Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

acha, dziewczyny, miejcie na uwadze tego setera,jak będziecie przeglądać ogloszenia... trafił dziś do schroniska bardzo boi się innych psów a musi być wraz z innymi na boksie :(
Przywiózł go pewien pan, bo psiak przybiegł mu do auta.... Być moze komuś uciekł. w wyrzucenie go nie chce mi się wierzyć, bo jest naprawde zadbany i młodziutki....

oprócz tego mamy na szpitaliku cudnego yorka :)
załoze jej zaraz wątek i briarda stu letniego :) też zaraz mu załoze wątek i tu wkleje :)

Posted

karusiap napisał(a):
Powod oddania jest zupelnie nie zwiazany z charakterem czy zachowaniem psa.Osobiste klopotu na ktorych jak zwykle cierpi pies.
Z tego co wiem,absolutnie nie jest agresywna,Nie jest w schronie,na razie w domu gdzie mieszkala do tej pory,a raczej na podworku (zabierana do domu na noc).
Szukamy domu raczej w okolicy Krakowa.

Dziekuje Asiu za zainteresowania mala:loveu:

A czy w takim razie domek w Nowym Sączu wchodzi w grę?
Jeśli tak, to jutro zadzwonię do zainteresowanej Pani i zapytam, czy to nadal aktualne.
Do przeprowadzenia ewentualnej wizyty przedadopcyjnej miałabym kogoś zaufanego z forum spanielowego. :p

Sunia ma już wątek na spanielowym. Wrzuciałam ją też do wątku adopcyjnego spanieli tu na dogo. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A czy w takim razie domek w Nowym Sączu wchodzi w grę?
Jeśli tak, to jutro zadzwonię do zainteresowanej Pani i zapytam, czy to nadal aktualne.
Do przeprowadzenia ewentualnej wizyty przedadopcyjnej miałabym kogoś zaufanego z forum spanielowego. :p

Sunia ma już wątek na spanielowym. Wrzuciałam ją też do wątku adopcyjnego spanieli tu na dogo. ;)

Asiu jutro sie dowiem od osoby,ktora prosila mnie o pomoc,ale mysle,ze Nowy Sacz spokojnie;)
Tylko musza sie zdeklarowac co do sterylki,bo mala jeszcze jej nie miala.

Posted

karusiap napisał(a):
Asiu jutro sie dowiem od osoby,ktora prosila mnie o pomoc,ale mysle,ze Nowy Sacz spokojnie;)
Tylko musza sie zdeklarowac co do sterylki,bo mala jeszcze jej nie miala.

Ok, w takim razie czekam na wieści. ;)

Posted

[quote name='Asior']acha, dziewczyny, miejcie na uwadze tego setera,jak będziecie przeglądać ogloszenia... trafił dziś do schroniska bardzo boi się innych psów a musi być wraz z innymi na boksie :(
Przywiózł go pewien pan, bo psiak przybiegł mu do auta.... Być moze komuś uciekł. w wyrzucenie go nie chce mi się wierzyć, bo jest naprawde zadbany i młodziutki....

oprócz tego mamy na szpitaliku cudnego yorka :)
załoze jej zaraz wątek i briarda stu letniego :) też zaraz mu załoze wątek i tu wkleje :)

To chyba nie ten,bo w ogłoszeniu jest o suczce,ale na wszelki wypadek wklejam:
Zginął pies - Krakowskie zwierzaki

Ogłoszenie drugie od góry.

I jeszcze jest ogłoszenie,ale z lutego więc....:

biuro-rzeczy-znalezionych.net - Zwierzęta - Seter Irlandzki

Posted

malawaszka napisał(a):
ten wielki kudłacz to LEONBERGER - czy ktoś sprawdzał czy ma tatuaż? piękny pies!!!!

Chyba wiem co to za pies. Włascicielka szantażowała mnie od pewnego czasu, że jak nie znajdę na niego kupca to odda go do schroniska.
Kiedy kończy mu się kwarantanna ?

Posted

Tweety napisał(a):
może ktoś ma chętnych na kociaczki 2-3 miesięczne, rude i czarne? Pojawiły się w schronie a my ich wziąć nie możemy:-(

Ile ich jest ?

Posted

Ja jeszcze raz w sprawie spanielki. :cool3:
Jest domek zainteresowany z okolic Wrocławia. Ludzie mieszkają teraz w bloku, ale jesienią/zima przeprowadzają się do domku z ogródkiem pod Wrocław.
Zainteresowani pokryją koszty transportu (sami nie mogą przyjechać). To domek z tych pod pełnym nadzorem. :p

Karusiap, gdybyś się kontaktowała z obecnymi właścicielami zapytaj proszę, co oni na to?

Posted

Mam niecodzienne ogłoszenie:

"Szukam psiaka - "aktora" do występu w krótkometrażowym filmie niezależnym. Piesek musi być mały (do 5 kg) i zabawny - z lekką nadwagą na cienkich łapkach, ze śmiesznym wyrazem pyszczka itp. Musi umieć chodzić na smyczy i nie powinien wykazywać agresji w stosunku do obcych ludzi. Sceny, w których pies zagra to spacer ze swą ekranową panią oraz "rozmowa" z nią - kobieta mówi a pies szczeka"
Gdyby ktoś chciał, to mam kontakt do tego pana.

Posted

Tweety napisał(a):
może ktoś ma chętnych na kociaczki 2-3 miesięczne,( ..... )

wydaje mi się że na takie "duże" małe kociaki jest jeszcze za wcześnie, kociaki dopiero zaczynają pojawiać się na świecie

Posted

wilczyca napisał(a):
wydaje mi się że na takie "duże" małe kociaki jest jeszcze za wcześnie, kociaki dopiero zaczynają pojawiać się na świecie

pojawiają się takie "nieterminowe", mamy taką dwójeczkę teraz i kilka sztuk 8-tygodniowych