Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypominam,ze mam rozne leki podarowane kiedys dla zwierzat przez dobra duszyczke.Szkoda,zeby sie zmarnowaly.Jakby ktos cos potrzebowal piszcie nazwe na priwa aja poszukam czy mam.

Posted

czy ktos mobilny jutro w godzinach okolokundlowych moze pomoc?
Prawdopodobnie bede musiala odebrac psa jadacego z Kielc,zdazyc do programu (pies bedzie musial poczekac ) i zawiesc go do Wieliczki.
Bardzo prosze!!!

Posted

zadzwonił do mnie zapłakany pan z Krakowa. Tej nocy umarł mu jamniczek, 14-letni schorowany staruszek. Chciałby jakiegoś jamniorka-szczeniorka na miejsce tamtego. Ma ktoś albo wie gdzie jest do wzięcia?

Posted

Przepraszam,że tu się wcinam, ale gdybyście u siebie nie miały jamniczka, to u nas jest ok. roczna jamnisiowata sunieczka, juz po sterylce:lol:.

Posted

erka, ja mialam szczeniaka 6 mies, wszyscy co dzwonili to pytanie : czy jest czysty w rasie
powysylalam inne- nawet jamniki ale np 2 letnie i kiszka, nikt nawet nie odpisał.
jeszcze jak mowie ze juz nie aktualne to mowia do mnie ze taka skzoda bo tak kochaja i tak by chcieli, ale widac inni ludzie maja tez takie dobre serce dla psow. mowie wtdy ze jak pani chce pieska to mam dlugowlosa sunie i co? nie nie dlugowlosej to nie.
najlepiej rasowy, szczeniak i jeszcze i za darmo

Posted

kiwi napisał(a):
erka, ja mialam szczeniaka 6 mies, wszyscy co dzwonili to pytanie : czy jest czysty w rasie
powysylalam inne- nawet jamniki ale np 2 letnie i kiszka, nikt nawet nie odpisał.
jeszcze jak mowie ze juz nie aktualne to mowia do mnie ze taka skzoda bo tak kochaja i tak by chcieli, ale widac inni ludzie maja tez takie dobre serce dla psow. mowie wtdy ze jak pani chce pieska to mam dlugowlosa sunie i co? nie nie dlugowlosej to nie.
najlepiej rasowy, szczeniak i jeszcze i za darmo

pan chciał zapłacić ale mu powiedziałam, że nie bierzemy pieniędzy za adopcje chyb, że co łaska;) i chciałby krótkowłosego, bo takiego mieli

Posted

kiwi napisał(a):
ale on dzwonił do mnie?
nikt sie na ciebie nie powolywal....

nie, do Ciebie to ja dzwonię ale jesteś poza zasięgiem;) a do mnie nr tel dał mu zaprzyjaźniony pan ze sklepu zoologicznego, w którym zaopatruję moje kocie ogony

Posted

Pytanie z prośbą :oops:

Czy w sobotę rano ktoś zmotoryzowany wybiera się do hotelu w Lednicy ? Albo miałby ochotę się wybrać i wyspacerować psiaki ? :cool3:

Ok 10 ma przyjechać Pan poznać Łapkę , ale ponieważ ma być z dzieckiem to wolałabym być przy tym , i odbyć wspólnie spacer . Więc jeśli ktoś mógłby poświęcić sobotnie przedpołudnie to bardzo proszę :modla:

Posted

karusiap napisał(a):
czy ktos mobilny jutro w godzinach okolokundlowych moze pomoc?
Prawdopodobnie bede musiala odebrac psa jadacego z Kielc,zdazyc do programu (pies bedzie musial poczekac ) i zawiesc go do Wieliczki.
Bardzo prosze!!!

Ponawiam prosbe.....:roll:

Posted

liryka:loveu:ja na 18 :40 musze byc w Kundlu,ale jabys mogla w takim razie pomoc mi w przetransportowaniu go do Wieliczki do hotelu o 19:30?
Moze uda mi sie go jakos odebrac i przeczeka na mnie w kundlu;/tylko dopiero beda jaja jak nie zdaze go odebrac przed Kundlem bo nie wiem ile Eliza bedzie jechala z Kielc....

Posted

liryka zycie mi ratujesz!!podaj mi prosze Twoj tel na priwa,bede dzwonic jutro jak tylko Eliza zadzwoni mi czy ma psa (jest zagrozenie ze nie wydadza go) i o ktorej mniej wiecej bedzie.

Posted

Podaję rozlcizenie; było:
teraz doszło: 28 od AnkiG za bazarek ksiązkowy
i 10 od Dusza z bazarku Pati

jest 751+ 28+10=789__________________

doszło wczoraj 18 złotych nie wiem od kogo z tytułem alma 2:lol:
więc jest 807

Posted

[quote name='AgaG']

doszło wczoraj 18 złotych nie wiem od kogo z tytułem alma 2:lol:
więc jest 807

Własnie miałam pytać czy doszło , to wpłata od Alma2 za bazarek dla Cygaro , Dusza - 10 zł też na leczenie Cygaro.

Posted

Przywiozłam dzisiaj dwie suczki wykupione od ludzi ktorzy likwidowali "hodowle"...
w pakiecie z beaglem za 200 zł był terier walijski za 1 zł...
bagle 2,5 roku, terierka 8 lat
obie suczki sa przkochane, przecudowne i nawt ciezko mi opisac.
beagl do operowania dwie 3 powieki + sterylki obie.
terierka jest w hotelu a bagle w dt.

Posted

[quote name='agamika']Pytanie z prośbą :oops:

Czy w sobotę rano ktoś zmotoryzowany wybiera się do hotelu w Lednicy ? Albo miałby ochotę się wybrać i wyspacerować psiaki ? :cool3:

Ok 10 ma przyjechać Pan poznać Łapkę , ale ponieważ ma być z dzieckiem to wolałabym być przy tym , i odbyć wspólnie spacer . Więc jeśli ktoś mógłby poświęcić sobotnie

przedpołudnie to bardzo proszę :modla:

jadę z Olą ale o 6 rano po Eltona. Wyruszamy wczesnie ode mnie o 6