Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anetka83, chodzi Ci o Kliniki Uniwersytetu Przyrodzniczego (dawnej Akademii Rolniczej) ? czy o jakąś prywatną?

a chciałam zapytać, czy ktoś z Krakowian miałby możliwość przechowania przynajmniej do soboty niedużej suni ? grzeczna wysterylizowana, przyjazna niezwykle.

Posted

Od-Nowa... nie wiem... słyszałam po prostu że we Wrocławiu jest klinika... kolega ma psiaka z niedowładem łapki. A z tego co wiemy we Wrocławiu są najlepsi specjalisci

P.S. jakiej sunki?? podasz szcególy?

Posted

dobrze byłoby obfocić pieski nowe w hotelu: dwa małe z żywca i takiego jakiegos nie wiem jakiego... bo tylko telefonicznie go wzięłam pod skrzydła... :p

Posted

Anetka83 napisał(a):
Od-Nowa... nie wiem... słyszałam po prostu że we Wrocławiu jest klinika... kolega ma psiaka z niedowładem łapki. A z tego co wiemy we Wrocławiu są najlepsi specjalisci

P.S. jakiej sunki?? podasz szcególy?

Wrocław, Wrocławiem ale chyba najlepszy zakład rehabilitacji dla zwierząt jest w Katowicach, tam rehabilitujemy kociaka po wypadku z porażeniem nerwu barkowego, SGGW skazało go na ciachnięcie łapy a gościu niedługo będzie chyba biegał na tych swoich czterech kończynach;) Właścicielka zakładu dla zwierzaków poświęca co się da i wiele wyciągnęła z poważnych urazów.

Posted

AgaG napisał(a):
dobrze byłoby obfocić pieski nowe w hotelu: dwa małe z żywca i takiego jakiegos nie wiem jakiego... bo tylko telefonicznie go wzięłam pod skrzydła... :p

Aga ja obfocę jak tylko bedę mogła

Posted

Może ktoś od kotów będzie chciał skorzystać: dla kociuchów firmowanych przez AFN doba w szpitaliku lub hotelu (okolice Multikina) 5 zł (plus żwirek zakupiony na miejscu ale to my już kupimy, żeby koty-afn-ki miały na miejscu swój).

Posted

Tweety napisał(a):
Wrocław, Wrocławiem ale chyba najlepszy zakład rehabilitacji dla zwierząt jest w Katowicach, tam rehabilitujemy kociaka po wypadku z porażeniem nerwu barkowego, SGGW skazało go na ciachnięcie łapy a gościu niedługo będzie chyba biegał na tych swoich czterech kończynach;) Właścicielka zakładu dla zwierzaków poświęca co się da i wiele wyciągnęła z poważnych urazów.

My jezdzilismy z Bimusiem na rehabilitacje rowniez do Katowic. Byc moze do tej samej pani (pani Halinka?). Jesli o niej mowimy, to nie tylko dokonuje cudów, ale to dokonywanie cudów jest jej życiową pasją. I naprawdę kocha zwierzęta...

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
My jezdzilismy z Bimusiem na rehabilitacje rowniez do Katowic. Byc moze do tej samej pani (pani Halinka?). Jesli o niej mowimy, to nie tylko dokonuje cudów, ale to dokonywanie cudów jest jej życiową pasją. I naprawdę kocha zwierzęta...

Tak, mówię o Pani Halince, jest rewelacyjna:loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
Tak, mówię o Pani Halince, jest rewelacyjna:loveu:

Ja też ją polecam ze wszystkich sił. Jest rewelacyjna - pod każdym względem. My odbyliśmy tylko cztery zabiegi (niestety serduszko Bimunia przestało działać szybciej niż mięśnie i stawy których się obawialiśmy). Niezależnie od pełnego profesjonalizmu zabiegów - każda godzina w jej towarzystwie mija po prostu niepostrzeżenie. I ma fantastyczne podejście do zwierzaków.

Posted

macie jakies namiary na tą Panią??
Nie ukrywam bardzo mi zależy. Kolega mojego Tz ma szczeniaczka z uszkodzonym nerwem tylniej nóżki:( Jego właściciele robią co mogą ...
Z góry dziękuję za odpwiedz:)

Posted

[quote name='Anetka83']macie jakies namiary na tą Panią??
Nie ukrywam bardzo mi zależy. Kolega mojego Tz ma szczeniaczka z uszkodzonym nerwem tylniej nóżki:( Jego właściciele robią co mogą ...
Z góry dziękuję za odpwiedz:)

Halina Markiewicz 600 879 957 , to jest w pobliżu dworca PKP w Katowicach ul. Kordeckiego 3a ale wchodzi się od ul Andrzeja.
Tutaj jest artykuł o tym zakładzie http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4935746.html
a tutaj strona zakładu www.rehabilitacjapsow.pl

Posted

mam dw miejsce do "kundla" Poprosiłam Magdę by szedł Elton i Platfus -Odi. bardzo potrzebuję pomocy w transporcie, ja w czwwrtek jestem wolna dopiero po 17, dlatego przyjechałabym od razu do studia czy są chętni by przywieźć Eltona? najlepiej by poza osobą a autem był ktos do pomocy bo on si ę wierci podczas jazdy