noemik Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Anashar napisał(a):W niedzielę był królik z obciętymi uszkami i ogonkiem, ale para która go znalazła, wzieła go do siebie :) Maciek, wzięli go? Jakoś to przegapiłam. A bidulek był fajniutki, taki do miziania, nawet bez tych uszków... Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 o Boże biedny króliczek:( Ja właśnie zdecydowałam się na drugą świnkę, pomyślałam, że po Świętach napewno jakieś będą, a jutro będę w Krakowie. Czyli nie ma nic? Quote
Anashar Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Nie widziałem świnek, ale może są. Możesz sprawdzić, anuż dasz jakiejś dobry dom :) Noemik - przegapiłaś :eviltong: Młoda para która go znalazła przyszła po niego :) Quote
kiwi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 black sheep, poczekaj jeszcze chwilke, napewno bedzie swinka przeciez wiele dzieci na gwiazdke napewno swinke dostało, bo to niedrogie zwierzatko... Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Właśnie tak myślałam, że po świętach będzie pełno. U nas zoologiczny opróżniony ze świnek. Dlatego już przygotowuje na nawał świnek:D Myślę, że jak będzie więcej niż jedna, to też wezmę, chociaż na tymczas. Będzie iście świńsko:) Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Uwielbiam świnki, mogłabym mieć nick black pig:D Hehe Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A ja szczurki uwielbiam, sa w schronisku? Tzn to tylko tak z ciekawosci, bo szczurka planuje juz od dawna, ale to kiedys jak bedzie wszystko na swoim miejscu po remoncie i bede miala miejsce na klatke :) Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Perfi napisał(a):ty swintucho ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 sugarr napisał(a):A ja szczurki uwielbiam, sa w schronisku? Tzn to tylko tak z ciekawosci, bo szczurka planuje juz od dawna, ale to kiedys jak bedzie wszystko na swoim miejscu po remoncie i bede miala miejsce na klatke :) U MNIE W PIWNICY JEST KILKA :evil_lol: chcesz???? Quote
kiwi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 byla kiedys "sympatyczna pani szczurkowa" ugryzla mnie ze 4 razy jak tylko dotknelam pretow klatki ;) Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 kiwi napisał(a):byla kiedys "sympatyczna pani szczurkowa" ugryzla mnie ze 4 razy jak tylko dotknelam pretow klatki ;) No była była:) Świnki też były, ale jedna zboczona, a druga z chorobą skóry (moja by się mogła zarazić:() Albo to była jedna i ta sama... Quote
Jagienka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 black_sheep napisał(a):No była była:) Świnki też były, ale jedna zboczona, a druga z chorobą skóry (moja by się mogła zarazić:() Albo to była jedna i ta sama... Czym się objawia zboczeństwo i świnek morskich?? :-? Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oj Jagienko! Tym czym u innych stworzeń, takich jak np. psy:) Wskakują na swojego towarzysza i jazda:) I jeśli robią to bez przerwy i niestrudzenie, można już mówić o małych zboczkach:) Nie naraziła bym na to mojej ukochanej świnuli (która jest teraz sama w pokoju z kotem;)) Quote
Perfi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 BARDZO PROSZE O POMOC W ZNALEZIENIU DOMKU DLA TEJ SUCZKI KTORA ODBILISMY Z BARAKOW :( ZWRACAJA JA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35483 Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Perfi']BARDZO PROSZE O POMOC W ZNALEZIENIU DOMKU DLA TEJ SUCZKI KTORA ODBILISMY Z BARAKOW :( ZWRACAJA JA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35483 Cholera!! Czytalam jej watek, pamietam jak ogladalam zdjecia z 'akcji', potem happy end, cieszylam sie.. A tu taka wiadomosc.. :-( Quote
kiwi Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kto da rade pomoc przy operacji pompona? jest szansa na uratowanie nogi... tylko trzeba zawiezc go na zabieg a potem z powrotem, im szybciej tym lepiej o ile bedzie termin... Quote
elik Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kiwi napisał(a):kto da rade pomoc przy operacji pompona? jest szansa na uratowanie nogi... tylko trzeba zawiezc go na zabieg a potem z powrotem, im szybciej tym lepiej o ile bedzie termin... Jeśli byłoby to w sobotę, lub piesek mały i można go przewieźć tramwajem, to chętnie pomogę. Tylko, że już nie pierwszy raz proponuję pomoc i.... :shake: Quote
kiwi Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 elik sytuacja juz opanowana, wiec znow nie skorzystamy... Quote
black sheep Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A Pompon nie taki mały. Bo chodzi o tego rudo białego z wygiętą stale łapą? Jak będą świnki w schronie PROSZĘ alarmować:) Aha, musi być samiczka... Dziś byłam szukać, i nic! Quote
Ela_and_Krzys Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jakaś pani z Krakowa zakochała się w suczce ze schronu pod częstochową szuka kogoś kto pomoże jej w transporcie małej gotowa jest pokryć wszelkie związane z tym koszty może ktoś z Was wybiera się w okolice Częstochowy i mógłby pomóc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37679 Quote
elik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Ela_and_Krzys']jakaś pani z Krakowa zakochała się w suczce ze schronu pod częstochową szuka kogoś kto pomoże jej w transporcie małej gotowa jest pokryć wszelkie związane z tym koszty może ktoś z Was wybiera się w okolice Częstochowy i mógłby pomóc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37679 Sprawa już prawie załatwiona :razz: Quote
Recommended Posts