Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczyca napisał(a):
jutro i postaram się uzyskac jakieś informacje

wilczyco dziekuje:loveu:po Twoich inf prze tel nie wytrzymalysmy i pojechalysmy z agamika:)to on:multi:pierwszy raz ciesze sie ze pies jest w schronie:oops:ale juz nie chodzi po Opolskiej miedzy autami,,,jest ebzpieczny w pojedynczym boksie...zapisany jako wilczarz irlandzki (chyba)...trzeba szybko znalesc mu dom...

Posted

Gdzieś czytałam, że jakoś we wrześniu jakiś bardzo cenny wilczarz zaginął, ale był dość jasny i miał chyba pręgi

A jak już będą zdjęcia, to trzeba go ogłosić na charcim
[url=http://www.swiatchartow.net/]

Posted

a jelsi ktos ma w hotelu na siebie psa ze schronu to moze spodziewac sie kontroli KTOZ...wczoraj takowa mialam:)pan szukal Drwala i Apollo,a nie maja wpisane kto ejst wolontariuszem a kto nie,co zaoszczedziloby im czasu i chodzenia.
Fajnie,ze chodza,sprawdzaja ,ale po co tracic czas na wolontariuszy:shake:
Przynajmniej tyle,ze byl mily,mlody pan;)

Posted

trzeba wg mnei uważać z ogłaszaniem go jako rasowego ... bo wiadomo ze ze schroniska to jednak różnie wydają psy, a nie chciałabym go zobaczyć na łancuchu :shake: :oops:

Posted

Jutro rano jedziemy z karusiap do hotelu w Wieliczce , jeśli ktoś chętny to zapraszamy , wyjazd 8.00 :diabloti: z Prądnika Białego

jakby co to sms/tel np do mnie 889 628 346

Posted

karusiap napisał(a):
a jelsi ktos ma w hotelu na siebie psa ze schronu to moze spodziewac sie kontroli KTOZ...wczoraj takowa mialam:)pan szukal Drwala i Apollo,a nie maja wpisane kto ejst wolontariuszem a kto nie,co zaoszczedziloby im czasu i chodzenia.

jakiś rok temu była u mnie ksera :p:evil_lol: w sprawie gonza i kostka :)
I własnie mówiła do drugiej laski, ze muszą sobie zrobić liste takich domów, bo wielu wolontariuszy adoptuje na siebie i szkoda ich czasu.... jak widać chyba nie zrobili takiej listy ;)

Posted

wczoraj pod Tesko na Nowym Prokocimiu znalazlam blakajacego sie psa.Jest to sredniej wielkosci ,strszy z zacma pies ,bialo czarny ,taki dropiaty.Pies chodzil zdezorientowany miedzy samochodami,dobrze ze w torebce mialam smycz.
Zdjecie przeslalm do romiego ,bede go prosic o wkleieni.

Na przyjazd kierowcy ze schroniska czekalam 2,5 godziny ,poprostu mnie olali (zglosilam o 17,30),mial przyjechac kierowca kolo 19 poniewaz wczesniej mial interwencje gdzies na wroclawskiej ale jak sie okazlo przyjechal kierowca ktory przyszedl do pracy na nocna zmiane , a tamten pojechal sobie do domciu. Niestety pies musial trafic do schroniska bo po pierwsze nie mialm go czym zawiesc , po drugie ani w niepolomicach ani w podłęzu nie ma miejsc ,a po trzecie nie mam kasy, a jeszcze czekam na zabranie suczki z lancucha . :shake: ale jak tylko wydam Kubusia zawioze go do niepolomic i bedzie w kojcu z moja Dorcia zabrana niedawni ze schroniska.

Posted

Patia napisał(a):
Foksia , zostawiłaś ogłoszenie w tesco ?

niestety nie ale przeciez jak by sie zgubil to ja tam z nim spacerowalm 2,5 godz.W poniedzilek bede w pracy to wydrukiuje jakies ogloszenia bo w domu mam zepsuta drukarke .Zgosilam natomisat do schroniska i nikt takiego psa nie szukal:shake:

Posted

dostałam od koleżanki wiklinowy kosz dla psa. wymiary ok 70cmx50cm (owal).
przyda się komuś do hotelu? albo do schroniska? czy raczej przeznaczyć na bazarek?