kiwi Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 prosze was, niech ktos pilnie zawiaodmi age zbey zadzwonila do mnei an nr (12) 663 22 34 ja nie moge wykonac rozmowy wychodzacej a rozladowal mi sie telefon! nr agi 012 412 02 31! Quote
paulus Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='AgaG']Podaję rozliczenie: Ostatnio stan kasy na psy krakowskie wynosił 469 złote na psy krakowskie. Dziś przyszło 50 złotych od pańtwa Eliota a kilka dni temu od Irenki (mamy tymczasowej Atosa ) 1000 złotych Mamy więc 1519 złote na ratowanie psów krakowskich. Bardzo dziękujemy!!!!:loveu: :loveu: :loveu: __________________ ło matko 1000 zł Dziękujemy Irenko:Rose: Quote
black sheep Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='AgaG'] a kilka dni temu od Irenki (mamy tymczasowej Atosa ) 1000 złotych :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O rany! Aż tyle? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bukowski Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Elo, niestety nie przebrnę przez wszystkie posty więc zapytuję - czy prócz kaski potrzebujecie coś jeszcze (miski, koce...)? Myślę tu o Krakowie i Olkuszu. Quote
Perfi Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 elo ;) :evil_lol: w schronisku to sie wszytsko przyda... Quote
karusiap Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 dziewczyny ja bede miala sporo ocieplen...koldre,poduszke ,poszwy...wszytsko dam schronisku ale taka prosba..czy da sie tak by ktoras z was powsadzala to bidom by wiadomo bylo ze trafily do zmarznietych bid??czy trzeba dac pracownikom a oni porozdzielaja?? Quote
Perfi Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 jedynie z nas to zwierzak wchodzi sprzatac do boksow my sie boimy :cool3: Quote
karusiap Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 aha no rozumiem...tzn chodzi mi o to by te rzeczy naprawde trafily do psiakow..w sumie gdzie indziej moga...ale chodzi mi o to ze do tych najbiedniejszych a nie np do kitkow ktore chyba sa w budynku... Quote
Bukowski Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Perfi, czyli do Ciebie się zgłaszać? Może być tego bardzo dużo, ale póki co - zbiórka jest dopiero organizowana. Ja tu tylko pośredniczę (nie jestem z Krk), dałam komuś, kto tego może mieć dużo znać - za jakiś czas poznam szczegóły i się odezwę! Quote
black sheep Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Najlepiej by było to dostarczyć bezpośrednio do schroniska! Quote
noemik Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Perfi napisał(a):ja tam tylko wolontariuszka jestem ;) ale za to jaką! :D Sorki za offa, Ola, mam paczuszkę dla Ciebie od Fony. Zobaczym się jakoś? Quote
Perfi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 jasne :) w sobote w schronie? :razz: dzieki :loveu: Quote
Bukowski Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 eeeeem, ale ja mam dość daleko z Poznania do Krakowa, a osoba, która mi w zbiórce pomaga i tak lekko się nagimnastykuje... głupio byłoby ją prosić jeszcze o transport wszystkiego... :oops: Dobra, na razie poczekajmy aż się zbierze! Quote
black sheep Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A gdzieś bliżej was nie ma schronisk? Wydaje mi się, że nasze jest w miare zorganizowane. Widziałam na zdjęciach, że są schroniska z dużo gorszymi warunkami:( Quote
sugarr Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Czy ktoras z was jechala dzisiaj ?tramwajem? z czarnym jamniczkiem?? Jechalam w tramwaju i jakas pani mowila do swojej kolezanki: "Jechala dzisiaj taka dziewczyna z takim sliicznym jamniczkiem, no sliczny po prostu. I mi mowila ze jest wolontariuszka od tych psow. Jakie rzeczy ona mi opowiadala... Co ludzie z tymi psami robia, to ja w zyciu czegos takiego nie slyszalam... Biedne psiaki, ona je potem bierze do siebie do domu i je leczy" itp Brawo! Trzeba ludzi uswiadamiac na kazdym kroku :) Quote
kiwi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 to ja byłam :lol: Pani sie do mnie "przygadała" a akurat dzwoniła aga i gadalysmy o bezdomnych ;) bdemon chciał wywachac nos na jej futro z krakuł :evil: Quote
Bukowski Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Schronisk jest cała masa, jasna sprawa, ale akurat wywęszyłam kogoś w Krakowie, kto miałby takie dobra jak koce, miski, etc. raczej w dużej ilości - i pomyślałam o WAS! Kurza noga, szkoda by tego towaru było! Quote
sugarr Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 kiwi napisał(a):to ja byłam :lol: Pani sie do mnie "przygadała" a akurat dzwoniła aga i gadalysmy o bezdomnych ;) bdemon chciał wywachac nos na jej futro z krakuł :evil: Moze przez twoj avatar, ale jakos strzelalam ze pani mowi o Tobie:D Az chcialam sie wciac w rozmowe czy to moze blondynka byla i tak dalej, ale stwierdzilam ze nie wypada :D A wlasnie, o jej futrze tez mialam pisac! Quote
black sheep Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 sugarr napisał(a):Czy ktoras z was jechala dzisiaj ?tramwajem? z czarnym jamniczkiem?? Jechalam w tramwaju i jakas pani mowila do swojej kolezanki: "Jechala dzisiaj taka dziewczyna z takim sliicznym jamniczkiem, no sliczny po prostu. I mi mowila ze jest wolontariuszka od tych psow. Jakie rzeczy ona mi opowiadala... Co ludzie z tymi psami robia, to ja w zyciu czegos takiego nie slyszalam... Biedne psiaki, ona je potem bierze do siebie do domu i je leczy" itp Brawo! Trzeba ludzi uswiadamiac na kazdym kroku :) Od razu wiedziałam że to Kiwi!!!!!:multi: Quote
Perfi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bukowski napisał(a):Schronisk jest cała masa, jasna sprawa, ale akurat wywęszyłam kogoś w Krakowie, kto miałby takie dobra jak koce, miski, etc. raczej w dużej ilości - i pomyślałam o WAS! Kurza noga, szkoda by tego towaru było! jezeli ma problem z transportem to niech to jakos popakuje a my mozemy zawiesc :) np w jakies duuuze worki w jakiej dzielncy krk mieszka ta osoba? Quote
black sheep Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bukowski napisał(a):Schronisk jest cała masa, jasna sprawa, ale akurat wywęszyłam kogoś w Krakowie, kto miałby takie dobra jak koce, miski, etc. raczej w dużej ilości - i pomyślałam o WAS! Kurza noga, szkoda by tego towaru było! Aha, nie zrozumialam, myslałam, że z Poznania to będzie jechało... :) No szkoda by było:) Quote
Patia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 W hotelu bardzo potrzeba kocyków , ręczników itp. Quote
Recommended Posts