Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak pisałam na forum-boksery , cene oraz sposób dystrybucji kalendarza podam pod koniec listopada przed rozpoczęciem jego "lokalnej promocji" . Chciałam tylko poinformować, ze taki kalendarz od grudni bedzie w sprzedaży, by potencjalni nabywcy nie spieszyli sie z zakupem kalendarzy (w końcu każdy kupuje na nowy rok jakis kalendarz - może spodoba sie właśnie ten ???)

Posted

Camara napisał(a):
jak nie znajdzie się innego rozwiązania to Frotka przywiezie rodzinkę dziś do hotelu... problem oczywiście w opłatach :cool1:

no i jeżeli uda się złapać jamnisię, bo po nocnych wydarzeniach jest przerażona i nie daje podejść do siebie :-(

Camaro juz rozmawiałam wczoraj na ten temat z Frotką, żeby się kasa nie martwić coś tam jest w naszej wspolnej krakowskiej kasie i będziemy na zasadzie "zawsze za krótkiej kołdry" dawać gdzie potrzeba najbardziej. Frotka mi w nocy obiecała, że wobec tego transport załatwia. Da mi znac, jak pieseczki będą w hotelu.

Posted

[quote name='AgaG']Camaro juz rozmawiałam wczoraj na ten temat z Frotką, żeby się kasa nie martwić coś tam jest w naszej wspolnej krakowskiej kasie i będziemy na zasadzie "zawsze za krótkiej kołdry" dawać gdzie potrzeba najbardziej. Frotka mi w nocy obiecała, że wobec tego transport załatwia. Da mi znac, jak pieseczki będą w hotelu.

Aga wiem o tej rozmowie, ale Frotka miała duże opory z wykorzystaniem tej "krótkiej kołderki"

No i proszę o nastawianie uszu na wiadomości o chętnych na szczeniory
- całe stado rozlokowane po domach tymczasowych (od Frotki)
- czteromiesięczna 2 kg. szczeniorka (nowa - wiadomość na pw)
- kieleckie koleżanki proszą o pomoc w adopcji Kubusia
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33497&page=11
- i mała prywata ;) "moje" podhalanki. Jedna dziś pojechała do domu tymczasowego, który być może okaże się ostatecznym. Druga jest na tymczasie i na pewno szuka domu. Ma około 10 miesięcy jest śliczna ale jak to pies z podhala potwornie zaniedbana i bojaźliwa. Absolutnie nie agresywna... jak na podhalana to po prostu szczeniak. Do wychowania od podstaw

Posted

Ponieważ w tym tygodniu GW wypieła się na bezdomne psy i nie wydrukowała żadnego ogłoszenia, to niestety na poniedziałek 20 listopada przejdą wszystkie ogłoszenia z tego tygodnia.

Na 27:
- mała sunia z wątku jw (o ile nie znajdzie domu do tego czasu)
- szczeniak
- no i Art ??? lub Ciapek

Posted

Jeśli byłaby taka możliwość to ja ponownie zgłaszam kielecką dalmatynkę. Babeczka po znalezieniu transportu zrezygnowała. Dół!!!!!!!!!!!!!

Z innych newsów w sobotę jadę do hotelu autem. Chce ktoś jechać?????????????? To proszę o sesemes.

Posted

tarantino... ja się powieszę :shake:

wlasnie odkrecałam dalmatynke, zeby miejsce sie nie marnowalo... a tu takie wiesci :cool1:
juz za poźno na ponowne odkręcenie :shake:

Posted

Camara, babka zadzwoniła dziś po południu, jak już był transport nagrany :mad:
Kiwi, to jest sunia z Kielc. Miała iść do mnie na tymczas, ale rzuciła się na moje psy i pogryzła psa sąsiada :diabloti: Do ludzi super, do psów... hm...........

Posted

[quote name='Faro']Kierując sie "lokalnym patriotyzmem" podaję "oficjalnie" najpierw na krakowskim wątku informacje : udało sie zrealizować to o czym niektórzy wiedzieli , ale dzielnie trzymali w tajemnicy : wczoraj zamknęliśmy "nasz" kalendarz "metamorfozy serc 2007" - zainteresowanych zapraszam tu :
http://forum.boksery.pl/tematy13/kalendarz-quotmetamorfozy-serc-2007-quot-vt3706.htm#67105

Dodam tylko , ze pomysł zrodził sie pod wpływem założonej na dogomanii przez Patię galerii "METAMORFOZY"
- dlaczego serc ? chciałam pokazać jak mądrą miłością i sercem mozna zmienić los psiaka . NAWET JEŚLI WYDAJE SIĘ, ZE SYTUACJA JEST BEZNADZIEJNA . Jeśli pod wpływem tego kalendarza przez mądrą adopcję uda sie uratować choć o jedno psie istnienie więcej to będzie super (choć mam nadzieję, ze dzięki pozyskanym z jego sprzedaży środkom uratujemy więcej psiaków)
Psiaki z kalendarza to "bohaterowie" dogomanickich lub z "forum-boksery" wątków . Z przyczyn technicznych (jakość zdjęcia ze schroniska) nie udało sie umieścic historii największej chyba metamorfozy - Serwa , ale bardzo dziękuje Irmie za odpowiedź na ma prośbę i gotowośc pomocy .

Strasznie jestem dumna, bo w kalendarzu jest mój Denisek:loveu: :loveu: :loveu:.
Tylko ja się kiedyś wygadałam, i to na forum o kalendarzu:oops: Ale wiedziała o tym chyba tylko AgaG, za co przepraszam...
Już nie mogę się doczekać jak będę mieć kalendarz:)
Duma mnie rozpiera, taki Denisek jest tam śliczny!

Posted

Dzięki za rade Perfi, ale ja własnie ucze się robić na drutach i sprawie rodzince szaliczki:diabloti: Ale tak na poważnie, to chyba babci kupie, bo nikt inny do głowy mi nie przychodzi. No bo ja dostane gratis:eviltong: Ale łądny Denisek jest, prawda?

Posted

No to ja się pochwalę , październik - moja córcia z Dudkiem , listopad- mój Maks :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Cała moja rodzina kupi kalendarze:multi:

Posted

kiwi napisał(a):
to ta dalmatynka w hotelu to jest bezdomna?
a ja myslalam ze prywatna... :(

kiwi Ty widziałaś chiquite, a ona prywatna jest tarantino :cool3: no chyba, że ostatnio widziałaś, a nie wtedy ze mną..

Posted

elik przekazała mi nowitkie karimaty i podusie dla psiaków w hoteliku :loveu: I jak wymierzymy budy to psiaki dostaną uszyte przez cioteczkę elik ocieplenia do bud :iloveyou:
Jutro wszystko przywioze do hotelu...