AniaB Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 czy mozna pomóc tej suni z mojego postu powyzej..? Bardzo prosze... Quote
Jagienka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Biedny Zefirek ['] jego sposobem na przeżycie było zgrywanie pewnego siebie... biedne maleńkie umęczone ciałko :-( Tego białego tez kojarze, on cały czas spał, w różnych miejscach boksu... ilekroć go nie widziałam to spał... ciekawe czym on zawinił? :shake: Straszne to wszytsko, ale gdzie te maluchy stareńkie zabierać? Za co? I gdzie domów szukać? :-(:placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='karusiap']te boksy dla staruszkow nic juz nie daja,tam tez dzieja sie tragedie:( Biedny Zefirek... [*],kochany zadziorny dziadzius... On tylko pragnął byc kochany,zawsze sam z panem nie umial odnalesc sie w rzeczywistosci.:-( Pani Beatko a co ma ten z guzem?nowotwor?on byl operowany w schronie,jest wogole jakas szansa na wyleczenie tego?[/quote] Tak ,on byl operowany zaraz jak go skur.....oddali. Ale mial mocno zaawansowanego tego guza i musieli mu usowac az ze zwieraczem ,wiec jest podejżenie ze może nie trzymac kału ,ale to trzba by sprawdzic to sa tylko podejrzenia. Czy to sie całkiem zagoi tego nie wiem :shake: wiemjedno bardzo grzeczny i mily z niego piesek ale tez bardzo smutny i zamkniety w sobie. Quote
karusiap Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='AniaB']czy mozna pomóc tej suni z mojego postu powyzej..? Bardzo prosze...[/quote] Aniu ja mam obawy,ze przed kwarantanna nikomu nie wydadza..chyba ze by sie dogadac,ze ak sie zglosic wlasciciel to sie odda psa.... p.Beato jest szansa?pytam bo ja tam se srednio orientuje... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='karusiap']Aniu ja mam obawy,ze przed kwarantanna nikomu nie wydadza..chyba ze by sie dogadac,ze ak sie zglosic wlasciciel to sie odda psa.... p.Beato jest szansa?pytam bo ja tam se srednio orientuje...[/quote] Zawsze jest szansa , przeciez teraz jest przepełnienie wiec warunkowo napewno wydadza ,przeciez ja tez bralam tak fręzla. Jezeli pies byl wychudzony to długo sie musial błakać ,a jeżeli nie ma w schronisku zgłoszenia ,ze taki piesek zginał wiec jest małe prawdopodobienstwo że ze sie własciciel znajdzie. Aniu zadzwon do kierownika i powiedz mu historie tej suni i ze chcialas ja wzias do hotelu warunkowo oczywiscie ale ze watpisz żeby sie własciciel znalazł . Quote
kiwi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 nie wim kto ejst tajemniczą panią, która daje mój telefon jak ktoś ma problem z bezdomnym psem, ale dzisiaj miałam 4 telefony w tej sprawie - ktos znalazł psa i dzwoni bo ktoś mu dal numer. za niecały meisiac wyjeżdzam, mam jeszcze 3 egzmainy do zdania i miałam nic nowego już nie brać, bo mam jeszcze agi psiaki na głowie. dwa z tych psów musze jakos zagospodarować, ale wiecej nie jestem w stanie na siebie wziąć, nastepnych bede musiała odsyłac do azylu. Quote
AMIGA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 kiwi napisał(a):nie wim kto ejst tajemniczą panią, która daje mój telefon jak ktoś ma problem z bezdomnym psem, ale dzisiaj miałam 4 telefony w tej sprawie - ktos znalazł psa i dzwoni bo ktoś mu dal numer. za niecały meisiac wyjeżdzam, mam jeszcze 3 egzmainy do zdania i miałam nic nowego już nie brać, bo mam jeszcze agi psiaki na głowie. dwa z tych psów musze jakos zagospodarować, ale wiecej nie jestem w stanie na siebie wziąć, nastepnych bede musiała odsyłac do azylu. Do mnie też dzwonią ludzie w sprawie znalezionych psiaczków. Ale najczęściej mają mój numer tel. z ogłoszeń. Jutro rano jadę do hotelu w Lednicy Czy ktoś ma ochotę? Na 100% jest jedno miejsce a być może nawet 2 miejsca wolne Quote
Anetka83 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 AMIGA napisał(a): Jutro rano jadę do hotelu w Lednicy Czy ktoś ma ochotę? Na 100% jest jedno miejsce a być może nawet 2 miejsca wolne nie wiem czy Aga informowała... ja jadę na pewno :) Jak oczywiscie mogę:P Quote
AMIGA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Anetka83']nie wiem czy Aga informowała... ja jadę na pewno :) Jak oczywiscie mogę:P Tak, tak, dlatego własnie pisze, że jest jeszcze jedno miejsce. A co do drugiego jeszcze na 100% nie wiadomo, bo karusiap nie wie, czy może jechać Quote
Anetka83 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 no to super:) jeżeli mge prosic nr gg na priv...bo chcialabym w jakims miejscu sie umowic:) albo najlepiej tel...gdyz gg mi szwankuje Quote
karusiap Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='AMIGA']Tak, tak, dlatego własnie pisze, że jest jeszcze jedno miejsce. A co do drugiego jeszcze na 100% nie wiadomo, bo karusiap nie wie, czy może jechać niestety nie dam rady:( Quote
kiwi Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 AMIGA napisał(a):Do mnie też dzwonią ludzie w sprawie znalezionych psiaczków. Ale najczęściej mają mój numer tel. z ogłoszeń. Jutro rano jadę do hotelu w Lednicy Czy ktoś ma ochotę? Na 100% jest jedno miejsce a być może nawet 2 miejsca wolne z ogłoszenia była jedna, piesek juz w hoteliku:cool3: druga nie chciała podac ale juz wyjasniona od kogo, jeszcze dwa mi zostaja :) no nic, niech dzwonia, ja zwykle nie odmawiam ale czeka jeszcze sunia od AniB, ja tez trzeba zabrac ze schroniska. wiec rozum mi zapalił czerwona lampke i mowie ze juz wiecej nie dam rady niestety:shake: Quote
Anetka83 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 kiwi...mam pare zdjęc Michasia z hotelu i Nelly prześlę Ci jutro na maila jak chcesz Quote
kiwi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a mzoesz mi przesłac dzisiaj prosze? dominika.cyktor@gmail.com bo jutro bedzie po ptokach, do dziennika musze dzisiaj wyslac Quote
Anetka83 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 już wysyłam EDIT: chwilę to potrwa bo jest tego trochę :P Quote
sugarr Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Czy ktoś chciałby ze mną podjechać w piątek lub sobotę na Wrocławską 30 wyadoptować szczeniaka? Jestem bez auta, ale nie tyle szukam transportu co kogoś kto miałby czas mi towarzyszyć i pomóc sprawdzić czy dom odpowiedni, zawsze co dwie głowy to nie jedna Quote
black sheep Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Sugar to nie daleko mnie, ale nie wiem czy bede, a o ktorej w piatek? Sob. odpada:/ Quote
sugarr Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Najlepiej wieczorem, ale nie ustaliliśmy godziny, więc może powiedz kiedy miałabyś czas w piątek i dowiem się czy im pasuje, mi obojętne Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Poszukuje chetnego na 3-4 letniego spaniela ,rudo-białego, znaleziony zostal na poczatku czerwca na Os Ruczaj i nikt go nie szukal ,czeka po kastracji w schronisku na dom. Pies odbył obserwacje bo pani ktora go znalazła powiedzila ze ja pogryzl i jest agresywny .Oczywiscie z tego co mi mówiono zadnej agresji nie wykazuje. Zreszta nie tak dawno własciciele oddali swojego cocela mówiac ze gryzie dzieci ,a nikogo w schronisku nie ugryzl ,poszedł do domu z 10-11 letnim chłopcem i nic mi nie wiadomo żeby byl agresywny. Niestety nie mam zdjec bo dowiedzilam sie o nim wczoraj dzwoniac do schroniska w innej sprawie. Quote
kiwi Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 przywiozłam do hoteliku dwa nowe psiaki - jeden ejst jak miniatura wyżełka, brazowy i milutki, drugi z łata na klacie ;) niewielki, grubawy. oba fajne i miłe jakby ktos chciał ;) Quote
karusiap Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czy ktos moze podrukowac nam plakaty??Drwal,Majka , Odis i inne?? Quote
kiwi Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ja moge podrukować :) a macie gotowe? wyslij mi karusi mailem i napisz ile których chcecie. Quote
Recommended Posts