Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anashar napisał(a):
W niedzielę był królik z obciętymi uszkami i ogonkiem, ale para która go znalazła, wzieła go do siebie :)

Maciek, wzięli go? Jakoś to przegapiłam. A bidulek był fajniutki, taki do miziania, nawet bez tych uszków...

Posted

Nie widziałem świnek, ale może są. Możesz sprawdzić, anuż dasz jakiejś dobry dom :)

Noemik - przegapiłaś :eviltong: Młoda para która go znalazła przyszła po niego :)

Posted

black sheep, poczekaj jeszcze chwilke, napewno bedzie swinka
przeciez wiele dzieci na gwiazdke napewno swinke dostało, bo to niedrogie zwierzatko...

Posted

Właśnie tak myślałam, że po świętach będzie pełno. U nas zoologiczny opróżniony ze świnek. Dlatego już przygotowuje na nawał świnek:D Myślę, że jak będzie więcej niż jedna, to też wezmę, chociaż na tymczas. Będzie iście świńsko:)

Posted

A ja szczurki uwielbiam, sa w schronisku? Tzn to tylko tak z ciekawosci, bo szczurka planuje juz od dawna, ale to kiedys jak bedzie wszystko na swoim miejscu po remoncie i bede miala miejsce na klatke :)

Posted

sugarr napisał(a):
A ja szczurki uwielbiam, sa w schronisku? Tzn to tylko tak z ciekawosci, bo szczurka planuje juz od dawna, ale to kiedys jak bedzie wszystko na swoim miejscu po remoncie i bede miala miejsce na klatke :)

U MNIE W PIWNICY JEST KILKA :evil_lol: chcesz????

Posted

kiwi napisał(a):
byla kiedys "sympatyczna pani szczurkowa" ugryzla mnie ze 4 razy jak tylko dotknelam pretow klatki ;)

No była była:) Świnki też były, ale jedna zboczona, a druga z chorobą skóry (moja by się mogła zarazić:() Albo to była jedna i ta sama...

Posted

black_sheep napisał(a):
No była była:) Świnki też były, ale jedna zboczona, a druga z chorobą skóry (moja by się mogła zarazić:() Albo to była jedna i ta sama...

Czym się objawia zboczeństwo i świnek morskich?? :-?

Posted

Oj Jagienko! Tym czym u innych stworzeń, takich jak np. psy:) Wskakują na swojego towarzysza i jazda:) I jeśli robią to bez przerwy i niestrudzenie, można już mówić o małych zboczkach:) Nie naraziła bym na to mojej ukochanej świnuli (która jest teraz sama w pokoju z kotem;))

Posted

kto da rade pomoc przy operacji pompona? jest szansa na uratowanie nogi...
tylko trzeba zawiezc go na zabieg a potem z powrotem, im szybciej tym lepiej o ile bedzie termin...

Posted

kiwi napisał(a):
kto da rade pomoc przy operacji pompona? jest szansa na uratowanie nogi...
tylko trzeba zawiezc go na zabieg a potem z powrotem, im szybciej tym lepiej o ile bedzie termin...

Jeśli byłoby to w sobotę, lub piesek mały i można go przewieźć tramwajem, to chętnie pomogę.

Tylko, że już nie pierwszy raz proponuję pomoc i.... :shake: