Ela_and_Krzys Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Art pewnie nie mial adresowki? Sluchajcie, jak szukalismy ponad rok temu staruszka - spanielka Bima (ktory wstyd sie przyznac tez nie mial adresowki) to naprawde super efekt przyniosly ogloszenia w radio krakow. Tylko dzieki nim sie znalazl kilka wsi za Krakowem. Z tego co pamietam nie byly takie drogie i szly kilka razy dziennie... Quote
mar.gajko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nie miał. Ale tak, żeby ktoś obcy podszedł i odczytał, to on sobie nie da. Pamiętasz nr do tego Radia Kraków; jakis dział ogłoszeń? reklam? Quote
Ela_and_Krzys Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='mar.gajko']Nie miał. Ale tak, żeby ktoś obcy podszedł i odczytał, to on sobie nie da. Pamiętasz nr do tego Radia Kraków; jakis dział ogłoszeń? reklam? Nie pamiętam, Krzysiek poszedł tam po prostu i go pokierowali do jakiejś osoby. Generalnie byli bardzo pomocni. Wydaje mu się że to dział reklam ale byliśmy tacy zestresowani że nawet nie możemy odtworzyć :( Tu są numery http://www.radio-krakow.pl/www/home.nsf/ID/zest_kontakt_?OpenDocument Można w ogóle popróbować z krakowskimi stacjami... Quote
kiwi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 mar.gajko jesli mozesz to zostaw mi, odbiore po zajeciach mala zmiana planow 0 17 jade z pania, ktora twierdzi ze Larry jest jej do hotelu, potem po drodze do domu zbieramy patie i idziemy szukac patia wez latarke bo ja nie mam chyba sprawnej :( Quote
Ela_and_Krzys Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 kiwi jakbym wrocila do domu normalnie to zadzwonie do Ciebie - moglabym do Was dolaczyc ale sprobujmy z tymi stacjami radiowymi naprawde Bim sie znalazl tylko dzieki temu bo nie przyszloby nam do glowy szukac go 10 km prawie od Krakowa (14-letni pies!) Quote
mar.gajko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Radio muszę zostawić, niestety na jutro, dzisiaj żadną miarą sie nie wyrobię. Nie mogę wyjść z roboty, a potem tylko gorzej. Będzimy pół nocy plakatować, po powrocie z hotelu. Quote
Jagienka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Art się znalazł... Nie znam szczegółów. Quote
Perfi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 uff moj znajomy znalazl w podgorzu kilkumiesiecznego onka. pies ma juz dom, ale gdyby zglosil sie wlasciciel mozna tej pani co go wziela zaproponowac innego psa Quote
Faro Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Uciekinierowi nic sie nie stało, bardzo sie ucieszył gdy usłyszał wołającą go Luizę :loveu: - możecie spać spokojnie.:multi: Quote
Jagienka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Szczeniaki, które były ostatnio w kundlu nie mają domu!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2491679#post2491679 Quote
sugarr Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Od kogo jest ?ruda? jamniczka dlg. wlosa z 5 maluchami w hotelu? Quote
Jagienka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 sugarr a czy Ty wiesz, że Leda jedzie w niedziele do domu?? Quote
kiwi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dziekiz a podlinkowanie małych jagienka, zgodnei z dyspozycjami zmeiniłam tytuly w wytknietych tematach :) poza tym matko, co za jamniczka z maluchami?? Quote
sugarr Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ooo Leda do domu?! To swietnie!! :) Nie wiedzialam, cos mi chyba nie pokazuje nowych wypowiedzi w jej watku :/ A jamniczka.. Hmm ostatnio jak bylam to byla wyprowadzana na spacer i sie jakos dowiedzialam ze tez bezpanska, chcialam sie dowiedziec co kto wie o niej... 5 malych slicznych kuleczek i ona Quote
Camara Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jamniczka z dzieciakami jest od Frotki. Pisałam o niej trochę wcześniej na tym wątku (post 462) To ta psina z Zakopanego, której 2 szczeniaki spalono żywcem. Jamniczka ponoć ma już zaklepany domek, ale szczeniaki mają dopiero 4 tygodnie. Potrzebują domu - jak tylko będa w odpowiednim wieku do wydania. Frotka ma kłopoty z kasą za hotel !!!! Quote
kiwi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 niech frotki glowa nie boli za hotel, damy rade... Quote
Ela_and_Krzys Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Super ze Art sie znalazl To juz jest jakas prawidlowosc - jak tylko wydrukuje plakaty to okazuje sie ze sa juz niepotrzebne :) Oby tak dalej :) Quote
black sheep Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dostałam mail od empatii, że dzień bez furta jest w wielu miejscowosciach przekładany z powodu żałoby i z powodu że ulotki nie dochodzą bo listonosze strajkują. Czy w Krakowie jest tak jak było mówione, w tą sobote? Quote
Asior Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 owieczko odpisałam w temacieKrakowskiem nt. Dnia Bez Futra :] Nie odwołany :] Quote
black sheep Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tak wiem, to napisałam wcześniej:) Dzięks! Quote
Jagienka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='kiwi'] zgodnei z dyspozycjami zmeiniłam tytuly w wytknietych tematach :) W jednym jeszcze nie napisałam, ale widziałam, że happy end a w tytule jeszcze nie... o tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31915 i tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34391 Quote
Asior Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 oj Jagienka a Ty to się czepiasz :evil_lol: Quote
Jagienka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Asior napisał(a):oj Jagienka a Ty to się czepiasz :evil_lol: Musi byc porządek w krakowskich wątkach, ot co :diabloti: Quote
jotpeg Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 a widzialyscie/liscie ten watek??: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35050 Quote
Recommended Posts