Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaG napisał(a):
kto moze pozyczyż klatke łapkę dla kota połdzikiego? pani pewna dostała mój nr od wetki i prosi o pomoc

na kiedy? bo u nas jutro będzie potrzebna (chyba, w zależności od miejsc na sterylki) ale przez weekend nie łapiemy nic

Posted

Tweety napisał(a):
na kiedy? bo u nas jutro będzie potrzebna (chyba, w zależności od miejsc na sterylki) ale przez weekend nie łapiemy nic

ta pani to emerytka, wiec ja my slę, że sie nigdzie nie wybiera w weekend, to ja jej powiem, że uda się z ta klatką.. super to się z nią dzwonię a potem z Tobą

Posted

czy ktoś jutro dałby rade pomóc jako osoba owarzysząca mnie i paulusowi w pzrewiezieniu psów do weta?
zabieramy 3 psy i mnie samej bedzie je bardzo trudno cala droge z wieliczki upilnowac, zwlaszcza ze astra jest bardzoz azdrosna o inne psiaki....
ok 12 wyjezdzamy - powrot pewnie po dobrych kilku godzinach...

Posted

jeszcze raz ja, bardzo was prosze :modla:
niekoniecznie age ktora sie zwija z bolu, ale kogos kto nie ma auta i zwykle nie daje rady pomagc a tu taka fucha :) boje sie ze sama nie zapanuje nad trojka...

Posted

mam chętnego pana który uwielbia koty na młodego kocurka lub kotkę wysteryliz. przyjechałaby jutro po niego, to syn sasaidki mojej mamy. Preferowane zielone oczy i jedna barwa futra, ale inne tez mile widziane :roll:

Posted

[quote name='AgaG']mam chętnego pana który uwielbia koty na młodego kocurka lub kotkę wysteryliz. przyjechałaby jutro po niego, to syn sasaidki mojej mamy. Preferowane zielone oczy i jedna barwa futra, ale inne tez mile widziane :roll:

u mnie same laciate lub starsze albo calkiem smarkate:shake:

Posted

Tweety napisał(a):
u mnie same laciate lub starsze albo calkiem smarkate:shake:

MOŻE BYĆ ŁACIATE, BYLT PRZYMILNE I PO STERYLCE I MŁODE..NIE MASZ NIC?

Posted

AgaG napisał(a):
MOŻE BYĆ ŁACIATE, BYLT PRZYMILNE I PO STERYLCE I MŁODE..NIE MASZ NIC?

a Noemik albo missieek nic nie mają takiego? bo ja mam albo smarkate całkiem albo starsze albo dość młode ale w leczeniu.
A jakie młode to ma być? do roku czy może do 3 lat też?

Jest ten kocurek u Kinyi ale on też w leczeniu i na razie średnio się prezentuje

Posted

Therion podaj mi proszę numer do niej.

Posted

liryka napisał(a):
czy ktos chetny na jutrzejszy hotelik?

Kasiu jakbys byla w hotelu to zostaw p.Tomkowi kropelki Majeczki,prosze.Powiedz,ze jak bede przyjezdzac to bede jej kropic ale zeby juz tam byly.

Posted

black_sheep napisał(a):
W hotelu nie ma miejsc zadnych?
Być może jak uda mi sie złapać jutro, bedę mieć starego spaniela:(

Myslę, że akurat teraz sa jakieś miejsca w hotelu w Lednicy

Posted

Przepraszam za off ale może ktoś z Was może polecić nianię dla 1,5 rocznego chłopczyka??? Opieka w Krakowie, ok. 8 godz. dziennie. Niania musi lubić psy :cool3: