Jagienka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Czy organizowana akcja przewiezienia smakoci kocich już miała miejsce? Bo mam dwa kocie stertery Whiskasa i nie mam co z nimi zrobić... ktoś może preferuje? Quote
Anetka83 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 hej mam do Was pytanie. Wiem że we Wrocławiu jest jedna z najlepszych klinik weterynaryjnych... zna ktos może jej adres? Quote
karusiap Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 czy nie ma ktos ochoty zrobic sobie wycieczki do Nowego Targu?:roll: Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Anetka83, chodzi Ci o Kliniki Uniwersytetu Przyrodzniczego (dawnej Akademii Rolniczej) ? czy o jakąś prywatną? a chciałam zapytać, czy ktoś z Krakowian miałby możliwość przechowania przynajmniej do soboty niedużej suni ? grzeczna wysterylizowana, przyjazna niezwykle. Quote
Anetka83 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Od-Nowa... nie wiem... słyszałam po prostu że we Wrocławiu jest klinika... kolega ma psiaka z niedowładem łapki. A z tego co wiemy we Wrocławiu są najlepsi specjalisci P.S. jakiej sunki?? podasz szcególy? Quote
agamika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ANetko chyba chodzi o sunie z tego watku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9575891#post9575891 Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 tak o tą sunie chodzi. co do kliniki, jeżeli chodzi o tą Uniwersytetu P. (dawną Akademii) to namiary: pl.Grunwaldzki 47 tel. 071/3205371 lub 071/3205365 Quote
moana Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='karusiap']Patia,moana dziekuje serdecznie:loveu: Patia Ty troche zlap oddech,bo zbankrutujesz na allegro:evil_lol: moana jesli moge to wieczorkiem podesle:loveu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=320033155 Podswietlona aukcja Sary. Czy ona ma watek na dogo?? Quote
karusiap Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 moana:loveu::loveu::loveu: Sarunia nie ma watku....jakos nie zakladalam jej... Quote
AgaG Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 dobrze byłoby obfocić pieski nowe w hotelu: dwa małe z żywca i takiego jakiegos nie wiem jakiego... bo tylko telefonicznie go wzięłam pod skrzydła... :p Quote
Tweety Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Anetka83 napisał(a):Od-Nowa... nie wiem... słyszałam po prostu że we Wrocławiu jest klinika... kolega ma psiaka z niedowładem łapki. A z tego co wiemy we Wrocławiu są najlepsi specjalisci P.S. jakiej sunki?? podasz szcególy? Wrocław, Wrocławiem ale chyba najlepszy zakład rehabilitacji dla zwierząt jest w Katowicach, tam rehabilitujemy kociaka po wypadku z porażeniem nerwu barkowego, SGGW skazało go na ciachnięcie łapy a gościu niedługo będzie chyba biegał na tych swoich czterech kończynach;) Właścicielka zakładu dla zwierzaków poświęca co się da i wiele wyciągnęła z poważnych urazów. Quote
Patia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 AgaG napisał(a):dobrze byłoby obfocić pieski nowe w hotelu: dwa małe z żywca i takiego jakiegos nie wiem jakiego... bo tylko telefonicznie go wzięłam pod skrzydła... :p Aga ja obfocę jak tylko bedę mogła Quote
Tweety Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Może ktoś od kotów będzie chciał skorzystać: dla kociuchów firmowanych przez AFN doba w szpitaliku lub hotelu (okolice Multikina) 5 zł (plus żwirek zakupiony na miejscu ale to my już kupimy, żeby koty-afn-ki miały na miejscu swój). Quote
Ela_and_Krzys Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tweety napisał(a):Wrocław, Wrocławiem ale chyba najlepszy zakład rehabilitacji dla zwierząt jest w Katowicach, tam rehabilitujemy kociaka po wypadku z porażeniem nerwu barkowego, SGGW skazało go na ciachnięcie łapy a gościu niedługo będzie chyba biegał na tych swoich czterech kończynach;) Właścicielka zakładu dla zwierzaków poświęca co się da i wiele wyciągnęła z poważnych urazów. My jezdzilismy z Bimusiem na rehabilitacje rowniez do Katowic. Byc moze do tej samej pani (pani Halinka?). Jesli o niej mowimy, to nie tylko dokonuje cudów, ale to dokonywanie cudów jest jej życiową pasją. I naprawdę kocha zwierzęta... Quote
Tweety Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):My jezdzilismy z Bimusiem na rehabilitacje rowniez do Katowic. Byc moze do tej samej pani (pani Halinka?). Jesli o niej mowimy, to nie tylko dokonuje cudów, ale to dokonywanie cudów jest jej życiową pasją. I naprawdę kocha zwierzęta... Tak, mówię o Pani Halince, jest rewelacyjna:loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Sunia o ktorej pisałam kilka godzin temu na wątku znalazła pomoc :multi: bardzo dziekujemy za zainteresowanie :loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tweety napisał(a):Tak, mówię o Pani Halince, jest rewelacyjna:loveu: Ja też ją polecam ze wszystkich sił. Jest rewelacyjna - pod każdym względem. My odbyliśmy tylko cztery zabiegi (niestety serduszko Bimunia przestało działać szybciej niż mięśnie i stawy których się obawialiśmy). Niezależnie od pełnego profesjonalizmu zabiegów - każda godzina w jej towarzystwie mija po prostu niepostrzeżenie. I ma fantastyczne podejście do zwierzaków. Quote
AgaG Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 sunia znajda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9578089#post9578089 Quote
Anetka83 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 macie jakies namiary na tą Panią?? Nie ukrywam bardzo mi zależy. Kolega mojego Tz ma szczeniaczka z uszkodzonym nerwem tylniej nóżki:( Jego właściciele robią co mogą ... Z góry dziękuję za odpwiedz:) Quote
Jagienka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 "Lecznicza siła klasztornej kuchni" 330 stron, NOWA!!! Na dług Knapika (ponad 800 zł) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9578541#post9578541 Quote
Tweety Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Anetka83']macie jakies namiary na tą Panią?? Nie ukrywam bardzo mi zależy. Kolega mojego Tz ma szczeniaczka z uszkodzonym nerwem tylniej nóżki:( Jego właściciele robią co mogą ... Z góry dziękuję za odpwiedz:) Halina Markiewicz 600 879 957 , to jest w pobliżu dworca PKP w Katowicach ul. Kordeckiego 3a ale wchodzi się od ul Andrzeja. Tutaj jest artykuł o tym zakładzie http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4935746.html a tutaj strona zakładu www.rehabilitacjapsow.pl Quote
AgaG Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 mam dw miejsce do "kundla" Poprosiłam Magdę by szedł Elton i Platfus -Odi. bardzo potrzebuję pomocy w transporcie, ja w czwwrtek jestem wolna dopiero po 17, dlatego przyjechałabym od razu do studia czy są chętni by przywieźć Eltona? najlepiej by poza osobą a autem był ktos do pomocy bo on si ę wierci podczas jazdy Quote
Anetka83 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no my z agamika kombinujemy transport dla Odiego:) czekam na info od niej Quote
Anetka83 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 oj...cos dwa ray ten sam post wysłało :p Quote
Recommended Posts