Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mar.gajko napisał(a):
Niestety już sie pojawiły kleszcze.
W hoteliku w Wuieliczce wysyp okropny. Dziś Faro "zdjęła" z Sandry 15 szt.
Trzeba zabezpieczać psy p. kleszczom.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 15 sztuk... z tego powodu nie lubie wiosny i lata... :angryy:

Posted

Uwaga na adopcje szczeniaków i młodych psów!!!

Młoda dziewczyna z Michałowic pod Krakowem.
Nr telefonu zaczynający sie na 888 *** ***. Chciała adoptować szczeniaka z Kielc. Przez telefon bardzo miła i sprawiająca dobre wrażenie.
Na miejscu - tragedia. Syf i zagłodzony pies na łańcuchu.
Na pewno będzie szukała jego następcy.

Posted

ON-kę widziano pod szkołą w Luborzycy. Ale jak pojechaliśmy to jej nie było :shake:

Michałowice nie są tak blisko Słomnik. To wieś, gdzie buduje się nowe osiedla domków jednorodzinnych. Bardzo modna wieś, gdzie metr ziemi kosztuje majątek. Ale jest też stara wieś, z wsiowymi tradycjami :angryy:

Posted

Mnie się właśnie ta nasza część Michałowic wydawała bardzo cywilizowana. Z Fuksem spotykamy na spacerach same zadowolone z życia psy...
Ale będę bardziej uważać teraz....

Za ONką też będę się rozglądać - nie masz jakichś zdjęć?

Posted

a ja chciałam powiedziec ze Basia i Sylwinka sa nieziemskie :loveu:
Czadowe były juz do tej pory rzecz jasna :D ale w srode wam powiem czemu sa jeszcze bardziej czadowe :D
NARAZIE TAJEMNICA!!!

Guest Rennatta
Posted

tamb napisał(a):
Sąsiadka prosiła o pomoc w znalezieniu kogoś kto mógłby (odpłatnie bo pytała o firmę godną zaufania) wyprowadzać przez kilka dni małego, 7-letniego pieska. Starsza pani nie ma siłły a pan na kilka dni idzie do szpitala. Piesek mieszka przy ul Lea. Może ktoś z dogo mieszka w pobliżu?

To dalej aktualne?

Posted

Rennatta napisał(a):
To dalej aktualne?

moja córka tam dzwoniła i już nieaktualne.

Przy okazji bardzo dziękuje karusiap za zaangażowanie w kocie łapanki.:loveu: świetnie sobie radzi!

Posted

Tweety napisał(a):
moja córka tam dzwoniła i już nieaktualne.

Przy okazji bardzo dziękuje karusiap za zaangażowanie w kocie łapanki.:loveu: świetnie sobie radzi!

cala przyjemnosc po mojej stronie:lol:

Posted

kiwi napisał(a):
a mozemy po drodze zawiezc bitego jamola? dom na trasie do wieliczki i w piatek z ranca pani da rade :)

A możesz coś dokładniej? Czy ta pani ma z nami jechać? Bo nie wiem ile mam miejsc zaklepać. I czy zawozimy psa do hotelu? I jesli ta pani też jedzie, to czy zdaje sobie sprawę, że my jedziemy tam wybiegać wszystkie psy, które się da wybiegać?

Posted

[quote name='karusiap']zmiescimy sie z Jagienka jeszcze?

No własnie cały czas czekam, co kiwi odpowie. Bo miała jechać kiwi i agamika. wtedy byłyby jeszcze dwa miejsca wolne. A kiwi ma teraz jakieś plany "jamnikowe" i nie wiem co ona ma dokładnie na myśli.