kiwi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 black_sheep napisał(a):Od razu wiedziałam że to Kiwi!!!!!:multi: propaganda działa 24 godziny na dobe :D Quote
AgaG Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Popieram pomysł, by te koce itd dac do hotelu do Wieliczki, gdzie wciaż mamy psy bezdomne i te koce się zużywają. :cool3: :loveu: Quote
kiwi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 juz dawno z aga o tym myslimy, potrzebujemy kolorowej drukarki laserowej... kolorowe plakaty maja swietne działanie, duzo psow tak znalazło dom najtansza na alelgro kosztuje ok 800 zl, ale mzoe ktos z was ma jakas firme, ktora juz jakiejs nie potzrebuje i moglaby taniej sprzedac? niestety nie udalo mi sie nigdzie znalezc kolorowej drukarki laserowej uzywanej :( kolega ktory "siedzi" w takim sprzecie powiedzial mi ze one sa po prostu za nowe i nikt ich nie sprzedaje. aga juz nawet myslala o wzieciu kredytu ale to nie najlepszy pomysl... edit: znalazlam taka na angielskim e bay u w sumie to najtansza ktora mi sie udalo znalezc, ale to nadal 500 zl http://cgi.ebay.co.uk/Xerox-Phaser-6100-Laser-Colour-Printer_W0QQitemZ140061128026QQihZ004QQcategoryZ178QQrdZ1QQcmdZViewItem Quote
Brucio Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kiwi wplacilam na AFN 200zl ,ktore obiecalam dla Togo .Sa w skarpetce "Togo Krk "Przeznaczcie je na inne krakowskie biedaki . Quote
paulus Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 kiwi napisał(a): edit: znalazlam taka na angielskim e bay u w sumie to najtansza ktora mi sie udalo znalezc, ale to nadal 500 zl Kiwi, a dodaj do tego koszt przesyłki. Quote
kiwi Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 moja siostra na swieta jedzie do polski samochodem wlasnie z anglii to by przywiozla no ale skad wziac tyle w tak krotkim czasie? Quote
Perfi Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 chcialam tylko napisac ze z uwagi na skomplikowana sytuacje osobista musze niestety zrezygnowac z dogo czasowo po prostu nie wyrobie... nie zamierzam jednak rezygnowac z pomocy psom, bede jezdzila do schroniska co tydzien lub dwa, co wydaje mi sie wazniejsze... zagladne jak bede miala nudne zajecia albo nadmiar wolnego czasu :) komorki nie zamierzam zmieniac :) Quote
kiwi Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 plakaty bodzia, błagam bodzio musi isc do domu jak njaszybciej http://www.student.chemia.uj.edu.pl/~dcyktor/plakaty/bodziulo.doc Quote
Perfi Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 tutaj sa do pobrania plakaty perfidnych prosze o pomoc w rozwieszaniu Quote
Asior Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 te Twoje prerfidne "na żywo" (znaczy w telewizji) wygladaja zupełnie inaczej niż na zdjęciach :) Perfi i co dzwonił ktoś w sprawie szczeniaków???? Quote
Perfi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 http://www.webkupiec.pl/drukarki_laserowe_kolorowe.htm tu macie drukarki nawet za 250 tak jak mowilam w programie :) Quote
kiwi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 pperfi to jakas sciema, zobacz w opisach, albo jest tylko kaseta z czarnym tonerem albo wyraznie pisze ze to monochromatyczna drukarka :( kolorowa to u nich chyba znaczy czarna... Quote
sugarr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Perfi']http://www.webkupiec.pl/drukarki_laserowe_kolorowe.htm tu macie drukarki nawet za 250 tak jak mowilam w programie :) odzaj: Drukarka monochromatyczna Rozdzielczość mono: 600 x 600 dpi Rozdzielczość kolor: - Szybkość drukowania mono: 16 str./min. Szybkość drukowania kolor: - :( Quote
paulus Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Drukarka laserowa kolorowa: Brother HL 2030 Brother Parametry techniczne: Klasa produktu - Drukarka laserowa Druk w kolorze - Nie Obszar zastosowań - biurowy, domowy Szybkość druku (mono) - 16 str./min. Maks. rozmiar nośnika - A4 ... No faktycznie tylko jeden kolor :lol: Quote
kiwi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ponawiam pytanie, kto ma ochote na wycieczke do bochni w sobote albo niedziele? Quote
Anashar Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A moze obudowa tej drukarki jest poprostu kolorowa? :D Quote
Ela_and_Krzys Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 kiwi my jedziemy w okolice Lublina na weekend wiec nie da rady... z Kamilkiem mam nadzieje... Quote
kiwi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 perfi, ciebie to sie zarty trzymaja;) pudelek jest z buska zdroju, przyjedzie w weekend do krakowa, zbye mogl isc do nowego domu :) to jest kontakt od Pani Jasyrka - to jej znajomi, dzwonila zebym pudla zalatwla not o zalatwilam :) jak sie nie znjadzie nikt chetny to pojade busikiem jakims, mam nadzieje ze do bochni cos jedzie z krakowa:) Quote
Recommended Posts