Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buu, oczywiscie moja spostrzegawczosc mnie załatwiła :roll: no nic dzis do 20 w prcy to niepojade

Ale moze ktoś wybierałby sie w sob rano do hotelu ??? :razz: i zabrałby mnie :oops:

Posted

[quote name='agamika']buu, oczywiscie moja spostrzegawczosc mnie załatwiła :roll: no nic dzis do 20 w prcy to niepojade

Ale moze ktoś wybierałby sie w sob rano do hotelu ??? :razz: i zabrałby mnie :oops:

Jeśli o mnie chodzi to sobota owszem ale nie rano tylko popołudniem :)

Posted

super :multi: , ja jutro sie tylko dowiem tylko o której przyjeżdżają ludzie po świnki do adopcji ( buuuu zabierają mi Fredka :placz: ) ale mioało to być wczesnym popołudniem , wiec raczej sie wyrobie :razz:

Posted

podaję rozliczenie:

Podaję rozliczenie:

Było: przyszło 100 od prof. Leji, a 90 wpłaciłam Artwetowi za posrednictwem Pati (wyrywanie zębów małej suni wyrzucoenj z cieczką, 10 zło. odrobaczenie) mamy więc 538

jest: przyszło 130 złotych z bazarku Sylwinki:loveu::loveu: wielkie dzięki!! mamy więc 668. zaraz policzę ile z tego pojdzie na dług Wigusia...uf on siedzi i siedzi w hotelu

Sylwinka mi przywiozła osobiscie poduchę z bazarku za 17 złotych, która wylicytowałam, więc mamy 668+17 czyli 685 złotych

Posted

KRAKÓW - NOWY BIEŻANÓW!!

Dnia 25 kwietnia około godziny 18. znaleziono psa - kundelka!! Jest średniej wielkości, czarny podpalany, sierść dłuższa. Miał na sobie starą obrożę i smycz. Znaleziony na ŁĄKACH w okolicy PLACU TARGOWEGO w NOWYM BIEŻANOWIE. Znaleziony pies był jeszcze z dwoma innymi (POGRYZIONYMI) psami i suką z cieczką (suka była czarna, duża z łańcuszkiem na szyi).
ZNALEZIONY PIES PRZEBYWA TERAZ U UŻYTKOWNICZKI FORUM - Ank@2

Wszelkie pytania i informacje w związku ze znalezionym pieskiem należy kierować pod numer tel. 600854133.

!!!

Posted

no to pieknie,kolejny...z obroza i smycza,musial sie zgubic komus..mam nadzieje.
Ciezko bardzo o tymczasy teraz;/
manuelka co sie stalo z pozostalymi biegajacymi psami,o ktporych pisalas?

Posted

W Krakowie przebywa znaleziony kundelek, pilnie potrzebujący tymczasowego domu!!! Pies jest mały, ma smycz i obrożę. Rozwieszanie plakatów trwa, ale piesek nie ma gdzie nocować. POTRZEBNY NOCLEG DLA KUNDELKA! W dzień psa będziemy odbierać.

TYMCZAS POTRZEBNY NATYCHMIAST!!

NUMER TEL: 600854133

manuelka93 i Ank@2

!!!

Posted

przedstawiam wam tosie :)
Foksia mi ja przywiozła z krakowskiego schorniska, nie sprzedała sie na giełdzie...
tosia ma 2 miesiace i jest bardzo rezolutna, charakterną suczka

musze ja szybko wydac...
bo starsznie fajna, zobaczcie jak mi do płytek pasuje...

Posted

Błagam o DT dla psiaka. Moze u mnie spać tylko dzisiaj, już jutro zawiozę go do schroniska - nie mam miejsca w domu.
Piesek jest nadzwyczaj łagodny , pozwala z sobą zrobić wszystko.
moj numer 600854133
Jeszcze raz bardzo proszę o DT.

Posted

ja jest zamieszana w całą tę akcję - już wszystko tłumaczę.
Wczoraj byłam na rolkach i zauważyłam gromadkę psów biegającą po ulicach. Za pierwszym razem 4 psiaki uciekły przede mną, za drugim razem ( godzinę później) nie dałam za wygraną i biegałam w rolkach po łąkach. Chciałam złapać choć jednego psiaka i udało się. Złapałam kundelka średniej wielkości, piesek młody w wieku 1- 2 lat. Sierść półdługa, szorstka, czarna podpalana.Ogonek długi zawinięty, uszy stojące. Piesek jest prze kochany, łagodny i pozbawiony w 100% agresji. Pozwala robić z sobą wszystko. Grzecznie jeździ autobusem, umie chodzić na smyczy i w kagańcu. Jedynym jego minusem jest to,. że przywiązał sie do mnie i kiedy mnie nie widzi szczeka. Ostatniej nocy cały czas szczekał i tymczasowa opiekunka miała z tego powodu problemy.
Po za Brutuskiem na łąkach była jeszcze duża suka, za którą biegały dwa średnie kundelki. Suczka była czarna, włos krótki, uszy stojące i długi ogon. Na szyi łańcuszek ( chyba pół zaciskowy). I dwa kundelki, jeden cały szary, można powiedzieć srebrny, długa sierść, bez obroży. Drugi rudy, długa sierść. TE dwa pieski cały czas gryzły się o sukę i wykazywały agresję, dlatego ich nie złapałam.