Camara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja znowu z pytaniem :roll: czy ktoś z Nowej Huty będzie jechał jutro do programu? chodzi o przekazanie niedużej paczuszki Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Camara ja będe jechać, mieszkam na stoku... Quote
Ank@ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='missieek']kto jutro bedzie w Kundlu i moze pomoc przy psach ode mnie? beda 3 suczki p. Magda mowila mi ze beda 2 osoby wolne a moze znajdzie sie jeszcze jedna? prosze czy to nadal aktualne ? Bo zapytam jedną osobę :loveu: Missieek podaj kontakt do siebie (na pw). Quote
Ank@ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 wątek rodzeństwa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-2-staruszki-oddane-bo-wlasciciel-idzie-do-szpitala-130414/#post11693301 Quote
Camara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Asior napisał(a):Camara ja będe jechać, mieszkam na stoku... to lepiej być nie może :p daj mi na pw telefon - zdzwonimy się ok? Quote
missieek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ank@2 napisał(a):czy to nadal aktualne ? Bo zapytam jedną osobę :loveu: Missieek podaj kontakt do siebie (na pw). kontakt moze byc i tu 504 588 874 jest malutka szansa ze bedzie i malawaszka ale bardzo mala wiec nadal aktualne Quote
Ank@ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 wątek Azyla: http://www.dogomania.pl/forum/f96/krakow-azyl-szuka-domu-129290/ Quote
Ela_and_Krzys Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 karusiap napisał(a):Do oddania jest niespelna roczna sunia czarna spanielka.... Nie wiecie kto sie zajmuje spanielami? karusiap, wiesz coś więcej o tej spanielce? :oops: po Bimusiu (') mam słabość do tej rasy :oops: Quote
karusiap Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ela_and_Krzys napisał(a):karusiap, wiesz coś więcej o tej spanielce? :oops: po Bimusiu (') mam słabość do tej rasy :oops: Elu a jakie dokladnie informacje Cie interesuja? Sunia teraz pomieszkuje w piwnicy lub na podworku,a jej Pani ma b.ciezka sytuaccje osobista.Sunia chyab wychowywala sie z dzieckiem,ale ja sie podowiaduje wszytskiego. Quote
Ela_and_Krzys Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Miejsce każdego spaniela jest na kanapie :shake: Miałam spaniela przez 14 lat. Myślę jak pomóc. Quote
Asior Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Allegro dla małej Kłopotki :) PUSTY ZIMOWY PART I MALEŃSTWO W REKLAMÓWCE!!!! (542407773) - Aukcje internetowe Allegro Quote
karusiap Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 tunel dla kici na bazarku:) http://www.dogomania.pl/forum/f99/zapraszam-kocie-mamy-szeleszczacy-tunel-dla-kota-rewelacja-na-krakow-do-15-02-a-130446/#post11696129 Quote
ewikS Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 podobno na Ruczaju w okolicach Motoroli czyli za kampusem UJ biega rudy husky. Bez obroży ale podchodzi do ludzi. Być może komuś uciekł. Czy ktoś mógłby to sprawdzić? Quote
Tweety Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 missieek napisał(a):strzykawki: najwiecej idzie 2ml, ale przydadza sie tez 5, 10, 20 igly: najczesciej 0,7 (30mm) i 0,5, ale i 0,9 sie przydaja i jeszcze strzykawki insulinowki sie przydaja, tylko wazne aby mialy sciagane igly (czyli takie pojedynczo pakowane) a nie potrzebujesz glukozy? mam strzykawki, insulinówki, pyralginę w zastrzykach i jeszcze mam coś na wypieranie moczu, bo koteczka, która wzięłam wczoraj ze schronu umarła w ciągu kilku godzin :placz: Quote
edit_f Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 PIESEK, KTÓREGO FACET PRZYNIÓSŁ DO SCHRONU W WORKU PO KARTOFLACH RAZEM Z MILKĄ Pani Małgosi, która opiekowała się w schronie Milunią (która już ma domek) udało się znaleźć informacje o drugim piesku, którego razem z Milką w worku przyniósł do schronu "człowiek".. było to 6 listopada.. piesek jest mały, jasnobeżowy.. ma na imię Argo.. ma ok. 6 lat.. nr 25/11/08.. był na F6, ale zachorował i jest na izolatkach.. jakby ktoś do niego dotał i miał jakieś info, to proszę je tu wrzucić.. Quote
karusiap Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 super Edytko,wreszcie cos wiadomo bo Milunia ma super dom,a ta bida siedzi:( Quote
agamika Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 OGROMNA PROŚBA DO KOGOŚ ZMOTORYZOWANEGO JUTRO MUSZĘ POJECHAĆ DO AXELA... SA PEWNE KŁOPOTY- podobno strasznie niszczy (takie nietypowe dla młodych psów:angryy:) , NIE WIEM CZY NIE SKOŃCZY SIĘ ZABRANIEM GO DO HOTELU z powrotem :-(:placz:. JA JESTEM NIEZMOTORYZOWANA [SIZE=1](oczywiście za benzynę zwrócę) I WŁASNIE PRZEGLĄDAJĄC TERAZ STRONE MPK SIE DOWIEDZIAŁAM ZE MI DOJAZD POD ELEKTROCIEPŁOWNIE ZAJMIE OK GODZINY :oops: AXEL MIESZKA NA na ul.Osiedle zaraz pod elektrociepłownią Łęg (..autobus raz na godzinę ) godziny popołudniowe Quote
missieek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tweety napisał(a):a nie potrzebujesz glukozy? mam strzykawki, insulinówki, pyralginę w zastrzykach i jeszcze mam coś na wypieranie moczu, bo koteczka, która wzięłam wczoraj ze schronu umarła w ciągu kilku godzin :placz: glukoza, strzykawki, pyralgina przydadza sie preparat na wypieranie moczu w tej chwili nie ale moze ktos inny teraz by potrzebowal jaka nazwa? Quote
karusiap Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='agamika']OGROMNA PROŚBA DO KOGOŚ ZMOTORYZOWANEGO JUTRO MUSZĘ POJECHAĆ DO AXELA... SA PEWNE KŁOPOTY- podobno strasznie niszczy (takie nietypowe dla młodych psów:angryy:) , NIE WIEM CZY NIE SKOŃCZY SIĘ ZABRANIEM GO DO HOTELU z powrotem :-(:placz:. JA JESTEM NIEZMOTORYZOWANA [SIZE=1](oczywiście za benzynę zwrócę) I WŁASNIE PRZEGLĄDAJĄC TERAZ STRONE MPK SIE DOWIEDZIAŁAM ZE MI DOJAZD POD ELEKTROCIEPŁOWNIE ZAJMIE OK GODZINY :oops: AXEL MIESZKA NA na ul.Osiedle zaraz pod elektrociepłownią Łęg (..autobus raz na godzinę ) godziny popołudniowe Bedzie wesolo z Axelem isc sobie z konca swiata do Wieliczki:roll: Quote
weszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ponawiam prośbę od kaja555 o wizytę przedadopcyjną dla starej kotki Gamy z Tychów :oops: Pani podobno jest znana wolontariuszom. Mieszka w Prokocimiu czy Bieżanowie. Mam pani dane i tel. Ja z zasady nie podejmuję się wizyt dla "obcych" zwierząt a w kotach jestem "raczkująca" :oops: ale może ktoś dałby radę. Quote
j3nny Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ja bym chetnie pomogla, ale nawet do towarzystwa nigdy nie bylam na takiej wizycie i nie wiem jak to wyglada :( pomozcie koteczce prosze :-( Quote
kaja555 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kotka GAMA jest stara z niewydolnością nerek, może już niedługo pożyje. Od września mieszka w klatce w lecznicy - na ogłoszenia zero telefonów - dopiero teraz. To może być jej jedyna sznasa, Pani mieszka na Bieżanowie. Rok temu nic nie wiedziałam o kotach, nie byłam na żadnej wizycie adopcyjnej. Ale w pracy na terenie kopalni znalazłam chore i mnożące się koty. W przeciągu roku je wysterylizowałam i wyłapałam wszystkie młode, które mają teraz nowe domy. Gama po sterylizacji nie może wrócić na kopalnię, już wcześniej sobie tam nie radziła i żyje tylk dlatego że ma dobrą opiekę. W zeszłym roku po raz pierwszy poszłam na wizytę adopcyjną w sprawie kota z Bielska a też jestem "psiarą" i w życiu nie miałam kota w domu. Spisałam rzeczy o które mam się zapytać i na co zwrócić uwagę. I czy chce czy nie chce to koty mnie wybrały i wiele tych małych futer zależy ode mnie. Teraz jedno zależy od was, od tygodnia proszę, żeby ktoś sprawdził ten dom. Quote
wtatara Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 zadzwonie i na jutro sie umówie. tylko daj mi jakies wskazówki o co mam pytać. Służę tez pomocą później , jeśli by była taka potrzeba.Ja nie prowadze, ale poprosze męża. Quote
Recommended Posts