Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Popieram pomysł, by te koce itd dac do hotelu do Wieliczki, gdzie wciaż mamy psy bezdomne i te koce się zużywają. :cool3: :loveu:

Posted

juz dawno z aga o tym myslimy, potrzebujemy kolorowej drukarki laserowej...
kolorowe plakaty maja swietne działanie, duzo psow tak znalazło dom
najtansza na alelgro kosztuje ok 800 zl, ale mzoe ktos z was ma jakas firme, ktora juz jakiejs nie potzrebuje i moglaby taniej sprzedac?
niestety nie udalo mi sie nigdzie znalezc kolorowej drukarki laserowej uzywanej :(
kolega ktory "siedzi" w takim sprzecie powiedzial mi ze one sa po prostu za nowe i nikt ich nie sprzedaje.
aga juz nawet myslala o wzieciu kredytu ale to nie najlepszy pomysl...

edit: znalazlam taka na angielskim e bay u w sumie to najtansza ktora mi sie udalo znalezc, ale to nadal 500 zl
http://cgi.ebay.co.uk/Xerox-Phaser-6100-Laser-Colour-Printer_W0QQitemZ140061128026QQihZ004QQcategoryZ178QQrdZ1QQcmdZViewItem

Posted

kiwi napisał(a):

edit: znalazlam taka na angielskim e bay u w sumie to najtansza ktora mi sie udalo znalezc, ale to nadal 500 zl

Kiwi, a dodaj do tego koszt przesyłki.

Posted

chcialam tylko napisac ze z uwagi na skomplikowana sytuacje osobista musze niestety zrezygnowac z dogo czasowo po prostu nie wyrobie... nie zamierzam jednak rezygnowac z pomocy psom, bede jezdzila do schroniska co tydzien lub dwa, co wydaje mi sie wazniejsze... zagladne jak bede miala nudne zajecia albo nadmiar wolnego czasu :) komorki nie zamierzam zmieniac :)

Posted

pperfi to jakas sciema, zobacz w opisach, albo jest tylko kaseta z czarnym tonerem albo wyraznie pisze ze to monochromatyczna drukarka :(
kolorowa to u nich chyba znaczy czarna...

Posted

Drukarka laserowa kolorowa: Brother HL 2030 Brother Parametry techniczne: Klasa produktu - Drukarka laserowa Druk w kolorze - Nie Obszar zastosowań - biurowy, domowy Szybkość druku (mono) - 16 str./min. Maks. rozmiar nośnika - A4 ...

No faktycznie tylko jeden kolor :lol:

Posted

perfi, ciebie to sie zarty trzymaja;)
pudelek jest z buska zdroju, przyjedzie w weekend do krakowa, zbye mogl isc do nowego domu :)
to jest kontakt od Pani Jasyrka - to jej znajomi, dzwonila zebym pudla zalatwla not o zalatwilam :)
jak sie nie znjadzie nikt chetny to pojade busikiem jakims, mam nadzieje ze do bochni cos jedzie z krakowa:)