Patia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Faro , popłakałam się !!! Gdzie i kiedy można kupić ten kalendarz ! Faro !!!:calus: Quote
Faro Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tak jak pisałam na forum-boksery , cene oraz sposób dystrybucji kalendarza podam pod koniec listopada przed rozpoczęciem jego "lokalnej promocji" . Chciałam tylko poinformować, ze taki kalendarz od grudni bedzie w sprzedaży, by potencjalni nabywcy nie spieszyli sie z zakupem kalendarzy (w końcu każdy kupuje na nowy rok jakis kalendarz - może spodoba sie właśnie ten ???) Quote
noemik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 juz sie nie moge doczekac!!!!! Ja chce piec sztuk! Kalendarz jest sliczny.:):lol: Quote
AgaG Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Camara napisał(a):jak nie znajdzie się innego rozwiązania to Frotka przywiezie rodzinkę dziś do hotelu... problem oczywiście w opłatach :cool1: no i jeżeli uda się złapać jamnisię, bo po nocnych wydarzeniach jest przerażona i nie daje podejść do siebie :-( Camaro juz rozmawiałam wczoraj na ten temat z Frotką, żeby się kasa nie martwić coś tam jest w naszej wspolnej krakowskiej kasie i będziemy na zasadzie "zawsze za krótkiej kołdry" dawać gdzie potrzeba najbardziej. Frotka mi w nocy obiecała, że wobec tego transport załatwia. Da mi znac, jak pieseczki będą w hotelu. Quote
Therion Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja zamawiam 2 sztuki kalendarza jest wysmienity. Quote
Camara Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='AgaG']Camaro juz rozmawiałam wczoraj na ten temat z Frotką, żeby się kasa nie martwić coś tam jest w naszej wspolnej krakowskiej kasie i będziemy na zasadzie "zawsze za krótkiej kołdry" dawać gdzie potrzeba najbardziej. Frotka mi w nocy obiecała, że wobec tego transport załatwia. Da mi znac, jak pieseczki będą w hotelu. Aga wiem o tej rozmowie, ale Frotka miała duże opory z wykorzystaniem tej "krótkiej kołderki" No i proszę o nastawianie uszu na wiadomości o chętnych na szczeniory - całe stado rozlokowane po domach tymczasowych (od Frotki) - czteromiesięczna 2 kg. szczeniorka (nowa - wiadomość na pw) - kieleckie koleżanki proszą o pomoc w adopcji Kubusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33497&page=11 - i mała prywata ;) "moje" podhalanki. Jedna dziś pojechała do domu tymczasowego, który być może okaże się ostatecznym. Druga jest na tymczasie i na pewno szuka domu. Ma około 10 miesięcy jest śliczna ale jak to pies z podhala potwornie zaniedbana i bojaźliwa. Absolutnie nie agresywna... jak na podhalana to po prostu szczeniak. Do wychowania od podstaw Quote
Camara Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ponieważ w tym tygodniu GW wypieła się na bezdomne psy i nie wydrukowała żadnego ogłoszenia, to niestety na poniedziałek 20 listopada przejdą wszystkie ogłoszenia z tego tygodnia. Na 27: - mała sunia z wątku jw (o ile nie znajdzie domu do tego czasu) - szczeniak - no i Art ??? lub Ciapek Quote
mar.gajko Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Camaro daj może Ciapka; on już dawno nie zaszczycał żadnych ogłoszeń. Quote
tarantino100 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jeśli byłaby taka możliwość to ja ponownie zgłaszam kielecką dalmatynkę. Babeczka po znalezieniu transportu zrezygnowała. Dół!!!!!!!!!!!!! Z innych newsów w sobotę jadę do hotelu autem. Chce ktoś jechać?????????????? To proszę o sesemes. Quote
Camara Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 tarantino... ja się powieszę :shake: wlasnie odkrecałam dalmatynke, zeby miejsce sie nie marnowalo... a tu takie wiesci :cool1: juz za poźno na ponowne odkręcenie :shake: Quote
kiwi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 to ta dalmatynka w hotelu to jest bezdomna? a ja myslalam ze prywatna... :( Quote
tarantino100 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Camara, babka zadzwoniła dziś po południu, jak już był transport nagrany :mad: Kiwi, to jest sunia z Kielc. Miała iść do mnie na tymczas, ale rzuciła się na moje psy i pogryzła psa sąsiada :diabloti: Do ludzi super, do psów... hm........... Quote
black sheep Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Faro']Kierując sie "lokalnym patriotyzmem" podaję "oficjalnie" najpierw na krakowskim wątku informacje : udało sie zrealizować to o czym niektórzy wiedzieli , ale dzielnie trzymali w tajemnicy : wczoraj zamknęliśmy "nasz" kalendarz "metamorfozy serc 2007" - zainteresowanych zapraszam tu : http://forum.boksery.pl/tematy13/kalendarz-quotmetamorfozy-serc-2007-quot-vt3706.htm#67105 Dodam tylko , ze pomysł zrodził sie pod wpływem założonej na dogomanii przez Patię galerii "METAMORFOZY" - dlaczego serc ? chciałam pokazać jak mądrą miłością i sercem mozna zmienić los psiaka . NAWET JEŚLI WYDAJE SIĘ, ZE SYTUACJA JEST BEZNADZIEJNA . Jeśli pod wpływem tego kalendarza przez mądrą adopcję uda sie uratować choć o jedno psie istnienie więcej to będzie super (choć mam nadzieję, ze dzięki pozyskanym z jego sprzedaży środkom uratujemy więcej psiaków) Psiaki z kalendarza to "bohaterowie" dogomanickich lub z "forum-boksery" wątków . Z przyczyn technicznych (jakość zdjęcia ze schroniska) nie udało sie umieścic historii największej chyba metamorfozy - Serwa , ale bardzo dziękuje Irmie za odpowiedź na ma prośbę i gotowośc pomocy . Strasznie jestem dumna, bo w kalendarzu jest mój Denisek:loveu: :loveu: :loveu:. Tylko ja się kiedyś wygadałam, i to na forum o kalendarzu:oops: Ale wiedziała o tym chyba tylko AgaG, za co przepraszam... Już nie mogę się doczekać jak będę mieć kalendarz:) Duma mnie rozpiera, taki Denisek jest tam śliczny! Quote
Perfi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 b_s jakby tam byl moj pies tobym calej rodzinie sprawila pod choinke :diabloti: Quote
black sheep Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dzięki za rade Perfi, ale ja własnie ucze się robić na drutach i sprawie rodzince szaliczki:diabloti: Ale tak na poważnie, to chyba babci kupie, bo nikt inny do głowy mi nie przychodzi. No bo ja dostane gratis:eviltong: Ale łądny Denisek jest, prawda? Quote
Patia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 No to ja się pochwalę , październik - moja córcia z Dudkiem , listopad- mój Maks :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cała moja rodzina kupi kalendarze:multi: Quote
Perfi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 eeeeee no to ja tez musze jakas bide wziasc w tym roku moze na przyszly rok sie zalapie :eviltong: ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 kalendarz cudny tez kupimy :) moze Fuksiak tez sie kiedys gdzies zalapie :) Quote
Perfi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 bardzo bym prosilao pomoc w szukaniu domku dla tej suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2451274#post2451274 Quote
Jagienka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 kiwi napisał(a):to ta dalmatynka w hotelu to jest bezdomna? a ja myslalam ze prywatna... :( kiwi Ty widziałaś chiquite, a ona prywatna jest tarantino :cool3: no chyba, że ostatnio widziałaś, a nie wtedy ze mną.. Quote
Perfi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dianka jest od niedzieli wieczora - Tarantino do mnie dzwonila jak bylam w bielsku Quote
Jagienka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 elik przekazała mi nowitkie karimaty i podusie dla psiaków w hoteliku :loveu: I jak wymierzymy budy to psiaki dostaną uszyte przez cioteczkę elik ocieplenia do bud :iloveyou: Jutro wszystko przywioze do hotelu... Quote
Recommended Posts