Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mar.gajko']Znalazł się.
W schronie.
Tamb była wczoraj w schronisku z tymi starszymi luźdzmi i to biedactwo już w domku:loveu:[/quote]

Dziekuje, kamien z serca :multi:

A czy wiadomio w jaki sposob ten lump pieska ukradl ? Byl moze uwiazany przed sklepem :mad: ?

Posted

[quote name='wellington']Dziekuje, kamien z serca :multi:

A czy wiadomio w jaki sposob ten lump pieska ukradl ? Byl moze uwiazany przed sklepem :mad: ?[/quote]

Nie, chodził luzem przy nodze.
ten oszołom podbiegł wziął go na ręce i uciekł.

Posted

Targ na Grzegorzkach (jesli to tam mialo miejsce) i teren wokol niego to nie jest przyjazne miejsce dla psow....
Chyba w ogole wszelkie place i miejsca targowe - to ulubione miejsca elementu lumpowato-melinowego:angryy:

Posted

Dziewczyny! Jest wątek http://www.dogomania.pl/forum/f940/zasil-sterylkowa-swinke-140889/
na którym zbierane są pieniądze na sterylki.. jak ktoś coś ma nadto na koncie:razz: to wpłaca tam.. Potem gdy np. na juz potrzebna sterylka (np. aborcyjna, ale niekoniecznie) można się zgłosić.. http://www.dogomania.pl/forum/f98/komu-sterylke-sa-fundusze-prosimy-o-zgloszenia-147384/#post13036619
(obowiązuje kolejka..)

Posted

jeśli ktoś ma na DT szczeniaka (płeć obojętna) który jak podrośnie będzie do kolana to proszę o wiadomość na pw lub tutaj (opis + zdjęcie)

Posted

Czy ma ktos pomysl jak pomoc bernardynowi /bernardynce . Dzisaj jadac do pracy szukalam wlasciciela blakajacego sie przy ul szpica. W jednym domu poinformowali mnie gdzie mieszka wiec tam poszlam .Nikt mi nie otworzyl ala bramka byal otwarta wiec weszlam i psiaka tam zostawilam ,a bramke zamklam ale popatrzylam w bok na szczekajacego psa i zobaczylam zabiedzonego , brudnego z chorymi oczami bernardyna na krotkim lancuchu w rozlatujacej sie budzie:-(. Niestety dzisiaj nie moge po pracy tam jechac bo jade do kundla ale jutro tam podjade ale to nic nie da bo poprosze o poprawe warunkow ale dom jest widac ze bardzo biedny wiec ich napewno nie stac .Do gminy moge zadzwonic tylko po co ,bochnia nie ma podpisanej umowy z zadnym schroniskiem . :shake:
jezeli sa jakies osoby zajmujace sie bernardynami ,a moga psa przejac to mogla bym sprobowac zalatwic z rzeczenie.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Czy ma ktos pomysl jak pomoc bernardynowi /bernardynce . Dzisaj jadac do pracy szukalam wlasciciela blakajacego sie przy ul szpica. W jednym domu poinformowali mnie gdzie mieszka wiec tam poszlam .Nikt mi nie otworzyl ala bramka byal otwarta wiec weszlam i psiaka tam zostawilam ,a bramke zamklam ale popatrzylam w bok na szczekajacego psa i zobaczylam zabiedzonego , brudnego z chorymi oczami bernardyna na krotkim lancuchu w rozlatujacej sie budzie:-(. Niestety dzisiaj nie moge po pracy tam jechac bo jade do kundla ale jutro tam podjade ale to nic nie da bo poprosze o poprawe warunkow ale dom jest widac ze bardzo biedny wiec ich napewno nie stac .Do gminy moge zadzwonic tylko po co ,bochnia nie ma podpisanej umowy z zadnym schroniskiem . :shake:
jezeli sa jakies osoby zajmujace sie bernardynami ,a moga psa przejac to mogla bym sprobowac zalatwic z rzeczenie.

pisz do zuzlikowej albo do paulina mickey

Posted

mar.gajko napisał(a):
Karma dla psów na nerki. Hill'sa. Ok. 5-7 kg.
Do wzięcia za darmo.
Czy u kogoś jest taki chory pies??? Missieek?
Wczoraj Mayka przywiozła do hotelu.

nie mam na szczescie nerkowca
dzieki za pamiec