AMIGA Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ank@2 napisał(a):Ma 3 lata. oddany przez właściciela. :wallbash::wallbash::wallbash: Quote
Ank@ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 AMIGA napisał(a)::wallbash::wallbash::wallbash: Po trzech latach dziecko alergii dostało :diabloti: Quote
Asior Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 labek podobno już w nowym domku.. dobrze Monia mówiła, że nie ma sensu mu wątku zakładać ;) Quote
j3nny Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 UWAGA Suczka pilnie potrzebuje domu, inaczej trafi do schroniska!! [SIZE=3] Sunia ma niecale poltora roczku, jest bardzo towarzyską suczką, pięknie umaszczoną, lubi bawić się z dziećmi. W dzień jest w budzie, na noc jest zabierana do domu. Zdjęcia suni: Quote
Asior Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 wysłałam boksia do bokserów w potrzebie.... Quote
Soema Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 J3nny jaki jest powód oddania? Ja tak kocham boksery, mój TŻ też, sam ma sunie .. Ile ma czasu?:roll: Quote
j3nny Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Soema napisał(a):J3nny jaki jest powód oddania? Ja tak kocham boksery, mój TŻ też, sam ma sunie .. Ile ma czasu?:roll: nic więcej nie wiem, jak Foksia będzie na dogo to na pewno napisze Quote
weszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja mam chętną panią na bokserkę to podeślę to cudo. Kiwi ale piękne masz to znalezisko :loveu: Quote
AgaG Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 W niedzielę przyjeżdza ze wsi spod Kielc mała sunia 3 miesięczna od alkoholików, która teraz pod przyczepą mieszka :( No nie mogę jej nie pomóc. może ktoś się zlituje i da tymczas? ja pomoge w szukaniu domu? Quote
Asior Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 heeejjj j3nny... mam wieści od bokserów w potrzebie... Fundacja 'SOS bokserom' Witam, dziękujemy za informacje o suczce. Sprawdzimy sytuację. Jednak mam też pytanie: dlaczego w jej wątku jest dokładnie podane miejsce, w którym przebywa? Przecież rodowodowa oddawana suka, to wspaniały łup dla pseudohodowcy (bo jak się domyślam, nie jest wysterylizowana?)! Jeśli ma Pani kontakt z osobą, która założyła suczce wątek, prosiłabym, aby zwróciła jej Pani na to uwagę. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za informacje Zofia B..... Quote
nelson Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Słuchajcie, a czy hodowca został powiadomiony o tym co dzieje się z sunią ??? Może warto by skontaktować się z hodowcą Quote
Patia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bazarek : http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-dla-dzieci-do-11-iii-na-krakowskie-psiaki-132384/ Quote
Asior Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dodałam nowe zdjęcia psiaków z olkusza.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiaki-zabrane-przez-ktoz-z-olkuskiej-mordowni-129842/index14.html#post11865399 wątek Nerona ..staruszka z Olkusza http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-staruszek-neron-z-olkuskiego-schroniska-szuka-swojego-miejsca-132422/#post11865418 i załozyłam wątek Astowi odebranemu przez TOZ: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-2-letni-amstaff-justus-odebrany-z-interwencji-ktoz-u-pilnie-domek-132420/ WSZYSTKIE PSY NA ŁUŻYCKIEJ!!!! Quote
j3nny Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Asior']heeejjj j3nny... mam wieści od bokserów w potrzebie... juz done :oops: Quote
zuggert Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam, poproszę o przesłanie informacji (najlepiej nr telefonu) do właścicieli suczki na adres mailowy Fundacji SOS bokserom: adopcje@bokserywpotrzebie.pl Krzysztof Eggert Quote
Patia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 AgaG napisał(a):W niedzielę przyjeżdza ze wsi spod Kielc mała sunia 3 miesięczna od alkoholików, która teraz pod przyczepą mieszka :( No nie mogę jej nie pomóc. może ktoś się zlituje i da tymczas? ja pomoge w szukaniu domu? Aga mała to znaczy , że będzie nieduza gdy urośnie ? Quote
Faro Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 potrzebuję PILNIE kontakt do "Foksia i Dżekuś" - czy ktoś może mi podać go na pw ? Quote
Faro Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dziękuję wszystkim,którzy przesłąli mi kontakt - juz rozmawiałam z Foksia i Dżekuś. Dzięki za błyskawiczny odzew kochani. M Quote
Ank@ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czy ktoś będzie w niedzielę w schronisku??? WAŻNE :diabloti: Quote
AgaG Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Patia']Aga mała to znaczy , że będzie nieduza gdy urośnie ? szlak mnie trafia.. ona zagineła na tej wsi pod kiecami:roll::-(:-(:-( skad ja miałam brać, a miałaby dom od poniedziałku. nie wiadomo co ci alkoholicy z nią zrobili... może ktoś ma podobną, ale musi być mała w przyszłości. Quote
irenaka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 AgaG napisał(a):szlak mnie trafia.. ona zagineła na tej wsi pod kiecami:roll::-(:-(:-( skad ja miałam brać, a miałaby dom od poniedziałku. nie wiadomo co ci alkoholicy z nią zrobili... może ktoś ma podobną, ale musi być mała w przyszłości. Aga! A może dadzą się przekupić jakąś flaszką jak to takie "towarzystwo? Może nie wszystko stracone?:shake: Quote
AgaG Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 irenaka napisał(a):Aga! A może dadzą się przekupić akąś flaszką jak to takie "towarzystwo? Może nie wszystko stracone?:shake: dziewczyny z Kielc podobno tam były i psa nie ma..koszmar :( jakbym wiedziała wczesniej o jej losie to jakoś bym do hotelu upachała a teraz psa nie ma :roll::-( Quote
karusiap Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dostalam takiego maila: młoda suczka pilnie poszukuje domu. Została znaleziona wczoraj na skrzyżowaniu w centrum miasta, przez moja koleżankę. Zwierzak jest kochany, oswojony - pewno został porzucony przez właścicieli, bo miotał się jak szalony między samochodami. Jeśli macie możliwość i chęć przygarnięcia psiaka, proszę o kontakt z Basią:507 810 155 Sprawa jest pilna, ponieważ koleżanka która znalazła psa wyjeżdża w niedziele na 4 miesiące z Polski. Quote
Recommended Posts