Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w hotelu tez jest zabłąkana sunia, czarna chudziutka, sierść gładka . Uszy kłapciate , pyszczek taki ogarowaty, ale sunia jest o WIELE drobniejsza, taka 5-6 kg (sylwetkę ma pinczerkowatą ) ogon długi . W schronisku zostawione info

Posted

[quote name='edit_f']a ja widziałam dziś przy kobierzyńskiej beagla (okolice raciobrskiej i szuwarowej).. plątał się sam.. przeszukałam ogłoszenia schroniskowe i gumtree.. z gumtree z ogłoszenia z 30 grudnia już swojego beagla znaleźli, więc to nie ten.. innych ogłoszeń nie znalazłam..

to stare, ale moze ten?
http://krakow.szerlok.pl/zwierzeta/psy/oferta/zaginal-pies-beagle-w-podstolicach-kwieliczki-_5958353259674d424d513d3d/

Posted

Aniu, wydaje mi sie ze to 2 różne psy . Inne umaszczenie . ten z gmtree ma niejednolite umaszczenie w przeciwieństwie tego co Asior wkleiła , inny rodzaj sierści ..

Posted

w dniu dzisiejszym tj. 30 XII około godziny 17 zaginał piesek beagle bicolor- biało/rudy w oklicach Placu Bohaterów Getta w Krakowie.
na uszku ma tatuaż 451J
znalazce BŁAGAMY o kontakt- zasmuceni właściciele.
501-154-801
507-307-519
czeka nagrod

Posted

[quote name='AMIGA']Czy ktoś ma może numer tel. do Zebry? Baaaaardzo potrzebuję i baaaaardzo proszę
Wyślę pw. Chodzi o zebrrrrrre z dużą ilością "r" kiedyś?:)

Posted

Ank@ napisał(a):
w dniu dzisiejszym tj. 30 XII około godziny 17 zaginał piesek beagle bicolor- biało/rudy w oklicach Placu Bohaterów Getta w Krakowie.
na uszku ma tatuaż 451J
znalazce BŁAGAMY o kontakt- zasmuceni właściciele.
501-154-801
507-307-519
czeka nagrod

ten już się znalazł :)

Posted

miałam telefon od pana z prośbą o interwencję.. na działce niedaleko Plazy, jest buda, a przy budzie na niespełna dwumetrowym łańcuchu, żyje zziębnięty i wygłodniały pies.. pies jest duży, pan mówi: "ogaropodobny".. ponoć idąc przy ulicy, po stronie gdzie jest Plaza, można go zobaczyć.. często ujada.. to jest gdzieś przy garażach, niedalego toru kolejowego.. na działce mieszkają pijacy i to jest "ich pies"..
czy ktoś mieszkający obok mógłby to sprawdzić? może zrobić jakąś fotkę.. ja za dnia jasnego tam w najbliższym czasie nie dojadę..
bardzo bym prosiła..

Posted

byłam tam przed i po treningu , są tory, garaże jakieś altanki , ale po psie ani śladu, bynajmniej ja go nie widziałam, może leżał gdzieś schowany ... no nie wiem...moge tam jeszcze jutro jechać, może się wyłoni..

Posted

gdyby ktoś pomógł mi w odnalezieniu wątku 13-letniej Kory z Nowego Targu (pod opieką KTOZu - jest w Niepołomicach) to byłabym bardzo wdzięczna. Wyszukiwarka strajkuje i wyświetla 'brak wyników'

Posted

W dniu 8.01.2010 zaginęła sunia Sonia . Uciekła z domowego ogródka w Krakowie przy ul. Cechowej . To był jej pierwszy dzień w nowym domu.
Ma czerwoną obróżkę . Bardzo prosimy o pomoc w odnalezieniu.
Tel. 698 024 694lub 501 422 054 .