wydrukowała kilka. I pochodzi jeszcze jak jest widno poszukać ze swoim Ojcem, ale tak rozmawiając z nią,odczuwam, że jakos strasznie nie jest tym przejęta Dogomaniacy z Krakowa, proszę pomóżcie! Quote
AMIGA Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Mieszkam na tym osiedlu. Będę się rozglądać Czy ona reagowała na swoje imię? Quote
olalolaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 tak powinna reagowac. Nie moyna jej straszzc, poszyc, trzeba bardyo delikatnie, jak sie ukucnie i cos ladnie powie to powinna podejsc.. chyba ze jest tak wystraszona. Quote
ULKA12 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 U mnie na tymczasie reagowała bardzo ładnie, ale jak np przyjechała Florentynka to przy obcych ludziach nie bardzo chciała podejść. Ona jest raczej z tych bojaźliwych. Ona lubiła się w jakiś krzaczkach przyczaić a jak się do niej podchodziło do kładła się na plecy. Nie jest agresywna. Do niej trzeba przemawiać łagodnie, nic na siłę. Nie lubi smakołyków psich typu ciasteczka jak już to jakaś kiełbaska. Quote
agamika Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 a do psów podchodzi ? w sensie czy obecność psa przy człowieku, raczej ja ośmieli czy przeciwnie ? pomogłabym w oklejaniu plakatami, ale nie mam możliwości druku ... Quote
olalolaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mysle ze do psa podejdzie, jakiegos malego i nie halasliwego, Quote
Jagienka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 agamika napisał(a):a do psów podchodzi ? w sensie czy obecność psa przy człowieku, raczej ja ośmieli czy przeciwnie ? pomogłabym w oklejaniu plakatami, ale nie mam możliwości druku ... Wysłałam prośbę o plakat na maila. Jak dostane przed wyjściem z pracy to wydrukuje troche i mogę podrzucić. Quote
olalolaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 moze dzisja tam z Ulą pojedziemy, myslimy. Amigo prosze przeslij mi swoj numer na pw, jak bedziemy szukac w kilka osob, podzielimy sie będą większe szanse. Quote
wojtuś Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Olalolaa i Ulka12 już wyjechały z Częstochowy i będą w Nowej Hucie na os. Dywizjonu 303 ok. 16.00 żeby szukać Sunię Chanel. Bardzo Was Kochani Proszę o pomoc Dziewczynom, szczególnie osobom z Nowej Huty. Telefony: Olalolaa : 502-780-120 Ulka12 : 517-251-148 Adres gdzie uciekła sunia os. Dywizjonu 303 bl. 14 Pozdrawiam:) Quote
Florentynka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja też tam będę, postaram się być jak najszybciej . Namiar na mnie: 506 21 89 81 Quote
AMIGA Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 To się pewnie spotkamy Mój numer 697 966 551 jakby co Quote
missieek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 potrzebuje kogos na wizyte przedadopcyjna dla szczeniaka na ul Telimeny Quote
Frotka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='missieek']potrzebuje kogos na wizyte przedadopcyjna dla szczeniaka na ul Telimeny Wyślij mi adres przez sms. Sprawdzę. Quote
Aga-ta Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Bydgoszczy, czy mozecie kogos polecic? Quote
Lucyja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Czy ktoś z Was wie czy w schronisku jest jeszcze sunia collie, która była w szpitaliku ? Chciałabym uaktualnić jej wątek na forum Fundacji Dr Lucy i ewentualnie zrobic jej ogłoszenia. Quote
paoiii Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 nie sunia juz jakis czas temu znalazła nowy domek :multi: jesli chodzi o tą Quote
Lucyja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Tak, o ta mi chodziło. Jak się ciesze, że juz grzeje doopke w domku. Mam nadzieję, że znalazła sie u dobrych ludzi. Dzięki Paoii za informację. :) Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bardzo prosimy o pomoc Dogomaniaków ze śląska! Jesteśmy w trakcie łapania Chanel (uciekła po jednym dniu pobytu w DS) (wątek moj podpis - napis) Znaleźlismy klatke-łapke dla psów, trzeba ja na CITO przewieźć ze Świętochłowic do Krakowa(właściwie nie do samego Krakowa, tylko do Bolechowic-nie wjezdzając do Krakowa) Mozliwy zwrot kosztów paliwa, klatka jest duza, nieskładana, mieściła sie do opla corsy przy położonych siedzeniach. Kontakt: 502-780-120 Błagam pomóżcie!! Quote
ma_ruda Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domu dla kota a ja proszę Was przynajmniej o poradę jak tego domu szukać. Kotek jest dorosły(chyba 3-4 letni), wykastrowany, nauczony czystości i niekłopotliwy. Jego dotychczasowy domek "wyjeżdża" za granicę, prawdopodobnie na stałe a w każdym razie na długo. Poszukiwania chętnego na adopcję wśród znajomych na razie bez sukcesu. Sprawa pilna, bo wyjazd już w przyszłym tygodniu i chociaż mam opory, żeby o tym pisać, to właściciele są niestety skłonni oddać kota do schroniska. Quote
Florentynka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ma_ruda napisał(a):Koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domu dla kota a ja proszę Was przynajmniej o poradę jak tego domu szukać. Kotek jest dorosły(chyba 3-4 letni), wykastrowany, nauczony czystości i niekłopotliwy. Jego dotychczasowy domek "wyjeżdża" za granicę, prawdopodobnie na stałe a w każdym razie na długo. Poszukiwania chętnego na adopcję wśród znajomych na razie bez sukcesu. Sprawa pilna, bo wyjazd już w przyszłym tygodniu i chociaż mam opory, żeby o tym pisać, to właściciele są niestety skłonni oddać kota do schroniska. Ogłoszenia to po pierwsze, a po drugie może na miau Ci ktoś potrafi pomóc, choćby w znalezieniu DT dla kota. A swoją drogą draństwo i tyle... Quote
Topi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ma_ruda napisał(a):Koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domu dla kota a ja proszę Was przynajmniej o poradę jak tego domu szukać. Kotek jest dorosły(chyba 3-4 letni), wykastrowany, nauczony czystości i niekłopotliwy. Jego dotychczasowy domek "wyjeżdża" za granicę, prawdopodobnie na stałe a w każdym razie na długo. Poszukiwania chętnego na adopcję wśród znajomych na razie bez sukcesu. Sprawa pilna, bo wyjazd już w przyszłym tygodniu i chociaż mam opory, żeby o tym pisać, to właściciele są niestety skłonni oddać kota do schroniska. To nie jest pretekst do oddania przyjaciela. Kota można zabrać za granicę. Quote
Recommended Posts