Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaG']Czy ktoś może odebrać Tosię (od Asiaf1) po sterylce od Doktora Kujawskiego i przewieźć na Ugorek?

No pięknie, ja już w domu, a byłam w Krakowie autem, to mogłam podjechać... Prosiłam o telefon jakby co:(

Posted

psinka w domku...jaka ona jest madra.nie moglismy trafic aona tak w jedna strone tylko chciala..no to poszlismy za nia w pewna brame a tam...jej domek:loveu:
oczywiscie na wieczor zostalo mi posprzatanie auta mojego TZ bo troszke sie psince zwymiotowalo...:evil_lol: hehehe
aha a ten jakby kocyk co Pawel dal dla niej to ja mam bo do prania bo przejazdzce dam i potem moge oddac czy dac do hoteliku czy jak wolicie:)

Posted

[quote name='AgaG']Byłoby świetnie gdyby:
- osoby wieszające plakaty naszych psów napisały gdzie je powiesiły,
- inne osoby zglosiły swoje adresy mailowe, na które mozna przesłać plakaty do wydrukowania

zak_monika@gmail.com czekam na jakies plakaty, moge sporo wydrukowac (dla kogos kto sam nie ma mozliwosci tez)

wieszam prawie codziennie i codziennie znikaja:/
w okolicach hali targowej, stradom, czasem na trasie z bagateli pod poczte gl.

Posted

Kraków pomocy!!!!!! ART uciekł pani wczoraj wieczorem. Do 1.20 łaziłyśmy po krzakach i wądołach i go szukały. Jak kamień w wodę. Będę potrzbować rąk do wieszania plakatów w szeroko rozumianych okolicach Ruczaju. Dziewczyny sprawdzajcie w schronie kwarantannę, uciakł w łąńcuszku zaciskowym i ze smyczą!!!!!!!!
Kto by mógł dzisiaj po południu, jutro, w weekend porozwieszac trochę plaków w okolicach Ruczaju. Proszę.

Posted

Mar.Gajko , czy jest plakat , czy trzeba robić?
Ja już wstawiam ogłoszenia gdzie się da, czy podać Twój numer telefonu , czy pani Bożeny?
Mogę jechać dziś szukać ale dopiero po pracy , koło 17 , mam walkie talkie , czy jak to się tam pisze , wezmę ze sobą ,gdzie ten Ruczaj jest?

Posted

nie wiem o ktorej wroce dzis z pracy, jesli bedzie to przed polnoca :) to moge troche plakatow sprobowac porozwieszac - mieszkam przy Obozowej (wiec okolice Kobierzynskiej)
ale z moim wychodzeniem z pracy bywa roznie
a podeslecie jakis plakat ktory mozna sobie wydrukowac?

Posted

mar.gajko napisał(a):
Plakaty wydrukuje Luiza zaraz. To okolice Kampusu UJ, Biblioteki Papieskiej, Kobierzyńskiej.

Perfi studiuje na kampusie, już do niej pisze.
W schronisku będziemy w sobotę, to się rozglądniemy.

Posted

o rany!!!
zglaszam sie do poszukiwan, wychodze z zajec ok 15 jestem w centrum miasta z kim moge sie zebrac??
moge zrobic plakat przed wybraniem si, ale mam zawalny dzien zajeciami wiec jak zrobi ktos inny to sie nie obraze

Posted

kiwi napisał(a):
o rany!!!
zglaszam sie do poszukiwan, wychodze z zajec ok 15 jestem w centrum miasta z kim moge sie zebrac??
moge zrobic plakat przed wybraniem si, ale mam zawalny dzien zajeciami wiec jak zrobi ktos inny to sie nie obraze

Dominiko, ja będe w lecznicy na Piłsudskiego płacić za Nortonka ok. 15 - 15.30; moge tam w teczce zostawić na Ciebie ogłoszenia?

Posted

Patia napisał(a):
Mar.Gajko , czy jest plakat , czy trzeba robić?
Ja już wstawiam ogłoszenia gdzie się da, czy podać Twój numer telefonu , czy pani Bożeny?
Mogę jechać dziś szukać ale dopiero po pracy , koło 17 , mam walkie talkie , czy jak to się tam pisze , wezmę ze sobą ,gdzie ten Ruczaj jest?

Gdybyś robiła to z nr telefony p. Bożeny - 0663 44 61 28 i drugim 0601 07 02 67.
Koniecznie trzeba napisać, że on jest lękliwy ale zupełnie nieagresywny.
I że jest nagroda za odnalezienie psa.

Posted

Na ruczaju sa przedszkola - na ul.Zachodniej nr 5 , na ul. Strąkowej, na Twardowskiego, na osiedlu Podwawelskim (dwa) . Tam przychodzi duzo ludzi mieszkających na osiedlu (Ruczaj, Podwawelskie) - jesli ktoś podjedzie z plakatami (najlepiej przed god.15 nim rodzice zaczna odbierać dzieci) to ja przed 14 podzwonie do Dyrekcji i poprosze by pozawieszano te plakaty na drzwiach wejściowych - wtedy każdy rodzic przeczyta - co Wy na to ? Czy ktoś będzie tam mógł zawieżć te plakaty ????

Posted

Marto ja dopiero jutro, wezmę urlop z roboty. dzisiaj mam tak zaprany dziwń w pracy, że nie moge się wyrwać. Jutro od rane będę się tam gdzies plątać po okolicy. Jessu, Art wróć do domu!!!