Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cioteczki zdaje sobie sprawę ,że nie wiecie w co ręce włożyć, tyle macie pracy,że wszyscy powinniśmy Wam popmagać a nie prosic o pomoc ,ale ja też potrzebuję kogoś z Krakowa do zrobienia wizyty przedadopcyjnej,mam nr telefonu człowieka. bardzo proszę o pomoc, bo być może jest to szansa dla Pilota z poniższego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/180941-Pies-wyrzucony-z-furgonetki-Pilot-juz-w-Hotelu-prosimy-o-wsparcie-na-karmę-!!!!

Posted

[quote name='ala123']cioteczki zdaje sobie sprawę ,że nie wiecie w co ręce włożyć, tyle macie pracy,że wszyscy powinniśmy Wam popmagać a nie prosic o pomoc ,ale ja też potrzebuję kogoś z Krakowa do zrobienia wizyty przedadopcyjnej,mam nr telefonu człowieka. bardzo proszę o pomoc, bo być może jest to szansa dla Pilota z poniższego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/180941-Pies-wyrzucony-z-furgonetki-Pilot-juz-w-Hotelu-prosimy-o-wsparcie-na-karmę-!!!!
ala dowiedz sie jaka ulica,wtedy ktos kto ma najblizej bedzie byc moze mogl podejsc

Posted

Nie wiem czy już ktoś doniósł ;) Anyway - jutro w "Uwadze" reportaż o powodzianach, gł. z Sandomierza, ale będzie też o naszych krakowskich utopcach :)

Posted

arnika napisał(a):
Nie wiem czy już ktoś doniósł ;) Anyway - jutro w "Uwadze" reportaż o powodzianach, gł. z Sandomierza, ale będzie też o naszych krakowskich utopcach :)

będzie głownie o krakowskich utopcach :eviltong:

Posted

ponawiam prośbę, może jednak ktoś da radę?

_bubu_ napisał(a):
Szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w miejscowości Brzezowa , 20km za Wieliczką. Czy ktoś dałby radę pomóc?

Posted

właśnie na TVN Uwaga było o akcji ratowania psiaków ze schroniska, ich adopcjach:) był też apel z Sandomierza o pomoc w adopcjach psiaków z powodzi:(

Asior - gwiazdo ty nasza:p

Posted

[quote name='andzia69']właśnie na TVN Uwaga było o akcji ratowania psiaków ze schroniska, ich adopcjach:) był też apel z Sandomierza o pomoc w adopcjach psiaków z powodzi:( Asior - gwiazdo ty nasza:p to samo jej powiedziałm przez telefon :-)
[quote name='wilczyca']Asior to jak się do ciebe teraz zwracać :cool3: a autografy w jakich godz będziesz rozdawać :evil_lol: trzeba będzie chyba ustawić się w dłuuuuugiej kolejce :roll:. Nie wiadomo kiedy będzie miała czas na takie 'przyziemne sprawy' :lol::lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
W necie jest skrocona wersja, w telewizji bylo dluzsze...

oglądnęłam skróconą wersję.
Nie posiada ktoś pełnego reportażu ?