kiwi Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='AMIGA']Ups to sory, ja tam ne bylam[/quote] :mad::mad: Quote
AMIGA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='kiwi']:mad::mad:[/quote] Nie bij - tłumacz:evil_lol: Quote
noemik Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='monita']Słuchajcie. Mojej znajomej, zaginął wczoraj piesek. 15 latni, średni kundelek. Charakterystyczna cechą są zęby, krzywe na dole. Zaginął na ulicy Krowoderskich Zuchów ( okolice pętli Krowodrza Górka ) Jeśli ktoś jest z okolicy proszę o rozglądanie się. Numer telefonu do właścicielki : 510 497 475 Zdjęcie psa. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8083acb5225088e7.html"][IMG]http://images23.fotosik.pl/184/8083acb5225088e7.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] mar.gajko właśnie dzwoniła. jadąc samochdem, a nie mogła się zatrzymać, widziała, że na rogu ulic piastowskiej i armii krajowej koło bloku kręci się mały pies, ma kaganiec, nikogo koło niego nie ma. Ja wiem, że to kawałek od krowoderskich zuchów, ale może to ten? Quote
Anetka83 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 noemik...oby to ten... dzownie do włascicielki Quote
Anetka83 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [B]psiak się znalazł [/B]:multi::multi::multi::multi::multi: dzwoniłam do włascicielki i ona odebrała go dzisiaj ze schroniska... znalezli go koło ul. prądnickiej Więc to na pewno nie ten psiaczek Quote
Jagienka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jakby ktoś miał czas i ochotę pomóc w wieszaniu plakatów Łapki jutro rano to mamy jedno miejsce jeszcze w samochodzie. Quote
Patia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dacie radę podrzucić mi trochę plakatów ? Drukarka odmówiła posłuszeństwa :shake: Powiadomiliście straż miejską ? Jesli nie to ja jutro to zrobię . Quote
AgaG Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Anetka83'][B]psiak się znalazł [/B]:multi::multi::multi::multi::multi: dzwoniłam do włascicielki i ona odebrała go dzisiaj ze schroniska... znalezli go koło ul. prądnickiej Więc to na pewno nie ten psiaczek[/quote] jeju powiedzcie tej Pani by pies mial szelki !!! kazdy pies jak zechce wysmyknie się z obroży.. biedak ale się musiał zestresować.. Quote
karusiap Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Aga poprosilysmy wetow o pobranie krwi Eltonowi,bo on naprawde schudl.Nie ma na co czekac. Quote
monita Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Anetka83'][B]psiak się znalazł [/B]:multi::multi::multi::multi::multi: dzwoniłam do włascicielki i ona odebrała go dzisiaj ze schroniska... znalezli go koło ul. prądnickiej Więc to na pewno nie ten psiaczek[/quote] Tak, tak - już wczoraj nie zdążyłam napisać, że jest w domu, cały i zdrowy :multi: Quote
Tweety Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 już nie wiem gdzie pisać, na którym wątku ale dzisiaj znowu telefon od Foksia i Dżekuś jak była w schronie: piękny młodziutki rudzielec z kawałkiem łapki do amputacji, bo ktoś mu ja owinął czymś tam i chyba się już z tym nic nie da zrobić i dymna, puchata ślicznotka po wypadku, złamana żuchwa i jakaś taka dysząca z niewiadomych powodów:placz::placz::placz::placz: nie mam gdzie ich wziąć, bo w szpitaliku jest już Mruczek z połamaną miednicą, Niusia z łapką do zoperowania i Borys z odleżynami więc została już tylko jedna klatka dla dziczków z łapanki, nie mam już pieniędzy ale nie mam też sumienia tam ich zostawić:-( Może ktoś może je wziąć do siebie albo gdzieś i wspólnymi siłami udałoby się jakoś je dać "połatać"? Quote
kiwi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 kto ma małego szczeniaka - pieska, ktory nie bedzie duzy? domek w bochni u sasiadow pana ktory wział małego łaciatka z siewierza. Quote
missieek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 piesek Ptyś http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=21 siostry http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=218 http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=217 Quote
kiwi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 misiek moze byc twoj piesek, zawieziesz sobie sama do bochni czy ci jakos pomoc? ja ci moge załatwic to ale dopiero w piatek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9824553#post9824553 watek jamnisia Quote
missieek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 kiwi napisał(a):misiek moze byc twoj piesek, zawieziesz sobie sama do bochni czy ci jakos pomoc? ja ci moge załatwic to ale dopiero w piatek a cos wiecej wiadomo o tym domu? najlepiej aby sie do mnie odezwali i troche o sobie powiedzieli 504588874 bede w kraku w okolicy nastepnego weekendu Quote
kiwi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ta sasidzi mojego domku - pan mowil ze lubia zwierzta i sa fajni ale nic wiecej nie wiem a siewierzynski szczeniak podobno urosl wielgachny ;) Quote
sylwinka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 bazarek na Kraków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108696 prosimy o podnoszenie!!!!:loveu: Quote
Camara Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dziś w godzinach popołudniowych w Łuczycach (15 km od Krakowa na północny-wschód) znalazłam młodziutką suczkę owczarka niemieckiego. Sunia jest bardzo ładna, drobna ale z pięknym kątowaniem. Sunia była w czarnej skórzanej obroży. Trochę zaniedbana, ale podobno błąka się od 2 tygodni. Łagodna do ludzi, do psów mocno się stawia, ale być może to tylko stres. Jest bardzo zdezorientowana. Nie wiem czy sie zgubiła czy została wyrzucona. - czy ktoś nie widział ogłoszeń o zgubieniu młodej ON-ki? - czy ew. ON-lubni nie mieliby jakiegoś DT dla niej? nie mogę jej zatrzymać u siebie :placz: nie dam rady :shake: fotki zrobię juto po południu Quote
kiwi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 kurcze, camara, ty to zawsze cos fajnego znajdziesz ;) wyslij mi zdjecia, dr slowisnki miał 3 chetnych na moja mała owczarke, moze kogos znajdzie... Quote
Camara Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 kiwi, fotki zrobię jej dopiero po południu. I mam nadzieję, że zdążę, bo juto rano przyjeżdzają do mnie szczeniory, z którymi trzeba szybko do weterynarza :cool1: nie mam pojęcia jak ja to ogarnę :shake: Quote
Patia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Camara gdybyś potrzebowała klatkę , mam dużą , tylko trzeba ją ode mnie odebrać . Quote
Tweety Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Tweety'] dzisiaj znowu telefon od Foksia i Dżekuś jak była w schronie: piękny młodziutki rudzielec z kawałkiem łapki do amputacji, bo ktoś mu ja owinął czymś tam i chyba się już z tym nic nie da zrobić i dymna, puchata ślicznotka po wypadku, złamana żuchwa i jakaś taka dysząca z niewiadomych powodów:placz::placz::placz::placz: nie mam gdzie ich wziąć, bo w szpitaliku jest już Mruczek z połamaną miednicą, Niusia z łapką do zoperowania i Borys z odleżynami więc została już tylko jedna klatka dla dziczków z łapanki, nie mam już pieniędzy ale nie mam też sumienia tam ich zostawić:-( Może ktoś może je wziąć do siebie albo gdzieś i wspólnymi siłami udałoby się jakoś je dać "połatać"? tutaj ich wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9825873#post9825873 , czy miałby kto odebrać tego rudzielca jutro ze schronu (a może też i tę drugą koteczkę), bo ja boję się, że nie zdążę przed 17-stą? Muszą wyjść stamtąd jutro, bo we wtorek o 6 rano przynajmniej jedno z nich pojedzie do Warszawy Quote
Camara Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Patia napisał(a):Camara gdybyś potrzebowała klatkę , mam dużą , tylko trzeba ją ode mnie odebrać . klatke mam, bo nie zdążyłam oddać po siewierskich szczeniorach :oops: i kłopot - ON-eczka zwiała w nocy :shake: no niestety, to "podhalani" kojec, a podhalany raczej nie mają zwyczaju wspinać się na 2 m. Na owczarkę okazał sie niewystarczający :cool1: Teraz szuka jej mój mąż z sąsiadem Quote
mar.gajko Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Niestety już sie pojawiły kleszcze. W hoteliku w Wuieliczce wysyp okropny. Dziś Faro "zdjęła" z Sandry 15 szt. Trzeba zabezpieczać psy p. kleszczom. Quote
Recommended Posts