Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sugarr napisał(a):
Dostalam takiego maila.

Witam!Mam do oddania pieska rasy cocker spaniel wabi sie LILI,piesek ma 2lata,zdjecia umieszczone w mailu byly robione 3 miesiace temu wiec piesek od tego czasu trochę bardziej obrósł.Niestety jesteśmy zmuszeni ją oddać, ponieważ okazało się że nasza córka jest alergikiem i najbardziej uczulona jest na sierść.Lili jest pieskiem który przepada za towarzystwem człowieka moglaby całymi dniami być głaskana. Lubi się bawić, spacerować. Bardzo byśmy się cieszyli gdyby znalazła dobry dom.

nr kontaktowy 600 593 574

Zdjecia:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/77fb389aecfd4e98.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f3c8e8b401d1ca4.html

Nieaktualne, pies ma dom (znalazła tego samego dnia, którego zostały wystawione ogłoszenia)

Posted

Dostałam przed chwilą informację, że na łąkach nowohuckich od paru godzin chodzi piękny, zadbany owczarek niemiecki, najprawdopodobniej chłopak, duży, z dłuższym włosem.
Nie ma na sobie obroży.
Jest ufny, podchodzi do ludzi.
Wygląda na zagubionego.

Piszę na wszelki wypadek, gdyby ktoś słyszał o zaginięciu.
Mam nadzieję, że właściciel się znajdzie.

edit: Wieczorem już psiaka nie było na Łąkach - mam nadzieję, że wrócił do domu

Posted

edit_f napisał(a):
piesek, którego znalazłam w niedzielę na ulicy jest na dt.. szukamy jej domku.. jest to mała terierkowata sunia.. ma na imię Goya.. jest młodziutka ok. 2 lata, i prawie całe to życie spędziła śpiąc na ulicy lub w trocinach i smarze.. jest przestraszona.. ale jest też aniołkiem, który ani razu nie załatwił się w domu.. przywołana przychodzi.. a w oczach już wypisaną ma wdzięczność..
zapraszam na jej wątek i proszę o taką pomoc, jaką możecie dać, chociażby o podrzucanie:
http://www.dogomania.pl/threads/183827-mała-Goya-–-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-szukamy-domu?p=14502319#post14502319

hmm................. jakby to powiedzieć: Goya już w domku :)

Posted

Czy mieszka ktoś w okolica B.Prażmowskiego? Dziewczyny z labradorowego szukają kogoś na wizytę pilnie, a ja nie mam z kim zostawić demolującego tymczasowicza...

Posted

karusiap napisał(a):
Ugorek??
Nie tam mieszka pan z wujkiem,ojcem czy czymkolwiek co nie powinni miec maskotek?
trzeba uwazac

Przeprowadzić wizytę zgodziła się Asior, więc na pewno sprawdzi wszystko porządnie.

Posted

Soema napisał(a):
Czy mieszka ktoś w okolica B.Prażmowskiego? Dziewczyny z labradorowego szukają kogoś na wizytę pilnie, a ja nie mam z kim zostawić demolującego tymczasowicza...
W Krakowie? Chyba fizia mieszka niedaleko.

Posted

Szkoda, w te dni akurat odpadam, bo jutro muszę warować w domu jako ta skrzynka odbiorczo-zdawcza wyników cytologicznych, a w piątek już MUSZĘ wreszcie wymienić opony z zimowych na letnie

Posted

poszukiwany dt dla małej starszej suni.. karma i opieka weterynaryjna zapewniona..
ogłoszenie zamieszczam na prośbę tamb, która na chwilkę nie ma dostępu do internetu..

Posted

ewikS napisał(a):
Karusiap a transport skąd? z hotelu czy z Krakowa?

z Krakowa, z Pradnika Bialego bo tam jest maluch.Na miejscu mam z nim byc od 17:30 bo Panstwo tak wracaja z pracy...Tzn ja moge wziac malego i gdzies podjechac np...bardzo prosze jesli ktos moze bo dzis musze dac odpowiedz...