Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosze was, niech ktos pilnie zawiaodmi age zbey zadzwonila do mnei an nr (12) 663 22 34 ja nie moge wykonac rozmowy wychodzacej a rozladowal mi sie telefon!
nr agi 012 412 02 31!

Posted

[quote name='AgaG']Podaję rozliczenie: Ostatnio stan kasy na psy krakowskie wynosił 469 złote na psy krakowskie. Dziś przyszło 50 złotych od pańtwa Eliota a kilka dni temu od Irenki (mamy tymczasowej Atosa ) 1000 złotych Mamy więc 1519 złote na ratowanie psów krakowskich. Bardzo dziękujemy!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

ło matko 1000 zł Dziękujemy Irenko:Rose:

Posted

dziewczyny ja bede miala sporo ocieplen...koldre,poduszke ,poszwy...wszytsko dam schronisku ale taka prosba..czy da sie tak by ktoras z was powsadzala to bidom by wiadomo bylo ze trafily do zmarznietych bid??czy trzeba dac pracownikom a oni porozdzielaja??

Posted

aha no rozumiem...tzn chodzi mi o to by te rzeczy naprawde trafily do psiakow..w sumie gdzie indziej moga...ale chodzi mi o to ze do tych najbiedniejszych a nie np do kitkow ktore chyba sa w budynku...

Posted

Perfi, czyli do Ciebie się zgłaszać? Może być tego bardzo dużo, ale póki co - zbiórka jest dopiero organizowana. Ja tu tylko pośredniczę (nie jestem z Krk), dałam komuś, kto tego może mieć dużo znać - za jakiś czas poznam szczegóły i się odezwę!

Posted

eeeeem, ale ja mam dość daleko z Poznania do Krakowa, a osoba, która mi w zbiórce pomaga i tak lekko się nagimnastykuje... głupio byłoby ją prosić jeszcze o transport wszystkiego... :oops: Dobra, na razie poczekajmy aż się zbierze!

Posted

Czy ktoras z was jechala dzisiaj ?tramwajem? z czarnym jamniczkiem??
Jechalam w tramwaju i jakas pani mowila do swojej kolezanki:

"Jechala dzisiaj taka dziewczyna z takim sliicznym jamniczkiem, no sliczny po prostu. I mi mowila ze jest wolontariuszka od tych psow. Jakie rzeczy ona mi opowiadala... Co ludzie z tymi psami robia, to ja w zyciu czegos takiego nie slyszalam... Biedne psiaki, ona je potem bierze do siebie do domu i je leczy" itp

Brawo! Trzeba ludzi uswiadamiac na kazdym kroku :)

Posted

to ja byłam
:lol:
Pani sie do mnie "przygadała" a akurat dzwoniła aga i gadalysmy o bezdomnych ;) bdemon chciał wywachac nos na jej futro z krakuł :evil:

Posted

Schronisk jest cała masa, jasna sprawa, ale akurat wywęszyłam kogoś w Krakowie, kto miałby takie dobra jak koce, miski, etc. raczej w dużej ilości - i pomyślałam o WAS! Kurza noga, szkoda by tego towaru było!

Posted

kiwi napisał(a):
to ja byłam
:lol:
Pani sie do mnie "przygadała" a akurat dzwoniła aga i gadalysmy o bezdomnych ;) bdemon chciał wywachac nos na jej futro z krakuł :evil:

Moze przez twoj avatar, ale jakos strzelalam ze pani mowi o Tobie:D Az chcialam sie wciac w rozmowe czy to moze blondynka byla i tak dalej, ale stwierdzilam ze nie wypada :D
A wlasnie, o jej futrze tez mialam pisac!

Posted

sugarr napisał(a):
Czy ktoras z was jechala dzisiaj ?tramwajem? z czarnym jamniczkiem??
Jechalam w tramwaju i jakas pani mowila do swojej kolezanki:

"Jechala dzisiaj taka dziewczyna z takim sliicznym jamniczkiem, no sliczny po prostu. I mi mowila ze jest wolontariuszka od tych psow. Jakie rzeczy ona mi opowiadala... Co ludzie z tymi psami robia, to ja w zyciu czegos takiego nie slyszalam... Biedne psiaki, ona je potem bierze do siebie do domu i je leczy" itp

Brawo! Trzeba ludzi uswiadamiac na kazdym kroku :)

Od razu wiedziałam że to Kiwi!!!!!:multi:

Posted

Bukowski napisał(a):
Schronisk jest cała masa, jasna sprawa, ale akurat wywęszyłam kogoś w Krakowie, kto miałby takie dobra jak koce, miski, etc. raczej w dużej ilości - i pomyślałam o WAS! Kurza noga, szkoda by tego towaru było!

jezeli ma problem z transportem to niech to jakos popakuje a my mozemy zawiesc :) np w jakies duuuze worki w jakiej dzielncy krk mieszka ta osoba?

Posted

Bukowski napisał(a):

Aha, nie zrozumialam, myslałam, że z Poznania to będzie jechało... :) No szkoda by było:)