Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA

Suczka pilnie potrzebuje domu, inaczej trafi do schroniska!!

[SIZE=3]

Sunia ma niecale poltora roczku, jest bardzo towarzyską suczką, pięknie umaszczoną, lubi bawić się z dziećmi.

W dzień jest w budzie, na noc jest zabierana do domu.
Zdjęcia suni:

Posted

Soema napisał(a):
J3nny jaki jest powód oddania? Ja tak kocham boksery, mój TŻ też, sam ma sunie .. Ile ma czasu?:roll:

nic więcej nie wiem, jak Foksia będzie na dogo to na pewno napisze

Posted

W niedzielę przyjeżdza ze wsi spod Kielc mała sunia 3 miesięczna od alkoholików, która teraz pod przyczepą mieszka :( No nie mogę jej nie pomóc. może ktoś się zlituje i da tymczas? ja pomoge w szukaniu domu?

Posted

heeejjj j3nny... mam wieści od bokserów w potrzebie...

Fundacja 'SOS bokserom'

Witam,

dziękujemy za informacje o suczce.
Sprawdzimy sytuację.

Jednak mam też pytanie: dlaczego w jej wątku jest dokładnie podane miejsce, w którym przebywa? Przecież rodowodowa oddawana suka, to wspaniały łup dla pseudohodowcy (bo jak się domyślam, nie jest wysterylizowana?)!
Jeśli ma Pani kontakt z osobą, która założyła suczce wątek, prosiłabym, aby zwróciła jej Pani na to uwagę.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za informacje
Zofia B.....

Posted

AgaG napisał(a):
W niedzielę przyjeżdza ze wsi spod Kielc mała sunia 3 miesięczna od alkoholików, która teraz pod przyczepą mieszka :( No nie mogę jej nie pomóc. może ktoś się zlituje i da tymczas? ja pomoge w szukaniu domu?

Aga mała to znaczy , że będzie nieduza gdy urośnie ?

Posted

[quote name='Patia']Aga mała to znaczy , że będzie nieduza gdy urośnie ?
szlak mnie trafia.. ona zagineła na tej wsi pod kiecami:roll::-(:-(:-( skad ja miałam brać, a miałaby dom od poniedziałku. nie wiadomo co ci alkoholicy z nią zrobili... może ktoś ma podobną, ale musi być mała w przyszłości.

Posted

AgaG napisał(a):
szlak mnie trafia.. ona zagineła na tej wsi pod kiecami:roll::-(:-(:-( skad ja miałam brać, a miałaby dom od poniedziałku. nie wiadomo co ci alkoholicy z nią zrobili... może ktoś ma podobną, ale musi być mała w przyszłości.

Aga! A może dadzą się przekupić jakąś flaszką jak to takie "towarzystwo?
Może nie wszystko stracone?:shake:

Posted

irenaka napisał(a):
Aga! A może dadzą się przekupić akąś flaszką jak to takie "towarzystwo?
Może nie wszystko stracone?:shake:

dziewczyny z Kielc podobno tam były i psa nie ma..koszmar :( jakbym wiedziała wczesniej o jej losie to jakoś bym do hotelu upachała a teraz psa nie ma :roll::-(

Posted

dostalam takiego maila:
młoda suczka pilnie poszukuje domu.

Została znaleziona wczoraj na skrzyżowaniu w centrum miasta, przez moja koleżankę. Zwierzak jest kochany, oswojony - pewno został porzucony przez właścicieli, bo miotał się jak szalony między samochodami.

Jeśli macie możliwość i chęć przygarnięcia psiaka, proszę o kontakt z Basią:507 810 155

Sprawa jest pilna, ponieważ koleżanka która znalazła psa wyjeżdża w niedziele na 4 miesiące z Polski.