Perfi Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 zapraszam na bazarek - duze ubrania ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-inne-na-psy-jagienki-karusip-do-24-05-a-136909/#post12226092 Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Asior'] faktycznie jest cudny, ale tym zdjęciu wyszedł jak diabeł tasmański Quote
Asior Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 acha, dziewczyny, miejcie na uwadze tego setera,jak będziecie przeglądać ogloszenia... trafił dziś do schroniska bardzo boi się innych psów a musi być wraz z innymi na boksie :( Przywiózł go pewien pan, bo psiak przybiegł mu do auta.... Być moze komuś uciekł. w wyrzucenie go nie chce mi się wierzyć, bo jest naprawde zadbany i młodziutki.... oprócz tego mamy na szpitaliku cudnego yorka :) załoze jej zaraz wątek i briarda stu letniego :) też zaraz mu załoze wątek i tu wkleje :) Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 karusiap napisał(a):Powod oddania jest zupelnie nie zwiazany z charakterem czy zachowaniem psa.Osobiste klopotu na ktorych jak zwykle cierpi pies. Z tego co wiem,absolutnie nie jest agresywna,Nie jest w schronie,na razie w domu gdzie mieszkala do tej pory,a raczej na podworku (zabierana do domu na noc). Szukamy domu raczej w okolicy Krakowa. Dziekuje Asiu za zainteresowania mala:loveu: A czy w takim razie domek w Nowym Sączu wchodzi w grę? Jeśli tak, to jutro zadzwonię do zainteresowanej Pani i zapytam, czy to nadal aktualne. Do przeprowadzenia ewentualnej wizyty przedadopcyjnej miałabym kogoś zaufanego z forum spanielowego. :p Sunia ma już wątek na spanielowym. Wrzuciałam ją też do wątku adopcyjnego spanieli tu na dogo. ;) Quote
Asior Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 yorusia :loveu: KRAKÓW - mini mini z poważnymi problemami skórnymi DOMEK PILNIE POTRZEBNY!!!! - Dogomania Forum i briard :loveu: KRAKÓW - 150 letni BRIARD łapy w strasznym stanie. Dom na cito - Dogomania Forum Quote
karusiap Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Asia & Ginger napisał(a):A czy w takim razie domek w Nowym Sączu wchodzi w grę? Jeśli tak, to jutro zadzwonię do zainteresowanej Pani i zapytam, czy to nadal aktualne. Do przeprowadzenia ewentualnej wizyty przedadopcyjnej miałabym kogoś zaufanego z forum spanielowego. :p Sunia ma już wątek na spanielowym. Wrzuciałam ją też do wątku adopcyjnego spanieli tu na dogo. ;) Asiu jutro sie dowiem od osoby,ktora prosila mnie o pomoc,ale mysle,ze Nowy Sacz spokojnie;) Tylko musza sie zdeklarowac co do sterylki,bo mala jeszcze jej nie miala. Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 karusiap napisał(a):Asiu jutro sie dowiem od osoby,ktora prosila mnie o pomoc,ale mysle,ze Nowy Sacz spokojnie;) Tylko musza sie zdeklarowac co do sterylki,bo mala jeszcze jej nie miala. Ok, w takim razie czekam na wieści. ;) Quote
blonditipsy Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Asior']acha, dziewczyny, miejcie na uwadze tego setera,jak będziecie przeglądać ogloszenia... trafił dziś do schroniska bardzo boi się innych psów a musi być wraz z innymi na boksie :( Przywiózł go pewien pan, bo psiak przybiegł mu do auta.... Być moze komuś uciekł. w wyrzucenie go nie chce mi się wierzyć, bo jest naprawde zadbany i młodziutki.... oprócz tego mamy na szpitaliku cudnego yorka :) załoze jej zaraz wątek i briarda stu letniego :) też zaraz mu załoze wątek i tu wkleje :) To chyba nie ten,bo w ogłoszeniu jest o suczce,ale na wszelki wypadek wklejam: Zginął pies - Krakowskie zwierzaki Ogłoszenie drugie od góry. I jeszcze jest ogłoszenie,ale z lutego więc....: biuro-rzeczy-znalezionych.net - Zwierzęta - Seter Irlandzki Quote
malawaszka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ten wielki kudłacz to LEONBERGER - czy ktoś sprawdzał czy ma tatuaż? piękny pies!!!! Quote
Tweety Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 może ktoś ma chętnych na kociaczki 2-3 miesięczne, rude i czarne? Pojawiły się w schronie a my ich wziąć nie możemy:-( Quote
E.DEREK Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 malawaszka napisał(a):ten wielki kudłacz to LEONBERGER - czy ktoś sprawdzał czy ma tatuaż? piękny pies!!!! Chyba wiem co to za pies. Włascicielka szantażowała mnie od pewnego czasu, że jak nie znajdę na niego kupca to odda go do schroniska. Kiedy kończy mu się kwarantanna ? Quote
Patia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Tweety napisał(a):może ktoś ma chętnych na kociaczki 2-3 miesięczne, rude i czarne? Pojawiły się w schronie a my ich wziąć nie możemy:-( Ile ich jest ? Quote
j3nny Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 zapraszam na zaktualizowany wątek psów z H3 (proszę nie sugerować się tytułem wątku). w dzisiejszych postach są chyba wszystkie psiaki, które tam siedzą i bardzo bym prosiła o pomoc w ogłoszeniach :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-psy-z-boksu-h1-czekaja-na-domy-132280/ Quote
j3nny Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Starsza sunia Doli - czyżby wylew? KRK - Dogomania Forum Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ja jeszcze raz w sprawie spanielki. :cool3: Jest domek zainteresowany z okolic Wrocławia. Ludzie mieszkają teraz w bloku, ale jesienią/zima przeprowadzają się do domku z ogródkiem pod Wrocław. Zainteresowani pokryją koszty transportu (sami nie mogą przyjechać). To domek z tych pod pełnym nadzorem. :p Karusiap, gdybyś się kontaktowała z obecnymi właścicielami zapytaj proszę, co oni na to? Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='karusiap']Asiu niech cheni dzwonia do mnie Ok, a mogę prosić namiary? ;) EDIT: Już znalazłam w tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-watek-zbiorczy-psiakow-pod-opieka-karusiap-jagienki-120874/ :p Quote
irenaka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mam niecodzienne ogłoszenie: "Szukam psiaka - "aktora" do występu w krótkometrażowym filmie niezależnym. Piesek musi być mały (do 5 kg) i zabawny - z lekką nadwagą na cienkich łapkach, ze śmiesznym wyrazem pyszczka itp. Musi umieć chodzić na smyczy i nie powinien wykazywać agresji w stosunku do obcych ludzi. Sceny, w których pies zagra to spacer ze swą ekranową panią oraz "rozmowa" z nią - kobieta mówi a pies szczeka" Gdyby ktoś chciał, to mam kontakt do tego pana. Quote
agamika Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Seter odebrany został ze schroniska przez właścicieli w weekend . Quote
wilczyca Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tweety napisał(a):może ktoś ma chętnych na kociaczki 2-3 miesięczne,( ..... ) wydaje mi się że na takie "duże" małe kociaki jest jeszcze za wcześnie, kociaki dopiero zaczynają pojawiać się na świecie Quote
Tweety Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Patia napisał(a):Ile ich jest ? dzisiaj nie było już ani jednego i tak jakby nie było ich wcale:roll: Quote
Tweety Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 wilczyca napisał(a):wydaje mi się że na takie "duże" małe kociaki jest jeszcze za wcześnie, kociaki dopiero zaczynają pojawiać się na świecie pojawiają się takie "nieterminowe", mamy taką dwójeczkę teraz i kilka sztuk 8-tygodniowych Quote
Recommended Posts