Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
To jest prawdopodobnie faktura za Knapika.Skarpeta "Knapik krk".

to robimy z niego przelew, bo nie wypada, żeby Pan Tomek dłużej czekał. Jakby później kogoś oświeciło, że to inny zwierzak, to się "przeskarpetkuje";)

Posted

Dziewczyny od paru dni błąka się tu pod blokami przy ul. Kutrzeby mały czarny piesek wielkości kota może troszkę wyższy niż kot ale jest krótkowłosy, na dłużyszch chudych nóżkach, czarny, ma długi zakręcony ogonek, nie zauważyłam jakie uszy, wyje tu pod klatką jedną do suczki co ma cieczkę, może słyszałyście że komuś uciekł? Nie mam czasu patrzeć po ogłoszeniach, nie wiem czy nie widziałam w kundlu że komus zaginał w ogłoszeniach. Właśnie przed chwilą go znowu widziałam i znowu wył ale już uciekł. Myślę że komuś uciekł na suczki :-) Głos ma dosyć piskliwy, jak mały piesek, szczeka i wyje.

Pozdrawiam
Kasia

Posted

Tweety napisał(a):
przyzna się ktoś w końcu do faktury z hotelu od Pana Tomka na 270 zł? Jest przelewowa, już po terminie, a dalej nic nie wiadomo :shake:

karusiap napisał(a):
To jest prawdopodobnie faktura za Knapika.Skarpeta "Knapik krk".

Tweety napisał(a):
to robimy z niego przelew, bo nie wypada, żeby Pan Tomek dłużej czekał. Jakby później kogoś oświeciło, że to inny zwierzak, to się "przeskarpetkuje";)

Tak, tak to Knapik krk na 100%, mój Knapik :oops:
Pan Tomek miał sobie taką fakture wysłać :eviltong:
Nie widziałam Tweety zapytania, przepraszam. I nie wiedziałam, że się przynawać trzeba... pierwszy raz obcuje z AFN, myślałam, ze pan Tomek napisze że to za Knapika... :splat: będę wiedziała na przyszłość :)

Posted

:oops: Topi ja moze odpowiem , na pewno sie przyda . Mysle ze w hoteliku byłaby super przydatna, jest tam jedna długa linka, i jak np Odiego na niej wziełam, to szaleństwu nie było końca :lol: .

Chyba , że gdzie indziej byłaby bardziej przydatna ?? :oops:

Posted

Jak jestem prawie spokojnym człowiekiem, to właśnie popełnię morderstwo na babie która zabrała naszą kochaną Manię na DT. Zabrała ją w piątek a dzisiaj zwraca, bo Mania posikuje ( na pampersy się nie zgadza). Mania musi mieć DT bo to sprawa być albo nie być jej operacji na nóżkę która jest przekręcona o 180 stopni. Musimy pilnie szukać jej DT. Robię w tej chwili wszystkie badania ( oczywiście na mój koszt) i utrzymanie Mani też biorę na siebie. Bardzo proszę popytajcie, może ktoś tą sunię będzie mógł przygarnąć i zająć się nią po operacji nóżki. Mania jest malutka, waży max. 8-10kg. Musimy mieć czas aby przygotować ją do operacji, nie ma warunków w hotelu aby tam ją przetrzymać. Bardzo proszę, popytajcie, ubłagałam babsztyla, że zostanie do czwartku, ale co potem?
Jeżeli ktoś może pomóc, to bardzo proszę o kontakt: 500-18-19-20

Posted

A to ta sama co mówiła, że może nawet jej już nie odda, czy to pani Beata o innej mówiła?
miniulka coś mówiła o sąsiadce, co na tymczas by mogła, ale niestety tylko na trzy dni, bo się nie chce przywiązać :cool1:

Posted

Jagienko niestety to ta sama babka. Tak się Beatka cieszyła a ja dzisiaj tylko płaczę przez nią.
Mania musi mieć DT minimum miesiąc , już mam chętną, tylko niestety ma suczkę i nie wiem, czy uda się je pogodzić.

Posted

dziś bedąc z Ewą po Cyganka w hotelu (ma u Ewy tymczas) zaplaciłam Panu Tomkowi tylko dług Eltona do dziś (300) nie mamy juz nic - 6 złotych. jeszcze przyjdzie zwrot z AFN który i tak nie pokryje długów hotelowych... gdyby ktoś mi znalazł wątek Draculi Kornela, to bym była wdzieczna, bo w tym samym dniu, w którym go zawoziłam do nowego domu, do hotelu trafił stary wilk... który nawet wątku nie ma jeszcze...a musze zapisac jaki ma dług...:placz::placz::placz:.

Posted

Mam kolejną gorącą prośbę dotyczącą Manieczki. Zgodziła się ją przyjąć do domu Pani Ania. Pewnie pamiętacie jak cały Kraków szukał jej pieska Łatka. Dzięki właśnie Pani Ani Mania ma DT.
Ale bardzo się martwię tym, że Pani Ania jest starszą osobą, nie jest w stanie nosić Mani na rękach. Na dodatek mieszka w Rynku Głównym na ostatnim piętrze kamienicy. Bardzo proszę jeżeli ktoś mieszka w tej okolicy i jest w stanie wziąć na siebie chociaż jeden spacerek dziennie z Manią.
Ona naprawdę nie chodzi wiele, bo przecież nóżka jej na to nie pozwala. Jeżeli ktoś może pomóc to bardzo proszę o kontakt.

Posted

Jagienka napisał(a):
A to ta sama co mówiła, że może nawet jej już nie odda, czy to pani Beata o innej mówiła?
miniulka coś mówiła o sąsiadce, co na tymczas by mogła, ale niestety tylko na trzy dni, bo się nie chce przywiązać :cool1:

tak to ta sama .ludzie potrafia sie kamuflowac ,juz czasem nie mam sil do ludzi.:shake:

Posted

AgaG napisał(a):
dziś bedąc z Ewą po Cyganka w hotelu (ma u Ewy tymczas) zaplaciłam Panu Tomkowi tylko dług Eltona do dziś (300) nie mamy juz nic - 6 złotych. jeszcze przyjdzie zwrot z AFN który i tak nie pokryje długów hotelowych... gdyby ktoś mi znalazł wątek Draculi Kornela, to bym była wdzieczna, bo w tym samym dniu, w którym go zawoziłam do nowego domu, do hotelu trafił stary wilk... który nawet wątku nie ma jeszcze...a musze zapisac jaki ma dług...:placz::placz::placz:.

aga przelałam Ci teraz 100 zł z puli od Han&Dom..:loveu: Powinnas dzis mieć na koncie..

Posted

kasia_777 napisał(a):
Dziewczyny od paru dni błąka się tu pod blokami przy ul. Kutrzeby mały czarny piesek wielkości kota może troszkę wyższy niż kot ale jest krótkowłosy, na dłużyszch chudych nóżkach, czarny, ma długi zakręcony ogonek, nie zauważyłam jakie uszy, wyje tu pod klatką jedną do suczki co ma cieczkę, może słyszałyście że komuś uciekł? Nie mam czasu patrzeć po ogłoszeniach, nie wiem czy nie widziałam w kundlu że komus zaginał w ogłoszeniach. Właśnie przed chwilą go znowu widziałam i znowu wył ale już uciekł. Myślę że komuś uciekł na suczki :-) Głos ma dosyć piskliwy, jak mały piesek, szczeka i wyje.

Pozdrawiam
Kasia

i co z pieskiem?

ja mieszkam obok ale nie widziałam tego psiaka:p

Posted

AniaB napisał(a):
aga przelałam Ci teraz 100 zł z puli od Han&Dom..:loveu: Powinnas dzis mieć na koncie..

dziś doszło Aniu, nasz stan to w tym momencie 106 i czekam na zwrot z AFn.. musimy iść do okulisty z psem owczarkowatym, zaraz mu załóże watek, siedzi w hotelu od 24 II a jeszczse wATKU NIE MA.. uff ale Patia zroniła foty,, wiec zaraz zakładam. On ma problemy z oczami, patia mówi, żedziwne bardzo te oczy.. trzeba umówić wizytę w Arce..

Posted

Tu wątek owczarkowategohttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9680513#post9680513