agamika Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104797 Watek Bendziego ;) Quote
AMIGA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dzięki, że nie śpi ktoś by spać mógł ktoś ;). A zresztą w moim podpisie jest banerek Benjego :p Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 erka napisał(a):Niestety nasza sunia za duża:placz::placz::placz:. W niedzielę mogłybyśmy ja zabrać z powrotem do Kielc, ale nie mam jej gdzie przetrzymać od środy do niedzieli. Czy ktoś mógłby pomóc?\ erka podaje na pw jeszcze jeden nr.telefonu ,o tej pani zapomnilam że chce cos małego kudlatego ,a przed chwilka do mnie zadzwoniła przypomniec sie .Pani mieszka w chrzanowie ,ma dom z ogrodem ale wypytaj jej bo ma jednego dużego psa w kojcu ,a małego chce do przytulania na lózko . Napewno trzeba tam podjechac z mała jak by chciła ja zobaczyc . Quote
Ank@ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja się z kotem ( ze wsi ) do sterylki przypominam Quote
agamika Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Tweety']Mam dostęp do darmowych sterylek, tylko proszę o kontakt w przyszłym tygodniu, bo do końca tego na pewno mnie nie będzie Ank@2wróc sie na watu do tyłu znajdż kiedy Tweety to napisała, bo ja nie pamietam i neiwiem czy przyszły tydzien to juz ten czy następny dopiero i skontaktuj sie z Tweety,bo ona to do Ciebie pisała Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ank@2 napisał(a):Ja się z kotem ( ze wsi ) do sterylki przypominam agamika, dzięki :loveu: a Ty, Ank@2 przedzwoń do mnie (505 052 892) to umówimy się Quote
Perfi Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 uwazajcie na kleszcze! ostatnio bylismy z psem na spacerze w lasku i oblazly nas jak mrowki! na szczescie zaden sie nie wgryzl, pies po spacerze na wszelki poszedl pod prysznic. Quote
Jagienka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Perfi']uwazajcie na kleszcze! ostatnio bylismy z psem na spacerze w lasku i oblazly nas jak mrowki! na szczescie zaden sie nie wgryzl, pies po spacerze na wszelki poszedl pod prysznic. Nooo ja już z mojego psa 5 wyjełam (a jest zakropelkowana przeciwko), a to dopiero początek :crazyeye: W tamtym roku przez całe wakacje miała 5. Zapraszamy do Majeczki. Waży 5 kg, jest stareńka... i ktos sie jej pozbył, wyrzucając na ulicę. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109718 Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Bardzo prosze o DT na jedna noc dla Majeczki,z soboty na niedziele....jest bardzo grzeczna babcia,spi caly czas prawie.Bardzo nie chce by musiala spedzic te noc w boksie:( Quote
liryka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Majeczka jest spiącą królewną - to zaszczyt ją gościć :) Quote
sugarr Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A akceptuje inne psy? Ja na jedną noc raczej bez problemu Quote
Jagienka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 sugarr napisał(a):A akceptuje inne psy? Ja na jedną noc raczej bez problemu sugarr, ona tak różnie... jak podeszła do Nas przyjaźnie nastawiona labka to mała ja obwarczała a jak tamata ja obwachiwała nic sobie nie robiąc z warkotu to tak w powietrzu kłapneła w strone tamtej, więc raczej wskazana izolacja chyba... tzn to jest okruch, więc Portosowi nic by nie zrobiła, tylko nie wiem jak on reaguje na warkoczące małe stare... :eviltong: Quote
sugarr Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To może lepiej nie ryzykować, tzn z Portosem to jest różnie, na ogół nic sobie nie robi z takich jazgotów małych, ale czasami się najeży, odszczeka, warknie i za chwilę oba gotowe do bójki. A nie mam za bardzo jak odseparować w razie czego. Ale jakby się nic innego nie znalazło, to można spróbować, jeszcze pogadam z mamą co ona o tym myśli Quote
liryka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hmm...na spacerze - przy mijaniu sie z innym psem jest bojazliwa i przechodzi na druga strone czlowieka, ale jesli jakis podbiegnie - stoi nieruchomo i daje sie obwachac, sama raczej unika. w psim sklepie okopala sie w rogu i nastroszyla, kiedy weszla starenka bokserka i chciala sie przywitac - nie warczala, ale wargi juz podchodzily w gore. na koty zupelnie nie reaguje Quote
liryka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 uprzejmie zawiadamiam, ze dzis i jutro moge sluzyc transportem w dowolnych odleglosciach i wymiarach czasowych, wiec jesli cos potrzeba, dajcie znac Quote
Ank@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mojej koleżance zaginął kot, a raczej kotka. Młoda ok. roku. Wabi się Tośka. Jeżeli ktoś by ją zobaczył proszę o kontakt na numer 513074373 lub 0126573426 Uciekła wczoraj. Quote
Ank@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 W Bieżanowie - Prokocimiu. Nie ma jej już długo, to kotek domowy, nigdy nie wychodziła z domu, a wczoraj jeszcze padało. Quote
Perfi Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wlasnie wyjelam psu kleszcza :-( nie ma rumienia wokol ukaszenia wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... czy u nas w krk jest obszar epidemiologiczny? slyszal ktos o zachorowaniu na babeszjoze w krakowie? Quote
AMIGA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Perfi napisał(a):wlasnie wyjelam psu kleszcza :-( nie ma rumienia wokol ukaszenia wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... czy u nas w krk jest obszar epidemiologiczny? slyszal ktos o zachorowaniu na babeszjoze w krakowie? Niestety tak, ale nie jest to jeszcze bardzo częste jak np na Mazurach, czy w okolicach Warszawy Quote
Ela_and_Krzys Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Perfi napisał(a):wlasnie wyjelam psu kleszcza :-( nie ma rumienia wokol ukaszenia wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... czy u nas w krk jest obszar epidemiologiczny? slyszal ktos o zachorowaniu na babeszjoze w krakowie? Fuksowi wyjęliśmy jakieś 5 kleszczy w ubiegły weekend, mimo Frontline'u. Negatywnych objawów na razie brak. W ubiegłym roku były sporadyczne przypadki babeszjozy w małopolskim (pytaliśmy w krakvecie) ale zdecydowanie, zdecydowanie mniej niż np w lubelskim. Oby to się utrzymało... Quote
AgaG Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Kto się ulituje nad jamnikiem Tupetem i zaiwezaie go domku w Liszkach z hotelu w ten weekend? prosze o smsa na numer 501 801 553 to podam dane państwa, ksiazeczka psa jest u kiwi. bardzo proszę :loveu::lol: Quote
haank Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ja zmieniłam frontline na adventixa bayera i narazie zaden paskudny kleszcz sie nie pojawił a spacerki w puszczy w niepolomicach :) Slłyszałam, że obecnie ten srodek (adventix) jest lepszy. Quote
karusiap Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Czy ktos jutro rano nie ma ochoty na wizyte w hoteliku?Musze zawiesc sunieczke,ktora wraca z adopcji:angryy: Quote
Recommended Posts